uçağa binebilir miyim

gitaros

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
88
5
296
40
Kocaeli
:43: kızlar selam, bu hafta 1 saatlik uçak yolculuğu ile memlekete gidecektim. Doktorum izin vermedi. Herhangi bi riskim de yok. Siz hiç uçak yolculugu yaptiniz mi. Sakincasi var mi? Doktorum çok mu abartıyor bilemedim.:14:

:43: kızlar selam, bu hafta 1 saatlik uçak yolculuğu ile memlekete gidecektim. Doktorum izin vermedi. Herhangi bi riskim de yok. Siz hiç uçak yolculugu yaptiniz mi. Sakincasi var mi? Doktorum çok mu abartıyor bilemedim.:14:

28. haftadaymışsın tehlikeli olabilir.
Dr'lar uzun yolculuğu zaten önermiyor.
İzin vermediyse bir bildiği vardır.

bence doktorunuzu dinlemelisiniz. sonucta basinc falan var ucakta. ben hamileligi tecrübe etmedim henüz ama ailem de bagirsaklarindan hasta biri var. ucakta basinctan dolayi rahatsizlanmisti. cok üzülmüstüm yasi da kücük.

sizin durumunuz farkli fakat tedbirli olmak iyiydir.:34:

saglikla kucaginiza alin bebisinizi:16:

bence doktorunuzu dinlemelisiniz. sonucta basinc falan var ucakta. ben hamileligi tecrübe etmedim henüz ama ailem de bagirsaklarindan hasta biri var. ucakta basinctan dolayi rahatsizlanmisti. cok üzülmüstüm

sizin durumunuz farkli fakat tedbirli olmak iyiydir.:34:

saglikla kucaginiza alin bebisinizi:16:

Tesekkur ederim insallah

Ben 19.haftalıkken birde 23 haftalıkken binmiştim hiçbir sorun çıkmamıştı :)

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

Back
X