Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demeyeydin iyiydi
ay yok lanet eski sevgilimi engellemiştim dünde gördüm. bi bakayım dedim işte bir anda şu yukarda yazdıklarımı yaptım ya. hesabı kapatsam gider mi yinede yanlış anlayacak bakGönül işleri mi ?![]()
ay yok lanet eski sevgilimi engellemiştim dünde gördüm. bi bakayım dedim işte bir anda şu yukarda yazdıklarımı yaptım ya. hesabı kapatsam gider mi yinede yanlış anlayacak bak![]()
kesin gidiyor ya kesinne yaptın gıben gider diye biliyorum araştır bakalım
evet ama zor kurtuldum ben ondan şimdi hayatımda başka biri var ulaşmaya çalışırsa sorun büyük olur niye böyle yaptın diyeOlan olmuş aman eski sevgili adı üstünde![]()
evet ama zor kurtuldum ben ondan şimdi hayatımda başka biri var ulaşmaya çalışırsa sorun büyük olur niye böyle yaptın diye
kız merak ettiğim falan da yok ha hiç ilk defa bakayım bir dedim yüzüme gözüme bulaştırdım resmen kesin gider mi kiOvv o zaman kötü olmuş.
kızlar twitterdan birinin engelini kaldırıp yanlışlıkla takip edip tekrar takipten çıkıp engelleyince bildirim gidiyor mu?![]()