Üçlü test kızlarr :)

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
123
31
kızlar üçlü test ne zaman yapılmalı? Siz ne zaman yaptırdınız? 16+6 da üçlü test olur mu?

kaç günde çıkar ki sonuç acaba o da ikli test gibi uzun mu sürüyor ikili test iyi olduğu halde istedi anlamadm bende cinsiyetini de o zmn sölerim dedi
Benim Dr'um, 2li testte sorun görmezsek baska test falan yapmicaz demisti. O zaman olurmu öyle garanti olsun demistim ama simdi o bekleme süreci yüzünden bisi yok zaten niye stresse sokucam kendimi diyorum :) Allah tüm evlatlara saglık versin herseyden önce..

Benim Dr'um, 2li testte sorun görmezsek baska test falan yapmicaz demisti. O zaman olurmu öyle garanti olsun demistim ama simdi o bekleme süreci yüzünden bisi yok zaten niye stresse sokucam kendimi diyorum :) Allah tüm evlatlara saglık versin herseyden önce..
aynen ben kafaya takmıyrm zaten ama gereksiz bence zatn sorun yok temiz dedi daha ne üçlü teste ..

kaç günde çıkar ki sonuç acaba o da ikli test gibi uzun mu sürüyor ikili test iyi olduğu halde istedi anlamadm bende cinsiyetini de o zmn sölerim dedi
Ben ozelde yaptrdm 4gunde ckyo devlette tahmnm 1haftaya kadar ckyo benmde 2li testm temzdi ama ynede yapti cok sukur oda temz

Ben burda ikili testi zor yaptırdım çok zor günler bekliyor bizi en güzeli Annemin yanında doğum yapmak :/

Back
X