U

Hacer0637

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
234
125
18
27
Meraba arkadaslar sipralle korunuyorum 3 yildir 14 mart adet oldum 16 bittim sabah aşiri derecede bir kokuyla uyandim lavobaya gittim kahve siyah arasi bi ton tarif edemiyorum bi akinti vardi hastaneye de gidemiyorum malum ortalik kötü sizden bilgi almak istiyorum var mi böyle biseyle karşilasan

Ağır falan kaldırdıysanız da olabilir. Kamışta olabilir yerinden.Bir görünün bence doktora ablam 2 çocuğa da spiralle hamile kaldı olabilirmi? Bir eczaneden test alın.

Ağır falan kaldırdıysanız da olabilir. Kamışta olabilir yerinden.Bir görünün bence doktora ablam 2 çocuğa da spiralle hamile kaldı olabilirmi? Bir eczaneden test alın.
Tsekkr ederim yorumunuz icin ama agir da kaldirmiyorum hastaneye gitcem ama virusten dolayi gidemiyorum haklisin test yapiyim

Kesinlikle hemen bir hastaneye gidin hastanelere virüsten dolayı gidememe gibi bir durum su an çok şükür yok yanı bugün kesinlikle tedbirli bir şekilde gidin doktora ihmal etmeyin corona dan korkup gitmezseniz daha kötü bir şey olacak Allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…