TV'de gördüğüm kişiye yardım kampanyası

benyoruldum

.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
710
1.426
113
Merhaba KK Forumun güzel yürekli hanımları,

Dün akşam TV'de kim milyoner olmak ister yarışmasını izliyordum. Bir ara genççe biri çıktı. Tıp fakültesinde okurken annesinin kansere yaklanması, ailesinin durumunun da iyi olmaması sebebiyle okulu bırakmış. İş güç derken, bu arada annesi kanseri atlatmış ama tahmin edersiniz ki ciddi miktarda borçlanmışlar. Şu an çalıştığı iş yeri, okula gitmesine sıcak baktığı için Boğaziçi'nde fizik mühendisliği okuyormuş. tam detayını anlayamasam da tıp fakültesini bitirme şansı da varmış. Artık borçlarımızın epey kısmını ödedik diyebilirim, yaklaşık 18 bin TL civarında borcumuz kaldı diye bir laf sarf etti. Ve de aptal saptal bir soru ve jokerin yanlış yönlendirmesiyle çok talihsiz bir biçimde elendi.

Arkadaşlar ben gerçekten çok etkilendim, çok üzüldüm. Daha yarışma devam ederken ATV ile Milyoner yarışmasıyla iletişim kurmaya çalıştım ama hala cevap vermiyorlar. Ben yardımcı olabilmeyi çok istiyorum, bahsettiğim kişiyle iletişim şansı doğduğu anda da izni olursa çok cüzi bile olsa yardımcı olmaya çalışacağım.

Konu ilginizi çekerse şayet, o kişiyi bulmama yardımcı olabilirsiniz veya kendiniz bir katkıda bulunmak isterseniz sizin takdiriniz...
KKF.webp

Back