üçlü test down sendromu riski

hkrts

Araz
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
7
3
86
İstanbul
arkadaşlar üçlü test de down sendromu riski oranının yüksek çıkması durumuyla ilgili bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen..

canım benim bildiğim kadarıyla eğer risk yüksek çıkarsa karnından sıvı alınıyor ve tahile gidiyor inşallah bebişin iyidir

Evet doktorumda konuyla ilgili Amniyosentez önerdi.Fakat ben buna pek yanaşmıyorum.Çünkü sonuç ne olursa olsun bebeğimi doğurmayı düşünüyorum.Aslında öğrenmek istediğim şey şu.Bu risk'le karşı karşıya kalanınız oldumu.Ne gibi sonuçlar elde ettiniz.Benim Down Sendromu riskim 1/190 sanırım normal düzey 1/270 oluyor.Aranızda bu sendromu hangi derecede yaşayan oldu ve nasıl sonuçlar elde etti.Yada sizce amniyosentez gereklimi?Fikirleriniz benim için çok önemli.Şimdiden Teşekkür ederim.

benım bebeğim 18 haftalık dovn riski 1\21 çıktı.detaylı ultrasyonda normal görünüyor.üçlü testi tekrar yaptım.ne pacagımızı bilemez haldeyiz.senin yıne ıyı. Amniyosentez öneriyorlar yaspmayı düşünmüyorum.allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…