• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twitterden takip

yaw geçin Allah aşkına
böyle konu mu olur
Arkadaşım ve eşi ve benim salak kafam gibi gereksiz ve kullanıp kendine salak diyen bir arkadaş mı diyor bunu? Size mi soracağım nasıl konu açacağım bence bal gibi konu. Derdime daha doğrusu kafama takılana cevap arıyorum. Size ne?

Teşekkürler. Anladığım kadarıyla bakanlar görülmüyor.
Bakanlar görünmüyor canım. Ama bu bildiğin takip et butonuna basıp beni takip ediyor. Ben burdayım mesajı mı veriyor yoksa sayfama bakarken yanlışlıkla mı bastı bilmiyorum. Ama iki durumda da aklında olduğum kesin

Arkadaşım ve eşi ve benim salak kafam gibi gereksiz ve kullanıp kendine salak diyen bir arkadaş mı diyor bunu? Size mi soracağım nasıl konu açacağım bence bal gibi konu. Derdime daha doğrusu kafama takılana cevap arıyorum. Size ne?

hıımmmmm
arkadaşım, konu başlığımı dilediğim gibi seçer, kendime de istediğim gibi hitap ederim. sanırım yeni olduğundan bilmiyorsun, bir insana laf sokmak için bu şekilde eski konuları karıştırmak, forum kurallarına göre yasak.

ve bir konu açtığımız zaman farkındaysan altında "cevapla" butonu var
bu "cevapla" butonu her türlü yorum için, hakaret içermemesi şartı ile eleştiri dahil!

kendini mi kandırıyorsun bizi mi kandırmaya çalışıyorsun bilemem
konuyu açmışsın, böyle uzun uzun yazmışsın, ama sonra "ben onun içtiğinden istiyorum"

İyi akşamlar arkadaşlar. Hemen konuya giriyorum.eski sevgilimle ayrılalı 1 yıl oldu. Geri dönüşü olmayacak bir şekilde ayrıldık. Daha doğrusu o ayrılmıştı benden. Her ayrılan sevgili gibi ne watsap bıraktı ne facebook. Hepsini engellemişti zamanında. Köprüleri atmıştı hem de ben deliler gibi onu severken. İlk zamanlar barışmak için adımlar atdıysam da hiçbiri işe yaramadı ben de kabullendim. 9 aydır ne aradım ne sordum. Yaklaşık 1 hafta önce beni twitterden takip etmeye başlamış. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hesabı face mace hepsini engelleyen insan twitterden neden takip etmeye başlar? Sizin bu herifin ne içtiği ile ilgili fikriniz var mı? :) Varsa ben de aynı kafayı yaşamak istiyorum :))))))
NOT: Sevgiliyken twitterden iletişimimiz yoktu. Ben moda takip için kullanıyorum twitteri. Onun hesabı falan yoktu. Beni takip etmek için açmış olma ihtimali var. Aktif değil twitterde.Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

yorum istediğini zannedip yazıyoruz ve sen diyorsun ki

Birşey yüklemiyorum ki benden geçen geçti. Sadece onun içtiğinden lazım bana :KK47:

ben de bunun üzerine ve hala diyorum ki böyle konu mu olur!
beni takip ediyor, umurumda değil, bende bitti ama onun içtiğinden lazım bana!

Back
X