Hayırlı günler ❤❤❤
Dua dostlarım bugün SON 3 NIYETI OKUYORUZ ve listemiz bitiyor ...

⚘
RABBIM dualarımızı kabul etsin duası kabul olan kul sevinçleri yaşatsın 

....inşallah duam kabul oldu diyede burda paylaşım yaparız...

eksiklerimizi tamamlasın yanlışlarımızı en doğrusu neyse o şekilde makamında kabul eylesin Mevlâm 

Inşallah başka dua gruplarında buluşmak üzere ...bir hatam yanlışım oldu ise kusura bakmayın Hakkınızı helal edin..⚘
❤❤.Allaha emanet olun canlarim❤❤

❤ŞEVVAL AYI DUA GRUBU 2025❤
️Birinci duası okunucak arkadaşlarımız

️
B
begonviil

️
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım günahlarımı affet. İçimdekini biliyosun dualarımı kabul et. Beni ve ailemi sana layık kullar olmayı nasip et. Büyük kızımı tedavisi olumlu olsun yavruma salih ve saliha evlatlar nasip et kucağını boş bırakma. Senin hikmetinden sual olmaz çocuk isteyen kardeşlerime de hayırlı evlatlar nasip eyle.Torunlarıma sağlık,sıhhat,zihin açıklığı, hayatları boyunca her zaman mutlu olacak ömür ver. Oğluma hayırlısıyla istediği gibi ev alabilmeyi nasip et. Küçük kızıma hayırlı iş kapıları aç. Beni ve ailemi kazalardan, belalardan, şerden, depremlerden koru. Eşimin kalbine merhamet ver. Siniri su gibi akıp gitsin. Muhabbetimizi arttır. Bana karşı merhameti artsın.Hayırlı komşular nasip et. Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle.Amin

️
Ikinci duası okunucak arkadaşımız
️

️
MssPARE

️
La ilahe illa ente subhâneke innî küntü minezzalimin"
"Allahümme Rabbena ezhibil be se işfi enteş şafi la şifaen illa şifaüke şifaen la yuğadiru sekamen"
Allahım erkek kardeşime tepeden tırnağa şifalar ver Eyyub peygambere verdiğin şifadan ver sen mucizelerin Rabbisin yaradanım mucizeni yolla ve şifalara donat kardeşimi .....Anne babama şifalar ver ..kimseyi elden ayaktan düşürme muhtaç etme...ağır imtihanalar verme verdiklerine sabır ve mükâfat ver..
Yeğenlerimin tahtlarını bantlarını açık et kötü insanlardan uzak et zamanın fitnelerinden ahlaksızlıktan edepsizlikten uzak tut...inançlarını artır geleceklerine güzel kapılar aç sağlık sıhhat ver hayırlı insanlar olma yolunda doğru yollara yönelt
Allah'ım
El Hafız isminle ailemi sevdiklerimi muhafaza eyle,
El Vedud isminle sevgimizi artır,
Es Samet isminle kimseye muhtaç eyleme,
Er Rafi isminle bizleri yücelt,
El Âlim isminle ilmimizi artır,
El Baki isminle bizleri Firdevs cennetinde yaşamayı nasip eyle ...Âmin
Allahım ülkemi vatanımı ezanımı askerimi polisimi bayrağımı koru ülkemi bölmek isteyenlere fırsat verme ...kendi planlarinda boğulup helâk olsunlar...Vatanımı afetlerden depremden savaştan koru... bol bereket Rahmet ver susuzlukla açlıkla yoklukla terbiye etme Allah'ım...Gazze de ve müslüman olduğu için eziyet gören soykırım yapılan yerleri koru kolla görünmez ordularını yolla Mevlâm
Ya Mucib isminle duasını kabul ettiğin kullar hürmetine duamı kabul et ...
dua listemdeki bütün arkadaşlarımın gizli saklı dualarını sen biliyorsun kabul eyle Yarabbim...
"
La ilahe illa ente subhâneke innî küntü minezzalimin "Âmin

️
Üçüncü duası okunucak arkadaşımız
️

️
MssPARE
ikinci niyeti

️
"
Allahümme Rabbena ezhibil be se işfi enteş şafi la şifaen illa şifaüke şifaen la yuğadiru sekamen"
bazı sağlık sorunları yaşıyorum inşallah en kolay yoldan hasarsız sorunsuz şekilde atlatırım..
Bu süreçte bana yardım et Allahım...beni yanlız bırakma sen koru kolla göndereceğin her hayra muhacim Rabbim...
Allah'ım yolumu geleceğimi kaderimi kalbimi sana emanet ediyorum...
Endişe ve kaygılarımın yerine sakinlik sükunet ver...geleceğimi hayal ettiğimden daha güzel olsun kimseye muhtaç etme
Allah'ım sen af edecisin beni af et ...
Içimde sana yalvarislarimi biliyorsun ...sen yarim ol yardımcım ol yanimda ol Allahım ...
hasta olan şifa bekleyen şifa için dualar eden herkese şifalar ver Rabbim...Âmin
"
La ilahe illa ente subhâneke innî küntü minezzalimin "

️ Birinci okunucak duamiz
️
33 defa okunucak 
Allah’u ekberü kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve esila”
Anlamı “ Allah büyüklerin en büyüğüdür Allaha’a olan hamdimiz çoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah’adır”

️ Ikinci okunucak duamız
️
33 defa okunucak 
“Subhânallâhi ve’l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.”
Anlamı:“Allah eksik sıfatlardan münezzehtir. Hamd Allah’adır. Allah’tan başka ilah yoktur ve Allah en büyüktür. Allah’tan başkasında güç ve kudret yoktur.”

okumalarımız bitiyor 

Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE
ve o gün duası okunan arkadaşı Etiket yapmayı unutmayın 

Sabah saat : 09:00 a kadar okumaları bitirelim lütfen 

Her gün saat 09:00 sıradaki arkadaşın duasını paylaşıcam

@penyez83
@PiXiEE
dolar milyoneri
Catlak-kurabiye
@Aktif Lora
@gecenin_resmi
A