üçlü tarama ve amniyosentez

nilay07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2006
31
0
86
43
Antalya
merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamleyim üüçlü tarama testim riskli çıktı amniyosentez dedi dr. bende dün yaptırdıım korkuyorum inşallah sonuç temiz çıkar bu konuda bilgi ve paylaşımlarınızı bekliyorum şimdiden tesekkürler...

Merhabalar;
benimde üçlü tarama testim 1/138 riskli çıktı salı gunune amniyosentez için gün verdiler. amniyosentez aç mı tok karnına mı yapılıyor amnıyosentez sonrası ıstıharat verıyorlar mı

işlem 10-15 saniye sürüyor rahat olman ve kendini kasmaman çok önemli tok oluyorsun sonrasında bolca su iç ve o gün istirat et sonrası 3 günde dikka et hareketlerine ben de çok korkuyordum sonuçla amniyosentezde riskli bir işlem atlattık çok şükür inşallah sende atlatırsın sağsağlim ne kadarlık hamilesin rabbim inşallah sonuçlarımız temiz çıkar 3 hafta dediler bana sonuç için
haberleşelim allaha emanet ol canım
[/B]

ben yaptırmıştım canım ve çevremde de yaptıran 4 kişi tanıyorum çok şükür hepimizin sonuçları da temiz çıktı bebişlerimiz de sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi:) eğer ultrasondan bakıldığı zaman bebeğinde bir anormallik görülmediyse ense kalınlığı falan da normal çıktıysa hiiiiiiççç korkma derim ben sonucunun iyi çıkacağından yüzde yüz emin olabilirsin

ha bir de yeni yaptırmışsın bol bol yat dinlen pc başında çok vakit geçirme uzanmaya özen göster canım inşallah sen de iyi sonuçlar alacaksın

inşallah esma cım bu 3 hafta nasıl geçer bilmem allahın izniyle dokorumda öle söyledi merak etme temiz çıkacaktır dedi inşallah herkesin sonucuda temiz çıkar bu arama testleri insanın kafasını bulandırmaktan başka bi işe yaramıyor sanırım
rabbim sana emanetiz

ben 19 haftalık hamıleyım eylul sonunda sonuclar verılecek ınsaallah guzel sonuclar cıkar sızın amnıyosentez sonucları cıktı mı sonuclarınızı paylasır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…