Üç aydır regl gören birinin hamile kalma ve testlerinin negatif çıkma ihtimali var mıdır?

Seherseher03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
33
3
1
34
Merhaba sorum şu şekilde. Şüpheli ilişkimden sonra 3 ay boyunca regl oldum bir ay erken bir ay geç ama hep oldum reglerimi ve regl sancısı vs.de oldu. İlişkiden bir ay sonra kanda beta hcg baktırdım ve negatifti sonuç. Ve ara ara hep idrar testi yaptım en son ilişkiden 70 gün sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Ama kafamdan hamile olup olmadığım düşüncesini atamıyorum. Yani hamile olan biri üç aydır regl görür mü ve testleri negatif çıkar mı? Bu arada ilişkiden 7 hafta sonra karından ultrasonla bakıldı ve bir şey olmadığı söylendi. Hamilelik olsa karından ultrasonla farkedilir miydi 7 hafta sonra?

canım sen hiç gebe değilsin. kanda illaki çıkardı. 3 ay olmuş. ultrasonda da görünürdü.

canım sen hiç gebe değilsin. kanda illaki çıkardı. 3 ay olmuş. ultrasonda da görünürdü.
Kanda bir ay geçtiğinde falan yaptırmıştım. ya peki olsa idrar testinde üstünden iki iki buçuk ay geçmiş çıkardı dimi? Bir de karından ultrasondan ne zaman belli olur ki hamilelik?

Kanda bir ay geçtiğinde falan yaptırmıştım. ya peki olsa idrar testinde üstünden iki iki buçuk ay geçmiş çıkardı dimi? Bir de karından ultrasondan ne zaman belli olur ki hamilelik?

Canım 1 gün bile gecikse kanda mutlaka çıkar. Yani anlamadım seni. Sen hiç gebe değilsin. Neden hala soruyorsun ki? Hamile olsan 3 kere adet olmazsın ve 1 gün dahi gecikse kanda çıkar. İstersen yine kan ver. Belki bu ay gebe kalmışsındır. Ben ne diyeyim bilemedim.

Ya canım burada da yazıyolar ya hamileydim adet gördüm falan diye ondan şüphelendim hani üstüne görme gibi

Ya canım burada da yazıyolar ya hamileydim adet gördüm falan diye ondan şüphelendim hani üstüne görme gibi

Ama o kadınların kan testinde gebelik çıkmış fakat sizde çıkmamış. Hamile olsanız mutlaka çıkardı. Ama şuan adet görmediyseniz kan verin. Belki bu ay gebesinizdir.

Ama o kadınların kan testinde gebelik çıkmış fakat sizde çıkmamış. Hamile olsanız mutlaka çıkardı. Ama şuan adet görmediyseniz kan verin. Belki bu ay gebesinizdir.
Bu ay daha adet tarihime bir hafta var. Benim merak ettiğim o üç ay önceki ilişki kesinlikle kan ve idrarda çıkar mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…