• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uc aylik Igne Ve Gebelik Testim

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Kizlar 19 agustosta uc aylik igne vuruldum.
25 agustostta regl oldum.
dun regl geldi gibi oldu pespembeydi.
bir daha gelmeyince test yaptim ikinci cizgi silik pembe cikti daha 80 gun once dogum yaptim :(
ben cok net goruyorum amaa telde cikmiyor yanilma payi varmidir 15 dakika icinde cikti prospektuste 30 dk bekleyin dio :(
20151005_130728.webp

Kizlar 19 agustosta uc aylik igne vuruldum.
25 agustostta regl oldum.
dun regl geldi gibi oldu pespembeydi.
bir daha gelmeyince test yaptim ikinci cizgi silik pembe cikti daha 80 gun once dogum yaptim :KK43:
ben cok net goruyorum amaa telde cikmiyor yanilma payi varmidir 15 dakika icinde cikti prospektuste 30 dk bekleyin dio :KK43:Eki Görüntüle 1647961
Evet canım silik bir çizgi görünüyor

Hakkinda hayirlisi olsun canim, bende ikinci cizgiyi gördüm.

ruyamda gordum dedim ikinci testi yapiyim biliosun bi test negatifti bu simdi boyle cikti :KK43:
Allahin isine bak... Kizina hamile kalmak icin ugrastin durdun simdi beklemedigin bir anda hamilesin.. Hakkinda hayirlisi olsun. Korkma hicbisey olmaz buyur giderler kardes kardes.. Sen sadece kesinlestir durumu ona gore ayarlarsin kendini emzirme durumlari fln canim..

canim benim hakkinda hayirlisi canim ya demekki korumaya ragmen geliosa yiyecek rizki varmis ki gelio. kolay olmayacagina eminim ama bi nefeste buyur giderler insalla ama en onemlisi sen bi kesinlestir durumu bakalim gercekten hamile misin

Allahin isine bak... Kizina hamile kalmak icin ugrastin durdun simdi beklemedigin bir anda hamilesin.. Hakkinda hayirlisi olsun. Korkma hicbisey olmaz buyur giderler kardes kardes.. Sen sadece kesinlestir durumu ona gore ayarlarsin kendini emzirme durumlari fln canim..

evet ogle birtanem valla kizim icin 1 sene bekledim neler yemedim neler icmedim olsun die :) sans diyelim suan kasigimda agri var baya ama bakalim hayirlisi hersey

canim benim hakkinda hayirlisi canim ya demekki korumaya ragmen geliosa yiyecek rizki varmis ki gelio. kolay olmayacagina eminim ama bi nefeste buyur giderler insalla ama en onemlisi sen bi kesinlestir durumu bakalim gercekten hamile misin

amin canim evet kolay olmuycak ama varsada kiyamam ki aldiramam ben.
ben en cok igneden ve alerji icin ictigim ilaclardan korkuyorum

amin canim evet kolay olmuycak ama varsada kiyamam ki aldiramam ben.
ben en cok igneden ve alerji icin ictigim ilaclardan korkuyorum
canim kotuyu dusunme hele bi bakalim bebisin seninle mi? ignenin etkileyecegini sanmiyorum zaten etkisi bitmiski hamile kalmissin bu durumda alerji ilaci icinde kotuyu koyma kafana bisi olcagini sanmiorm hem derler ya bebeinin seninle oldugunu ogrenene kadar yaptiklarin zarar vermez die.

canim kotuyu dusunme hele bi bakalim bebisin seninle mi? ignenin etkileyecegini sanmiyorum zaten etkisi bitmiski hamile kalmissin bu durumda alerji ilaci icinde kotuyu koyma kafana bisi olcagini sanmiorm hem derler ya bebeinin seninle oldugunu ogrenene kadar yaptiklarin zarar vermez die.

ogle tabikide canim varsa ins bisi olmaz senin bebis baya buyumus masallah allah kucagina almayi nasip etsin ;)

ogle tabikide canim varsa ins bisi olmaz senin bebis baya buyumus masallah allah kucagina almayi nasip etsin :KK66:
amin canim tesekkur ederim artik yavas yavas geri sayima basladim ben de :) hayirlisiyla bi kavusayi da ben de evham kralicesiyim bakma seni cok iyi anliorm o yuzden bisi olmus mudur die heyecan yapmana ama birbirimize moral veriors iste :KK200:

ogle elbette aldiracak degilim varsada kabulumuz kiyamam ona da zor olucak baya varsa :KK43:
Olsun canım varsa eğer beraber büyürler evet biraz zorlanırsn ama olsun onlar için değer sen yarın testi tekrarla bakalm hamilelik var mı

amin canim tesekkur ederim artik yavas yavas geri sayima basladim ben de :) hayirlisiyla bi kavusayi da ben de evham kralicesiyim bakma seni cok iyi anliorm o yuzden bisi olmus mudur die heyecan yapmana ama birbirimize moral veriors iste :KK200:

masallah canim sag salim kavus yavruna evlat bambaska kokusu ben surekli sukur ediyorum :)
iyiki yapmisim diyorum keske evlenir evlenmez yapsaydim diorum :)

Back
X