- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi Konsantreniz
kızlar üçlü test ne zaman yapılmalı? Siz ne zaman yaptırdınız? 16+6 da üçlü test olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan tahlili alip yapiliyor canmkızlar bu üçlü test nasıl yapılıyorr
kaç günde çıkar ki sonuç acaba o da ikli test gibi uzun mu sürüyor ikili test iyi olduğu halde istedi anlamadm bende cinsiyetini de o zmn sölerim dediKan tahlili alip yapiliyor canm
down sendromuyla alakalı cnmNiye yapılıyor bu testler kizlar
Benim Dr'um, 2li testte sorun görmezsek baska test falan yapmicaz demisti. O zaman olurmu öyle garanti olsun demistim ama simdi o bekleme süreci yüzünden bisi yok zaten niye stresse sokucam kendimi diyorum :) Allah tüm evlatlara saglık versin herseyden önce..kaç günde çıkar ki sonuç acaba o da ikli test gibi uzun mu sürüyor ikili test iyi olduğu halde istedi anlamadm bende cinsiyetini de o zmn sölerim dedi
aynen ben kafaya takmıyrm zaten ama gereksiz bence zatn sorun yok temiz dedi daha ne üçlü teste ..Benim Dr'um, 2li testte sorun görmezsek baska test falan yapmicaz demisti. O zaman olurmu öyle garanti olsun demistim ama simdi o bekleme süreci yüzünden bisi yok zaten niye stresse sokucam kendimi diyorum :) Allah tüm evlatlara saglık versin herseyden önce..
Anladim canım bnce bu testlere hiç gerek yok Allah vermiş her türlü kabulümuz .. bn hiç birini yaptırmayı düşünmüyorum Allahım verdiğini ayipsiz amansiz versin inşallahdown sendromuyla alakalı cnm
Ben ozelde yaptrdm 4gunde ckyo devlette tahmnm 1haftaya kadar ckyo benmde 2li testm temzdi ama ynede yapti cok sukur oda temzkaç günde çıkar ki sonuç acaba o da ikli test gibi uzun mu sürüyor ikili test iyi olduğu halde istedi anlamadm bende cinsiyetini de o zmn sölerim dedi
teşk ederim cnm bilgi için illa uzun sürcek yaniiBen ozelde yaptrdm 4gunde ckyo devlette tahmnm 1haftaya kadar ckyo benmde 2li testm temzdi ama ynede yapti cok sukur oda temz
Illa ki bir kac gunu buluyor maalesefteşk ederim cnm bilgi için illa uzun sürcek yanii
hiç yaptırmak da istemiyordum ya mecbur beklicezz tabiIlla ki bir kac gunu buluyor maalesef
2li testin iyise yaptrmayadabilirsn cnm cok kisi yaptirmiyor zaten benm asilamayla oldugu icin icimde kalmamasi icin yaptrdmhiç yaptırmak da istemiyordum ya mecbur beklicezz tabi
yaptırmıycaktım ama doktor isteyince bişey demedim bende2li testin iyise yaptrmayadabilirsn cnm cok kisi yaptirmiyor zaten benm asilamayla oldugu icin icimde kalmamasi icin yaptrdm
Onlar iyi olsunlarda artk git gel yapcaz mecbur ☺yaptırmıycaktım ama doktor isteyince bişey demedim bende
git gel sıkıldım valla hastaneden
orası öle cnm tabii devlette sıra almak mesele yaa nefrt edyrmOnlar iyi olsunlarda artk git gel yapcaz mecbur ☺