Merhaba arkadaşlar benimde üçlü taramada risk çıkmıştı doktordan sonucu alıp çıkacağımı düşünürken doktorun risk var demesiyle kaynar sular döküldü başımdan aşagı sanki ne tepki vereceğimi bilemedim çok üzüldüm çıktım hastaneden ağlayarak geldim eve sonra araştırma yaptım internetten birkaç doktora sordum ve bunun kesin sonuç olmadığını söyleyince biraz rahatladım ama tabiki aklımda hep bir acaba vardı dokuz ayın sonunu hep bir tedirginlikle bir acabayla tamamladım ve bu durumu hiç kimseyle paylaşmadım bir türlü dilim varmadı söylemeye sadece rabbime bol bol dua ettim sadece onunla paylaştım karnımdan sıvı aldırmayı aklımdan bile geçirmedim bebegim şimdi bir aylık olacak çok şükür binlerce şükürler olsun gayet sağlıklı ve benim gibi o kadarçok anneyle karşılaştım ki aynı durumda olan eger aldırma gibi düşünceniz yoksa bu testleri hiç tavsiye etmiyorum insanın ruh halini bozmaktan başka işe yaramıyor eger o sonuca inanıp aldırsaydım sapasağlam bebeğin katili olacaktım ki kaldıki rahatsız dahi olsa ona yaşama hakkını veren ben değilim o yüzden herkese hayırlı saglıklı bebekler nasip etsin Rabbim kalbinizi Allahtan ayırmayın (Allah var gam YÖK) hayırlı günler herkese