Üç kisilik yalnizlık

Hazal76

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
108
92
298
Böyle hayat geçermi?
Acilari, sevincleri, sorumluklari paylasamiyoruz.
Esim son zamanlarda tek basina hayat yasiyor gibi. Cocuklardan sonra cok degisti. Cani isteyince baska yapacaği birsey yoksa anca aklina geliyoruz. Onun disinda yaptigi seyler
Calismak, uyumak, haftasonu.kahveye gitmek.
Bize hic vakit ayirmiyor. Cocuklarla ilgilenmiyor.
Cok merhametsiz.
Mesela geçen uyuyakalmisiz. Oda kanepede uyumus. Bi kalktim saat 7. En gec 20 dk. Sonra evden cikmamiz lazim.cocuklari krese birakip işe yetisebileyim diye.
17 dk. Icinde kendimi ve cocuklari hazirladim bir sekilde. Esim ne mi yapti? Kanepeden kalkip yataga gitti devam uyuyabilmek icin (ise gec gidecek)
Hic bir fedakarliği yok
Üstüne çok dağinik ve pis. Aldiğini yerine koymaz. Kac kere tartistik değismiyecek bu adam. Duygusal ve cinsel de beni tatmin etmiyor. Ev arkadaşi gibiyiz.bende evin hizmetcisi.
Çoçuklar icin katlanmaliyim diyordum. Ama Baba çoçuklari sadece lafda ve işine gelince seviyor, ilgileniyor.
40 derece atesler icinde yanarken kücük kizim, adam beni iki cocukla evde yalniz birakip kahveye gitmis birisi.

Kendi Ailesinde hiç değer görmedi. O değeri ben ve ailem yeterince vermemize rağmen bu adam böyle.
Gönül almak nedir, Değer kiymet vermek nedir, bilmez. Terbiye sifir.

Son zamanlarda kafamda hep ayrilik var. Sizce bu saydiklarim bir evliligi bitirmeye yeterlimi?
Kendime sorduğum nokta şu - ben neden evlendim? Hayati paylaşmak için.
Maddi gücüm yerinde, ailemde arkamda.
Herseyi kendim üstlendikten sonra, neden böyle birisini kendime yük edeyim?
Haftasonu geliyor, cocuklar ailece kahvalti yapmayi sevdiklerini bildigi halde uyanmiyor. Uyuyor öglenlere kadar. Bana küsünce, cocuklarada küser, annemede küser. 1 hafta cocuklarini sevmedigi olmustur, bana küs diye.
Cuma,cumartesi, pazar aksamlari kahvede- ben ise evde yalniz.
Konustuklarim ise yaramiyor, zeytinyaği gibi üste cikiyor, küfür bile edebiliyor.

Sadece huzur ariyorum artik.

Biraz karisik yazdim belki, kusuruma kalmayin.Yorumlarinizi bekliyorum.

Sizce bu evliligin nesini sürdüreyim?

Buna bir çözüm yok malesef evlenin ce kendini birşey sanan kocalar garantiye aldık mı bitti değismeyen erkek yok !
Her konu da kendi eşimi görüyorum .
Sizin ile aynı durum dayım .
Cözüm önerim yok esin asla değişmeyecek .
İmkanın varsa boşan
Ben şuan o ne yapıyorsa aynısını yapıyorum hiiiçç umursamıyorum sizde aynısını yapın.

Haklisiniz. Ise yemek yapmamaktan başladim.Arkasini toplamaktan vaz gectim. Evi otel niyetine kullaniyor sanki. Galiba onun çamaşirlarinida yikamiyacam artik.

Buna bir çözüm yok malesef evlenin ce kendini birşey sanan kocalar garantiye aldık mı bitti değismeyen erkek yok !
Her konu da kendi eşimi görüyorum .
Sizin ile aynı durum dayım .
Cözüm önerim yok esin asla değişmeyecek .
İmkanın varsa boşan
Ben şuan o ne yapıyorsa aynısını yapıyorum hiiiçç umursamıyorum sizde aynısını yapın.

Aynisindan çok var galiba - siz ne yapmayi düsünüyorsunuz?))

Cnm
Böyle hayat geçermi?
Acilari, sevincleri, sorumluklari paylasamiyoruz.
Esim son zamanlarda tek basina hayat yasiyor gibi. Cocuklardan sonra cok degisti. Cani isteyince baska yapacaği birsey yoksa anca aklina geliyoruz. Onun disinda yaptigi seyler
Calismak, uyumak, haftasonu.kahveye gitmek.
Bize hic vakit ayirmiyor. Cocuklarla ilgilenmiyor.
Cok merhametsiz.
Mesela geçen uyuyakalmisiz. Oda kanepede uyumus. Bi kalktim saat 7. En gec 20 dk. Sonra evden cikmamiz lazim.cocuklari krese birakip işe yetisebileyim diye.
17 dk. Icinde kendimi ve cocuklari hazirladim bir sekilde. Esim ne mi yapti? Kanepeden kalkip yataga gitti devam uyuyabilmek icin (ise gec gidecek)
Hic bir fedakarliği yok
Üstüne çok dağinik ve pis. Aldiğini yerine koymaz. Kac kere tartistik değismiyecek bu adam. Duygusal ve cinsel de beni tatmin etmiyor. Ev arkadaşi gibiyiz.bende evin hizmetcisi.
Çoçuklar icin katlanmaliyim diyordum. Ama Baba çoçuklari sadece lafda ve işine gelince seviyor, ilgileniyor.
40 derece atesler icinde yanarken kücük kizim, adam beni iki cocukla evde yalniz birakip kahveye gitmis birisi.

Kendi Ailesinde hiç değer görmedi. O değeri ben ve ailem yeterince vermemize rağmen bu adam böyle.
Gönül almak nedir, Değer kiymet vermek nedir, bilmez. Terbiye sifir.

Son zamanlarda kafamda hep ayrilik var. Sizce bu saydiklarim bir evliligi bitirmeye yeterlimi?
Kendime sorduğum nokta şu - ben neden evlendim? Hayati paylaşmak için.
Maddi gücüm yerinde, ailemde arkamda.
Herseyi kendim üstlendikten sonra, neden böyle birisini kendime yük edeyim?
Haftasonu geliyor, cocuklar ailece kahvalti yapmayi sevdiklerini bildigi halde uyanmiyor. Uyuyor öglenlere kadar. Bana küsünce, cocuklarada küser, annemede küser. 1 hafta cocuklarini sevmedigi olmustur, bana küs diye.
Cuma,cumartesi, pazar aksamlari kahvede- ben ise evde yalniz.
Konustuklarim ise yaramiyor, zeytinyaği gibi üste cikiyor, küfür bile edebiliyor.

Sadece huzur ariyorum artik.

Biraz karisik yazdim belki, kusuruma kalmayin.Yorumlarinizi bekliyorum.

Sizce bu evliligin nesini sürdüreyim?
Cnm ayni seyleri yasiyoruzama benim tek cocugum var benimde aklimda ayrilik var surekli bu kadar benzerlik olmasina sastim tipatip aynu eslerimiz bende cok bunaldim ama benim ailem arkamdada degil al birini vur otekine bilemedim napilir bu durum da insanin kendini yalniz hissetmesi kadar kotu bisey yok
Elle tutulur ayrilik sebebi yok gorunsede bu gercekten cin iskencesi gibi

Aynisindan çok var galiba - siz ne yapmayi düsünüyorsunuz?))
Hiç umursamiyorum ben kahve de şuan ev de olsa ne farkedecek ? Uyuyor erkenden .
Dert edinmiyorum kendime .
Boşanmak değil aklımda ki ekonomik bir gücüm yok şuan .
O yüzden pek umursamiyorum yatağa girip arkama dönüp uyuyorum mesela .
Cinsellik te de çok bencil kendini tatmin edip birakıyor bu yani .
Oda zaten 2 haftada filan bazen 3 hafta .
Ben de çok pişmanım .:işsiz::işsiz:

Evlilik sans isi bence. Cok uzuldum sizin adiniza dilerim huzurunuza isteklerinize kavusursunuz. Pekii aileniz ailesi ne diyo bu duruma, haberleri var mi ?

Hiç umursamiyorum ben kahve de şuan ev de olsa ne farkedecek ? Uyuyor erkenden .
Dert edinmiyorum kendime .
Boşanmak değil aklımda ki ekonomik bir gücüm yok şuan .
O yüzden pek umursamiyorum yatağa girip arkama dönüp uyuyorum mesela .
Cinsellik te de çok bencil kendini tatmin edip birakıyor bu yani .
Oda zaten 2 haftada filan bazen 3 hafta .
Ben de çok pişmanım .:işsiz::işsiz:
Sanirim en dogrusunu siz yapiyorsnz
Benim esimde ayni eve gelsede yok gibi cocukla ilgilenme saati 15 dk
Uyur hemen yada telle oynar
Ama ben yinede takmadan edemiyorum kabullenemiyorum bilmiyorm

Sanirim en dogrusunu siz yapiyorsnz
Benim esimde ayni eve gelsede yok gibi cocukla ilgilenme saati 15 dk
Uyur hemen yada telle oynar
Ama ben yinede takmadan edemiyorum kabullenemiyorum bilmiyorm
Aynı o telefon düşmez elin den
Eve gelince hopp kumanda yı alır değişir .
Ya bi saygılı ol insan nezaketen sorar diyorum bari izliyor musun diye ?
Ev de olsa napcak dır dır bırak gitsin kahveye .
Kahveye gittiğinden eminsen sıkıntı yok :süslü:
Bazen diyorum kalk çık dısarı.
Başta çok kavga ettik yıprandık tartışmak ta istemiyorum artık .
Üzüm üzüme baka baka kararır derler .
Bende umursamıyorum .:ıslık:
Kendim için onsuz planlar yapıyorum falan iy böyle :110:
Bazen o plan yapıyor uyuyorum öyle .

Evlilik sans isi bence. Cok uzuldum sizin adiniza dilerim huzurunuza isteklerinize kavusursunuz. Pekii aileniz ailesi ne diyo bu duruma, haberleri var mi ?

7 senedir evliyim, ailesine ara ara sikayetlerimi dile getirdim. Onlarda ne kadar sorunlu oldugunu biliyorlar. Hep sürekli benim idare etmemi düsünüyorlar. yok cahilmis falan fistan, pisermis daha (yasca benden kücük).
Ama bence bu yasa bakmiyor, karakter meselesi - ve merhamet, vicdan.
Birde Aile Terbiyesi görmemis ve Cocuklugu iyi gecmemis. Ama sanki herkesinki iyimi gecmis?
Yani buda benim icin neden degil. Yani Insan insan olmak istiyorsa kendini gelistirebilmeli.

Benim Ailemde zaman zaman tatsizliklarimiza sahit oldular. Ama son bir yildir birsey yansitmadim, annemden haric.
Annem zaten görüyor herseyi. Oda diyor bundan ne köy olur ne kasaba. Cocuklar babayi sormuyorlar bile. Adam ömrünü uyumakla kahvede gecirince diyor.

7 senedir evliyim, ailesine ara ara sikayetlerimi dile getirdim. Onlarda ne kadar sorunlu oldugunu biliyorlar. Hep sürekli benim idare etmemi düsünüyorlar. yok cahilmis falan fistan, pisermis daha (yasca benden kücük).
Ama bence bu yasa bakmiyor, karakter meselesi - ve merhamet, vicdan.
Birde Aile Terbiyesi görmemis ve Cocuklugu iyi gecmemis. Ama sanki herkesinki iyimi gecmis?
Yani buda benim icin neden degil. Yani Insan insan olmak istiyorsa kendini gelistirebilmeli.

Benim Ailemde zaman zaman tatsizliklarimiza sahit oldular. Ama son bir yildir birsey yansitmadim, annemden haric.
Annem zaten görüyor herseyi. Oda diyor bundan ne köy olur ne kasaba. Cocuklar babayi sormuyorlar bile. Adam ömrünü uyumakla kahvede gecirince diyor.

Umursamasan aldatır .
İlgi göstersen sıkılır .
Bu erkeklerin bi ortası yok .
Var mı normal evliliği olan ???

Dogrusunu söylemek gerekirse yillarca bekledim bunu - aldatmasini yani. Ne aci birsey degilmi?
Hani benim icin gitmek daha kolay olurdu diye.
Böyle sanki körü körüne bir evlilik bitiyormus gibi geliyor bana.

Vardir da cok nadir, yada cogu evcilik oynuyor bizim gibi, yani disa karsi cifte kumrular gibi gözüken, ama icerde neler olup bittigini bilinmeyen cok evlilik var malesef.

Back
X