Saç Kesim Şekilleri Üçgen kahkül kestirdim.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
kızlar uzun zamandır aklımdaydı birinde görünce felan çok hoşuma gidiyordu küçükken de kahküllerim vardı böyle çok seviyordum
ama uzun zamandır yaptırmamıştım

bi cesaret anneme yaptırdım üçgen kahkül..

ve üstelik saçımda dönek mi döner mi ne deniyosa ondan var çok gck oluyorum ona

ama sorun olmadı ayrılmadı ve hoşuma gitti.galiba üçgen şeklinde olup üstten aşağıya geldiğinden dolayı ayrılma olmadı dönekte:26::26:

ama herkeste aynı sonuç olur mu bilemiyorum.

isteyenler vardır belki diye fikir olması açısından koyuyorum fotoğrafımı..

hedefimdeyse böyle bi model var uzatıp kahkülleri böyle kullanmak

bence yakışmış,şirin olmuşsun

hangi yüz tipine daha uygun kahkul kestirmek,uzun yüze gider mi acaba?
bir de alnın genişliği de önemlidir sanırım.
küçükken vardı benim de ama yıllardır hiç cesaret edip kestirmedim.

teşekkür ederim cnm :)

o konuda hiçbi fikrim yok yani hangi yüz tipine gider bilemiyorum ama bu baya geriden geldiği için zaten geniş duruyo kahkül. benim alnım ne dar ne de geniştir. orta karar yani.

yüzüm de ne uzun ne de çok yuvarlak :)

çok hoş inş.bu kadar uzar bi an önce de böyle olur. sabırsızlandım birden

Son düzenleme:
eticin çok yakışmış. şeker kız gibi olmuşsun :)
benimde küçükken bu tarz kesimliydi saçlarım, çok seviyorum bu kesimi.
keşke şimdi de yakışsa

Son düzenleme:

gayet güzel ben de böyle kullandım zamanında :) gayet hoş duruyor

çok yakışmış. şeker kız gibi olmuşsun :)
benimde küçükken bu tarz kesimliydi saçlarım, çok seviyorum bu kesimi.
keşke şimdi de yakışsa

teşekkr ederim cnm :)

cesaret işi biraz ben çok arada kaldım :S

bide bakmak biraz zorluyo insanı ama her şeyi göze almıştım herkes de beğendi .. ama bilemezsin ki belki yine yakışacak. tabi iyi düşünmek lazım

evet biraz cesaret gerekiyor iyikide kestirmişsin :)
benim kestirmem biraz zor.30 yaşındayım ve çocuksu bir tipim var.

Son düzenleme:
EtiCin çook tatlı olmuşsuuuun Ben de hep yan perçem kullandım ama son bi kaç senedir perçemim yok.Çünkü hepsi aynı boyda olsun istiyorum.V gibi oldu uzaya uzaya biliyosun zaten saçlarımın resmini paylaşmıştım hatırlıyosan

tşkkr ederim cnm :)

hepsi aynı boyda olunca da çok güzel oluyor

O nasıl bir surat yahu çok tatlısın... (benim ilginç beğenme tepkilerim )
Kahküllerin çok güzel olmuş, güle güle kullan.. Ben de bir ara baya düşünüp bir cesaret kestirmiştim ama benimkiler baya kısaydı, kaşımın üstünde. Saçlarım da senin istediğin modelden uzundu bir de koyu renkti. Ben de şirin durmaktan ziyade vamp durmuştu. Şöyle göstereyim;

Uğraşmakta zorlandığım için uzattım yine, şimdi ortadan ayırıp kullanıyorum. Uzayınca yandan ayıracağım. Kahkülün asıl dezavantajı bu işte; uzatması zor oluyor. Şekil veremiyorsun, önüne geliyor, kulak arkası yapamıyorsun. Bir an önce uzatmak istiyorsun. Ben çene hizasını geçene kadar kulak arkası yapamamıştım.
Senin saçların normalde düz mü dalgalı mı?

teşekkür ederim cnm aslında bulanıklaştırmış öyle koymuştum ama görünüyor mu da:26::26:

benim saçım dalgalı ama çok da değil.ama elimle şekil verince felan baya dalgalı oluyor da normalde az dalgalı

yaaa evt bu kahkül çok güzel ama galiba kararımdan caydım çünkü çok uğraştırıyor.güzelliğinin yanında baya da bi uğraşmayı gerektirdi bana iş çıkardı

neyse şimdilik keyfini çıkarayım da kahkülüm çabuk uzar benim zaten. içimde kalmasından iyidir sevdim çok şeker duruyo ama zormuş yahu küçükken annem ilgileniyodu tabi o zaman iyiydi.

senin saçların uzun kahküller de daha kısa çok ayrı bi havası olmuş.çok hoş duruyormuş cnm

Rica ederim...
Canım şöyle diyim tanınırsın büyük ihtimalle ama çalıntı olmaz merak etme. Yine de rahatsız oluyorsan benim yaptığım gibi paintte kapatabilirsin yüzünü.
Saçların dalgalıysa, hele ön kısımların daha da dalgalıysa çok uğraştırır kahkül, şimdi yaza giriyoruz doğal olarak çabuk sıkılırsın bu sebepten dolayı.Terlersin habire bozulur, sıkıntı verir falan... Olsun hevesini aldın, ben de aldım içimde kalmadı. Bundan sonra hep çene hizasında ya da daha uzun kullanmayı düşünüyorum. Hafif yandan ayırıp elimle geriye doğru atınca çok yakışıyor bana..
Teşekkür ederim canım bayılıyorum o model kahküle.

haa yok çalınmasın tamamen belli olmasın da :))

photoshopla bulanıklaştırdım ama az bulanıklaştırmışm galiba

evt cnm haklısın.hevesimi aldım ama bi daha yapmam sanırım

belki seneler sonra tekrar istersem yaparım artık:26::26:

Ben de aynen öyle düşünüyorum, belki seneler sonra saçlarımı yeniden koyulaştırdığımda...

benm saçımın önündede döner var ve kahkül kestirmeye korkuyorum bu yüzden sizce ne yapabilirim kızlar dneri olupta kahkül kestireniniz var mı nasıl kestrmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…