üc tane embriyo transfer edilen ve positif veya negatif sonuc alanlar

birihtimal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
126
1
46
Almanya
merhaba bayanlar,:3:

bugün transferimin 6 günü ve bir sey hissetmiyorum diye bilirim.
sizdede üc tane embriyo transfer edildiyse,ne hissediklerinizi neler yasadiginizi cok merak ediyorum.

benimle paylasirsaniz coook sevinirim:16:

merhaba bayanlar,:3:

bugün transferimin 6 günü ve bir sey hissetmiyorum diye bilirim.
sizdede üc tane embriyo transfer edildiyse,ne hissediklerinizi neler yasadiginizi cok merak ediyorum.

benimle paylasirsaniz coook sevinirim:16:

merhaba cnm benimde bugün transferimin 6. günü bana 2 tane transfer edildi ve bende pek bişey hissettiğimi söyleyemem. sadece ara ara sol kasığım ağrıyor ve oda beni korkutuyor acaba dış gebelikmi diye onun dışında hiç bişey hisetmiyorum.

merhaba cnm benimde bugün transferimin 6. günü bana 2 tane transfer edildi ve bende pek bişey hissettiğimi söyleyemem. sadece ara ara sol kasığım ağrıyor ve oda beni korkutuyor acaba dış gebelikmi diye onun dışında hiç bişey hisetmiyorum.

slm canim,
benimde dün biraz kasigimda agri vardi,bugün birsey yok.ilkmi transferin?
benim ilkinde kasiklarim agriyordu mens agrilarim vardi.hcg degerim 5 di ve yükselmedi.
cok korkuyorum,negatif olacak diye.
allah yardimcin olsun canim.nezaman kan testi yaptiracaksin.?

slm canim,
benimde dün biraz kasigimda agri vardi,bugün birsey yok.ilkmi transferin?
benim ilkinde kasiklarim agriyordu mens agrilarim vardi.hcg degerim 5 di ve yükselmedi.
cok korkuyorum,negatif olacak diye.
allah yardimcin olsun canim.nezaman kan testi yaptiracaksin.?

2. transferim bu ilkinde benimde ağrım daha fazla olmuştu kan sonucumda 105 çıkmıştı ama malesef düzenli katlama olmadı daha sonrada dış gebelik olduğu anlaşıldı zaten.
bu sefer bende çok korkuyorum olmayacak diye.
bende 'transferi olan arkadaşlar gelin birlikte gün sayalım' diye bir topik açmıştım bugün ama bizim gibi gün sayan pek yok galiba.

2. transferim bu ilkinde benimde ağrım daha fazla olmuştu kan sonucumda 105 çıkmıştı ama malesef düzenli katlama olmadı daha sonrada dış gebelik olduğu anlaşıldı zaten.
bu sefer bende çok korkuyorum olmayacak diye.
bende 'transferi olan arkadaşlar gelin birlikte gün sayalım' diye bir topik açmıştım bugün ama bizim gibi gün sayan pek yok galiba.

evet galiba canim,sen türkiyede yasiyorsun degilmi?neresinden?tabiki söylemek istersen.ben yarin ise baslicam yeniden malesef,belkide iyi gelicek,kafami dagitirim belki.
sen calisiyormusun?
sende ICSI mi yapildi canim?
umarim hersey cookkk iyi olucak,dis gebelik olmaz insallah.

Back
X