merhaba arkadaşlar malesef benım üç tane gebelığım oldu ve üçüde hüsran oldu ılkı 2 aylıkken kalbı durdu kürtaj oldum ıkıncısı 1 aylıkken düşük yaptım şimdide kimyasal gebelık yaşıyorum offff aşılama yaptırsam sizce bı faydası olur mu
tekrarlayan düşük olunca araştırma yapılıyor.
ama bahsettiğim şey bebeğin patolojiye gönderilmesi değil.
zaten patolojinin bi manası da yok sadece kürtaj olunduğu bilgisini verir.
çok ayrıntılı bilmiyorum ben ama yazmak istedim yine de.
trombofil paneli denen bir test yapılıyor
genetik araştırma yapılıyor sizde ve eşinizde
kesinlikle genetik testlerini yaptırmalısın canım
eğer bir sorun varsa ne tüp ne aşılama fayda etmez . Muhtemelen sende kan pıhtılaşması vardır ve gebelik başladığından itibrren kan sulandırı iğne kullanman gerekebilir. bence sen en yakın zamanda bir genetik bölümünden randevu al kayıplarınla ilgili bilgi ver genetik testlerini yaptır . ne var ne yok orada çıkar ona göre önlem alırsın . bende bebeğimi kan pıhtılaşmasından dolayı kaybettim . ve şimdi gebe kalırsam derhal kan sulandırıya başlamam gerekiyor .
Allah yardımcın olsun
tekrarlayan düşük olunca araştırma yapılıyor.
ama bahsettiğim şey bebeğin patolojiye gönderilmesi değil.
zaten patolojinin bi manası da yok sadece kürtaj olunduğu bilgisini verir.
çok ayrıntılı bilmiyorum ben ama yazmak istedim yine de.
trombofil paneli denen bir test yapılıyor
genetik araştırma yapılıyor sizde ve eşinizde
kesinlikle genetik testlerini yaptırmalısın canım
eğer bir sorun varsa ne tüp ne aşılama fayda etmez . Muhtemelen sende kan pıhtılaşması vardır ve gebelik başladığından itibrren kan sulandırı iğne kullanman gerekebilir. bence sen en yakın zamanda bir genetik bölümünden randevu al kayıplarınla ilgili bilgi ver genetik testlerini yaptır . ne var ne yok orada çıkar ona göre önlem alırsın . bende bebeğimi kan pıhtılaşmasından dolayı kaybettim . ve şimdi gebe kalırsam derhal kan sulandırıya başlamam gerekiyor .
Allah yardımcın olsun