Bebek Beslenmesi Uç aylık bebekleriniz neler yapıyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlmer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
52
37
88
Merhaba kızlar uç aylık erkek yegenim var, sizin bebekleriniz neler yapıyor merak ettik

Parmaklarini yeni kesfetti emmeye calisip duruyor napsın :D

Bebeği için bu damlayi kullanan var mi lütfen yanit verin kimse benim mesajlarima yanit vermiyor :( tadi çok garip 2.5 aylik bebegim var ilk zamanlar bio gaia kullaniordum eskisi gibi aksam ve gece aglamalari şiddetli değil gazinin gaz sancisinin azldigini düşünüyorum o yüzden bunu aldim internetten arastirip aldim. En etkili damlalar hangisi diye ... Çocuklar bebekler için mi Dr önerisi ile almadim lütfen kullanan yorum yapsin zinco bitkisel yağla
1474353914670.webp
r ve çinko içeren damlalikli sise ttakviye edici vida yaziyir üzerinde ... Takviye gida mi gaz ilaci mi anlamadim sizinkinde de öyle mi yaziyor kolik için aldik ... Lütfen cevap versin

Cevap yazar misiniz kullanan arkadaşlar sizin şişelerde de boyle mi yaziyor

Zinco kullandım ben
mayıştırıyordu resmen çocuğu ve çok kusturuyordu
onun yerine nurse harveys kullan çok daha iyi

Canim bu damlayi hic kullanmadim. Ben meteokids kullaniyorum doktor onerisiyle. Tamamen bitkisel. Biogaiada kullandim cok güzel bir damla. vee inan onun etkisi bu damlalar gibi 2 3 saatte gecmiyor aylar surebiliyor. Bu acidan cok iyi.
Ben meteokidsten cok memnunum. Simdi 1 sise bitti 2. Siseye baslayacagim. Sanada tavsiye ederim fiyati 15.75
Zinko da bebekler icin gonul rahatligiyla kullanabilirsin bir arkadasimda bebegi dogdugundan beri kullaniyor. Bir sikayeti yok. Bebegini rahatlatiyor baska etki yapmiyorsa kullanabilirsin. Ama arkadasin dedigi gibi halsizlik kusma vs yapiyorsa benim kullandigim damlayi öneririm.

Biogaia mükemmel bir damla 20. Günde falan basladim 2.5 Atina kadar her gün ayni saatte kullandim rahatlatiyor gerçekten . eskisi kadar huysuz ve aglamalari azaldigi için daha az etkili bir ilaç kullanmak istedim ve zinco aldik sizonde kullandiginizin üzerinde takviye edici besin vs yaziyor muydu ? Bunun yazili olmasi aceba yanlus mi aldik diye dusundurdu beni...

Ben bi ara kullandm ama fayda etmedi benimde bebeğim 3 aylık biogaia kullanıyoruz çok fayda etti eskisi kadar gaz sancıları olmuyo artk

Baharat kokusu ve tadi çok sanki tadi değişik... Kusmadi ama hoslanmiyor tadindan biogaia da bu kadar yoğun koku ve tadi yoktu

Evet biogaia probiyotik içeriyor .. O da barsaktaki yararli bakteri bildigim kadarıyla tek sikaywtim bu damlayan basladijtan sonra her gün 2-3 kez kaka yapan bebegim simdi 3-5 günde de bir kaka yapıyor... Birazda bu yüzden degistirdim.. Şişenin resmi ve üzerinde yazanlar böyle miydi hatirliyor musun

Evet aynısı hatta dolabında duruyo hala kullanmadm çok etkili değil zinconun tadını biraz kötü takviye edici yazıyo bende anlamadım

Bebeği için bu damlayi kullanan var mi lütfen yanit verin kimse benim mesajlarima yanit vermiyor :KK43: tadi çok garip 2.5 aylik bebegim var ilk zamanlar bio gaia kullaniordum eskisi gibi aksam ve gece aglamalari şiddetli değil gazinin gaz sancisinin azldigini düşünüyorum o yüzden bunu aldim internetten arastirip aldim. En etkili damlalar hangisi diye ... Çocuklar bebekler için mi Dr önerisi ile almadim lütfen kullanan yorum yapsin zinco bitkisel yağlaEki Görüntüle 1887043 r ve çinko içeren damlalikli sise ttakviye edici vida yaziyir üzerinde ... Takviye gida mi gaz ilaci mi anlamadim sizinkinde de öyle mi yaziyor kolik için aldik ... Lütfen cevap versin
Hicbir faydasini gormedim ben ikinci cocugumda kullanmistim nurse harveys oneririm gercekten coook ise yariyor kullandigimdan beri gaz falan bitti gitti

Back
X