üçlü test

selma175

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
1
0
36
Çanakkale
arkadaşlar üçlü test sonucum riskli yani 1/90 çıktı amniyosentez yaptırmıcam çünkü oda riskliymiş bu durumda olanlar varmı rabbim artık ne kararladysa o olucak diyorum ama 9 ayın sonunu nasıl getircez bilmiyorum

arkadaşlar üçlü test sonucum riskli yani 1/90 çıktı amniyosentez yaptırmıcam çünkü oda riskliymiş bu durumda olanlar varmı rabbim artık ne kararladysa o olucak diyorum ama 9 ayın sonunu nasıl getircez bilmiyorum

Ben 1/50 riskli bir üçlü testin ardından hemen ertesi günü amniyosentez oldum. Ne acısı oldu ne sancısı. Cuma günü as oldum, cumartesi pazar hiç kımıldamadan yattım pazartesi günü eşimle 5 saatlik bayram tatili için yolculuğa çıktık. Şu anda da bebeğim annesinin karnında gayet sağlıklı. İşallah as sonucumuz da temiz çıkacak diye umut ediyorum.
Engelli bir çocuğun bakımının zorluğu kadar onun yaşayacağı zorlukları da düşündüğüm için as yaptırmak için hiç tereddüt yaşamadım. Ama karar sizin ve eşinizin tabi.

canım benim de 3'lü testim riskli çıkmıştı doktorum amniyosentez dedi yaptırmak istemediğim için başka bir doktora gittim ayrıntılıl ultrasonla bakıldı birde benim 2'li test sonucum iyiydi doktorum onuda bazaldı amniyosentez yaptırmadım şuan 18 aylık sapa sağlam çok da zeki bir oğlum var

Back
X