üçlü taramadan korkuyorum

brc_brn

;)
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2007
283
4
118
kızlar 3 aylık hamileyim..sizlerde bilirsiniz her kafadan ses çıkar etrafdan şunu yap bunu yap
üçlü taramdan çok korkuyorum yanıltıcı sonuşlar olabiliyormuş bebek gayet iyiyken otizm yada engelli teşhisleri yapılabiliyor yaşayanlar var çevremde ...yaptırmak konusunda çok endişeliyim üzücü bir şey duyduğunda dokuz ay bitene kadar insanların yaşadıkları psikolojiyi tahmin edebiliyorum ee buda bebeğede yansır ister istemez ...eminim her anne adayında vardır bu korku kalbinin bir köşesinde..
deneyimlerinizi paylaşın lütfen

merhaba öncelikle hayrlı olsun bebişin sağ salim kucagına lırsın inşallar :)
bu benim 2. hamileliğim ilk bebeğm daha 9 aylık ve ben 16 haftalık yıne hamıleyım istem dışı oldu ama olsun rabbim öyle yamış neyse ki ilk gebeliğimde yaşadığım butun tedirinlikleri yaşıyorum 2li taramaya gittiğimde gece uyuymamaıstım sımdı 3 lu taramam var yıne aynı uyuyamıyorum ve dua edıyorum sureklı 2li taramam normal cıktı riskim yok ama ALLAH bilir .
bence yaptırmalısın doğdugunda kotu bı sonucla karsılasmaktansa hamılelıkte ogrenmek en mantıklısı

Kaç yaşındasın canım rahat ol neden sorun çıksın ki ikili yapıldı mi

ÇOK SAĞOLUN İKİLİ BU HAFTA YAPILACAK ..İNSAN İÇTEN İÇE KORKUYO İŞTE EMİNİM HERKEZ YAŞAMIŞTIR ZORMUŞ ANNE OLMAK GERÇEKTEN ZORMUŞ ...RABBİM HEPİMİZİN BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH :)

Aynen oyle walla 2li yi bekliyosun 3lu yu bekliyosun sonra Ayrıntılı ultrason derken hic geçmiyo merak

Ay bende senin gibiydim günlerce uyuyamadım günlerce araştırmalar yaptım bakmadığım yerler kalmadı en sonunda yaptırdım ve Allahıma şükür birşey çıkmadı korkma olumsuz düşünme sakın neden bişey çıksın Allah korusun meleğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…