Uçak korkum / kabusum

Çok bilindik bir sakinleştici.. :))
Mesaj atabilirim dilerseniz, ama doktora sormadan kullanmak yok.. :)

tamam canım sen bana yolla özel mesajla ben kafa dpktoruma sorarım :)

benım bünye biraz garip mesela dişime 2-3 morfin anca fayda ediyor :)

güçlü işiy olması lazım diyazem bile banamısın demiyor bana :):27::27::27:

minik aşkım bunları bende defalarca okudum ama yok o ucağa binipte o kapılar kapandımı benım gırtlağımı sıkıyorlar yawwww :27::27::27::27:

Tahmin ediyorum tatlım..Bende eşimin dizine yatardım asla kafamı kaldıramazdım..Sakinleştirici sadece uyuştururdu beni ama içimdeki fırtına hep baki kalırdı:52:
Şimdi birkaç seferdir oğlumla binmek zorunda kalıyorum...Mecburen korksam bile belli edemiyorum..Ailemden uzak oturuyorum mecburen uçakla aramdaki sorunları halletmeliyim:1::1:
İyi şimdilik aramız ama çok yüzgöz değiliz yine:27:

Son düzenleme:
Tahmin ediyorum tatlım..Bende eşimin dizine yatardım asla kafamı kaldıramazdım..Sakinleştirici sadece uyuştururdu beni ama içimdeki fırtına hep baki kalırdı:52:
Şimdi birkaç seferdir oğlumla binmek zorunda kalıyorum...Mecburen korksam bile belli edemiyorum..Ailemden uzak oturuyorum mecburen uçakla aramdaki sorunları halletmeliyim:1::1:
İyi şimdilik aramız ama çok yüzgöz değiliz yine:27:

Benim kızçemmm yalvarıyor annemmm ne olur binelim diye 11 yaşında :)
tamam dedim yazın söz tatile uçakla götürcem seni
söz verdim bir kere kaçarı yok çocuk hayal kuruyo bende kara karaaaa düşünüyorummm
avutuyorum kendimi ulan diyom yazın uçak düşmez mis gibi güneşli havada diyorum :27::27::27::27:

Sonra bizim patron geliyor aklıma 24 saat uçak tepesinde gitmediği yer yok oda can diyorum olsa ona bişiy olurdu diyorum

kuruyorumda kafamda kuruyorum :52::52::52::52::52:

tamam canım sen bana yolla özel mesajla ben kafa dpktoruma sorarım :)

benım bünye biraz garip mesela dişime 2-3 morfin anca fayda ediyor :)

güçlü işiy olması lazım diyazem bile banamısın demiyor bana :):27::27::27:

Hmm.. Çok güçlü değil sanırım bu ama doz arttırımı yapılabilen bir ilaç, çünkü birkaç tane içen insanlar tanıyorum.. :)
Benim annem süt içse uyur, yarısı onu sersemleştirmeye yetiyor.. :)

Biri şu ilacı bana mesaj atabilirmi? Getci yurtdisinda zor bulurum

haberlerde gormu$tum uçak korkusu olanlara kuçuk bi formasyon gibi bi$ey veriyorlardi bilgendirme sonunda diplom falan
oyle bi$ey yapabilme $ansin varmiki
bende korlarim ama bes on dk içinde geçer korkum,inemiyceme gore gittigi yere kadar diyorum herhalde kendime )

bu sene arabayla Tr YE gidecz gidi$ geli$ TR içi gezme 6000 km yol yapicaz:18::18::18:
bende bundan tirisyorum ama korkunun ecele faydasu yok in$ sag salim gidip geliriz hepimiz ..

Son düzenleme:
Back
X