Twitter

Whistle

Pearly
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
70
0
16
İstanbul
Twitter da takip etmediğim kişileri takip ediyor görünüyorum.
Dün gece baktım takip ettiğim kişi sayısı artmış.Tek tek takibi bıraktım.
Şimdi yine bi kaç kişi eklenmiş yine takibi bıraktım.Bu böyle devam mı edecek ya çözümünü bilen var mı?

canım bir uygulama var. Takipçi çoğaltma. Onlar seni takip ederken sen de onları takip edersin. O uygulamayı kaldırırsan anca hallolur. Öyle yapmış olabilir misin

Şifreniz ve mail adresiniz hacklenmedi takipçi çogaltma programları var bu tür programları kullanan kişileri otamatikmen takip ediyorsunuz buna takipçi çekme diyorlar.

O uygulamaları biliyorum onları kullanmıyorum.Hatta belki yanlışlıkla olmuştur diye uygulamalardan baktım takipçi arttırma uygulamalarının adları çıkmadı.

O uygulamaları biliyorum onları kullanmıyorum.Hatta belki yanlışlıkla olmuştur diye uygulamalardan baktım takipçi arttırma uygulamalarının adları çıkmadı.

Siz degil başkaları kullanıyor programları o programlar sayesinde kullanan kişilerin takipçi sayısı artıyor.

Takipçi çoğaltma hilesinden ayrı olarak bir de şu var;
mesela twitter'dan takip etmek istediğiniz birini eklediniz ve takip et dediniz.
Artık sizin profiliniz o eklediğiniz kişinin arkadaşlarının profilleri arasında dolaşıyor
durumda oluyor. "Tanıyor olabileceğiniz profiller, bu profilleri tanıyor musunuz?
size en çok benzeyen profiller" şeklinde profiliniz twitter'da indeksleniyor ve böylece
insanlar da sizi ekleybiliyor. Belki bu şekilde de olabilir, onun dışında aklıma başka
birşey gelmedi... :)

Yanlış anlamışsınız..
Başkaları beni değil ben başkalarını takip ediyorum.

Ben o programları kullanan kişiler kendi aralarında takipleşiyor diye biliyorum.

Kendi aralarında degil canım takipçi çekmek için kurulan siteler bile var hatta galiba belirli ücretler sayesinde takipçiler artıyor yani siz habersiz başkalarını takip ediyorsunuz.

ben twitter kullanmıyorum ama benim facebookuma oldu bu beğenilerim abone olduklarım sürekli artıyordu binleri geçmişti. tek tek hepsinden vazgeçtim sonra tarayıcımı kaldırıp yeniden yükledim sorun çözüldü. tarayıcıya gizli olarak geliyor bu uygulamalar istemeden beğenmiş/ takip etmiş oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…