kızlar 18+2 olduk ama hala cinsiyetimizi öğrenemedik.. bhcg değeri ve cinsiyetin bağlantılı olduğunu okudum bazı yerlerde.. benim 3lü testte değerim 29795 düzeltilmiş mom 1.55. İkili testte de 37.9 düzeltilmiş mom 0.99 idi. tecrübesi, araştırması yada fikri olan arkadaşlardan yorum bekliyorummm
thcg degeri ile yorumlanıyor cnm..
benim ikili testte thcg 73 dü 50 ve üzeri olursa kız oluyor benimki tuttu :)
3 lü testte thcg degerim 31 ....ama bu test ikiliye göre tahmin ediliyor diye biliyorum tutma olasılıgı %50 cnm bnm
canım sağol yazmışsın ikili ve üçlü de tahmin yapılıyor diye okudum benim de 37.9 ikili de kız olabilir demişti ama çok erken henüz tam oluşmamış olabilirde dedi doktor ve bebişim bidaha göstermedi cinsiyetini. bilemedim kız mı erkek mi çoook meraktayım sen ne güzel öğrenmişsin
Arkadaşlar benimde sonuçlarım bugün geldi ama anlayamadım bir türlü ikili sonucu Papp-a 158290. Ng/ml. Mom 1.70 Hcg(t1) 137.5 UI/ml. Mom 1.15 NT 1.6mm Mom 1.10 Bi tahmini olan var mı cinsiyet konusunda çok merak ettm aşağıda da meleğimin görüntüsü
Arkadaşlar benimde sonuçlarım bugün geldi ama anlayamadım bir türlü ikili sonucu Papp-a 158290. Ng/ml. Mom 1.70 Hcg(t1) 137.5 UI/ml. Mom 1.15 NT 1.6mm Mom 1.10 Bi tahmini olan var mı cinsiyet konusunda çok merak ettm aşağıda da meleğimin görüntüsü