Saç Rengi ve Saç Boyama Uçlar platin dipler koyu kumral saça öneriler

GCos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
656
538
103
Arkadaşlar merhaba,yaklaşık 7 aydır dipleri koyu sarı boyanan ombre saçlarımı uzattım ve boyamadım,7 ay önce ilk fotoğraftaki gibiyken daha sonra şuan 2. Fotodaki gibi.Geçiş döneminde olduğum için saçlar artık çirkin görünmeye başlıyor arkadan özellikle.Artık o kadar sarı olmak istemiyorum ama birden koyu da boyatmak istemiyorum.Kuaför saçları alt-dip eşitlerken biraz ışıltı kalsın istiyorum.Ama açma yıpratma işlemlerine tekrar katlanmak çok zor.Gideceğim kuaförde bir işlemde kurtulayım istiyorum.Bu işlemi yapan var mı ? Böyle sarı olup dipleri uzatan vs ? Deneyimleriniz neler ? Ve son olarak Ankara’da yaşayanlar kuaför önerileri alabilir miyim ? Teşekkürler ☺

Eklentiler

• E9FF325B-733D-4967-B0EF-4318E61C20F9.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 1.673
  • B29C9338-F77A-4FB7-97DB-740848482D4A.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 425
Son düzenleme:
Bu sacin da zor yani o uzadkca renk gecisleri olmuyor neyseki sizinki kotu olmamis Acik kumral la dengeler gibi zaten yikadikca akar uclarda isilti kalir ama diplerine acmadan isilti veremez belki onleri yapabilr yipratmak istemiyorsaniz onde isilti gayet guzel olur

Ah ah sarı olurken bir dert koyu olurken başka dert :) ben sarıyı çok seviyorum ama öyle yıprandı ki saçlarım uzayanlar arasındaki dokunuş farkını gördükçe daha net anlıyorum.çok koyu yada çok açık olmak hep büyük gösteriyor diyorlar bir de kumral iyi bence de ama tek seferde iyi bir yere gidip kurtulayım istiyordum o yine olmayacak gibi

sizin saç renginiz bence çok güzel şu anda, diplerden biraz koyu gelen görüntü çok hoş oluyor bence ama eğer sizin hoşunuza gitmiyorsa kolestonun açık küllü kumral rengi yanlış hatırlamıyorsam çok güzel doğal bir açık kahve yapıyor saçı ve geçişleri güzel oluyor. ben kuaföre güvenmediğim için hep kendim boyadım daha önce ama internetten boyanın rengine bakıp kuaförde ne renk olsun dediklerinde o tonu gösterebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…