Two & a half men

Sheenin cikmasina üzüldüm
dünyanin en cok kazanan dizi oyuncusu olarak bu firsati elinden kacirmis olmasi kendi salakligi gerci.

Mahkemeye basvurdu diye duymustum.

valla canım kimin için ne fırsattı tartışılır:1:

o olmazsa dizi olmaz zaten

Son düzenleme:
yabancı talk showlarda ne dalga geçiyolar adamla ya, çok gülüyorum,:1::1: dizi carliyle devam etcekmiş bu arada:31:

adamin cocuklari varmis bide 2 tane.
eski esi uyusturucadan mi alkolden mi hastahanedeymis
simdi velayet davasi acmis, cocuklarini istiyormus
kendi cok saglam papuc sanki :)

adamin cocuklari varmis bide 2 tane.
eski esi uyusturucadan mi alkolden mi hastahanedeymis
simdi velayet davasi acmis, cocuklarini istiyormus
kendi cok saglam papuc sanki :)

aman allahım, çocukları nasıl olurlar acaba büyüdüklerinde....:27::27:

charli gitti Ashton Kutcher mı geldi

valla daha iyi birini bulmazlardı herhalde, süper oturmuş

ben bu diziyi hiç görmemişim.8. sezonu oynamış.9. sezon 19 eylülde başlıyormus.ilgimi çekti bende izlemeye başlayayım :34: teşekkürler :16:

ben bu diziyi hiç görmemişim.8. sezonu oynamış.9. sezon 19 eylülde başlıyormus.ilgimi çekti bende izlemeye başlayayım :34: teşekkürler :16:

Hemen başla derim. Çok güleceksin biraz bel altı ama rahatsız etmiyor gayet de gülüyorsun..

Sezon Charlie'nin cenazesiyle başlayacakmıi Ulan Chuck Lorre bu kadar mı nefret ettin Charlie'den. Ondan sonra insan nasıl güler ki. Ah charlie şeydin meydin ama iyi oyuncuydun...:25::2:

Hemen başla derim. Çok güleceksin biraz bel altı ama rahatsız etmiyor gayet de gülüyorsun..

Sezon Charlie'nin cenazesiyle başlayacakmıi Ulan Chuck Lorre bu kadar mı nefret ettin Charlie'den. Ondan sonra insan nasıl güler ki. Ah charlie şeydin meydin ama iyi oyuncuydun...:25::2:

bi numarası vardır canım onun. tabuttan mı fırlıcak nolcak bakalım, ya da millet onu tabutta sanırken uçakla bi yerlere mi kaçcak, yoksa komedi de başrol oyuncusunun öylesine cenazesinin olması garip olmaz mı. bakalım bende merak ediyorum ilk bölümü. Ashton Kutcher ne rolüyle gircek onu da merak ediyorum, charlinin ruhuna giren bi şey olmasın:1:

bi numarası vardır canım onun. tabuttan mı fırlıcak nolcak bakalım, ya da millet onu tabutta sanırken uçakla bi yerlere mi kaçcak, yoksa komedi de başrol oyuncusunun öylesine cenazesinin olması garip olmaz mı. bakalım bende merak ediyorum ilk bölümü. Ashton Kutcher ne rolüyle gircek onu da merak ediyorum, charlinin ruhuna giren bi şey olmasın:1:

Canım Charlie yok ki artık çıkarıldı tamamen. Ashton internet milyarderi ve eşcinsel rolünde olacakmış...

Canım Charlie yok ki artık çıkarıldı tamamen. Ashton internet milyarderi ve eşcinsel rolünde olacakmış...

yok onu demek istemedim canım, Charlie yokta, gidişini yine komik bi şekilde yaparlar demek istedim, genelde komedilerde öyle ciddi ciddi cenaze töreni olmaz

ashton eşcinsel olcakmış ha, daha çok belden aşağı espiri olcak yani desene
:27::27:

Son düzenleme:
yok onu demek istemedim canım, Charlie yokta, gidişini yine komik bi şekilde yaparlar demek istedim, genelde komedilerde öyle ciddi ciddi cenaze töreni olmaz

ashton eşcinsel olcakmış ha, daha çok belden aşağı espiri olcak yani desene
:27::27:

Heee tamam jeton şimdi düştü hehe

Cenazeyle ilgili şöyle fotolar yayınlanmış.

$charliesheenfuneral.webp

Meşhur çizgili tişört kesinlikle tabut veya yakılan ölüleri saklayan o kül vazosu falan olmayacakmış. Espri katsalar bile Charliiiiiiiii :84::84:

Haftaya pazartesi başlıyor . Belden aşağı gidebildikleri yere kadar gidecekler artık :64:

Son düzenleme:
Şimdi gördüm o şortu ve tımbırlentleri de varmış :) Yaz kış aynı tarz giyinirdir Charlie:2:

yeni bölümleri nasıl buldunuz kızlar

jack, gossip girl de oynasın artık
:1::1:

walden lı bölümleri sadece ben mi izliyorum ya, charlie siz olmaz mı diyosunuz:1:

Back
X