uçak bileti sorunu

asucuk29

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
327
68
623
40
Gümüşhane
ofisimde internet olduğu için arkadaşım uçak bileti rezervasyonu yapmamı istedi.bende önce mırın kırın ettim ama sonra tmm dedim.bileti aldım.ertesi gün beni aradı konuşurken ortaya çıktı uçuş tarihini söylerken kafası karışmış ve 3gün fazla kalacak.iptal edemezmisin dedi ama promosyon bilet olduğu için iptal şansı yok mafoldumben neyse fazla kalırım dedi ama ben kendimi suçlu hissettim.kesin konuşarak yapamayacağımı söyleseydim böyle vicdan azabı çekmezdim.üzülmekten kendimi alıkoyamıyorum. :çok üzgünüm:

canım yine çok takıosun farkındamısın :umursamaz:
sorun arkadasında deilmi yanlıs söyleyen o deilmi :umursamaz:
kendine yazık ediosun söyleyeyim
çok gereksiz konularda kendine cok yükleniosun yazık bu yaşlarına :olmaz:

(ayrıca bilet sadece rezerve edilmişse ödeme yapılmadıysa o rezevasyonu iptal edip yenisini alabilrisiniz )

Neden üzülüyorsunuz ki?
Arkadaşınız nerede,ne kadar kalacağını bilmiyorsa sizin suçunuz mu?:teselli:

aslında böyle şeyleri hiç sevmiyorum zan altında kalıyorum.kimsenin bişeyine karışmamak en doğrusu galiba :umursamaz:

promosyon biletlerde iptal yada değişim olmuyormuş.bende anlamadım ne olduğunu ama tüm uyarıları yapmıştım ona

canım acentada calısan biri olaraktan biliyorum zaten bunları ama sadece rezervasyon yaptıgınız bir bilet opsiyon gunu ve tarihi gectigi zaman iptal olur zaten ama aldıysanız bilet kesildiyse para verdiyseniz promosyonlu biletlerde değişiklik olmaz bunu anlatmaya calısıyorum

eger almadıysanız ucus tarihine ait bir tane daha bilet rezerve edebilirsniz yani illa rezerve ettiniz diye o bileti almanıza gerek yok

promosyon biletlerde iptal yada değişim olmuyormuş.bende anlamadım ne olduğunu ama tüm uyarıları yapmıştım ona

Promosyonlu biletlerde eğerki bileti aldıysanız iptal ve değişiklik şöyle sözkonusu. sadece vergiler ve hizmet bedeli filan alınır (yani iade olmaz gerisi) iade olur. Atıyorum 79 liralık bilette 30 lirası vergi 9-10 lirasıda hizmet bedelidir. Bunlar yanar. Gerisi iade olur.

Hem tarihleri söyleyen ve buna görede bileti aldıran arkadaşınız değilmi, siz niye üzülüyorsunuz valla anlamadım.:sm_confused:

asucuk, çok küçük şeyler bunlar. madem kendi yapsaymış ya da adam gibi söyleseymiş ne kadar kalacağını. bunu da dert etme Allah aşkına ;)
genç yaşta kendi kendini yiyip bitirirsin böyle gidersen....

ya sanki benide suçladı gibi.bişey demedi ama öyle sezinledim.kendisi söyledi diye bileti aldım sanırım fazla takıntı yapıyorum

asucuk, çok küçük şeyler bunlar. madem kendi yapsaymış ya da adam gibi söyleseymiş ne kadar kalacağını. bunu da dert etme Allah aşkına ;)
genç yaşta kendi kendini yiyip bitirirsin böyle gidersen....

haklısın canım.ben ona yardımcı oldum söylediği şekilde bileti aldım.artık kimsenin işine burnumu sokmam ders olsun bana.sizlerde dikkat edin benim gibi suçlanmayın kızlar

yorumlarınız ve destekleriniz için hepinize teşekkürler a.s. kendimde hata aramak en büyük hataymış sengözlerimebaksanab

ya sanki benide suçladı gibi.bişey demedi ama öyle sezinledim.kendisi söyledi diye bileti aldım sanırım fazla takıntı yapıyorum

Ay valla sopalıycam seni şimdi healsanaalsanasmile

sanki sen yalvardın nolur biletini ben alayım diye, aaaaaaa:umursamaz:

aradaki fiyat farkını vererek gün değişikliği yapabilirsiniz
10 gün önce ben aynı şeyi yaptım

bu arada allah başka dert vermesin :delphin:

üzülmeyin daha beterin beteri var bu nedirki
allah daha büyük hatalardan korusun hem kaldiki hata sizin
bile degil arkadasinizin kendi hatasi

Back
X