Uclu test

Uzulme arkadasim benimde ikili testim yuksek riskli cikti ogleden sobra dra gidicem buyuk ihtimal amniyosentez istiycek yeni bi test daha varmis kandan ypln onuda sorucam gerci fiyati pahali bklim.ben uzmuyorum kendimi cok sadece ne yaptiracaksam gec olmadan yaptiriyimin derdindeyim.ailelerde hic bi sorun yok etrafimda bu buyuk etken insallh bizlerin bebegide saglikli olacak.animin edine sekiz yil once amniyo yaptirmistik bu sekilde riskli idi.suan kizi sekiz yasinda zeka kupu.dort yasinda saglikli oglu olan arkadasimda ilk gebeliginde bizim gibi riskli ciktigi icin yaptirmisti.suan ingilizce bile konusuyo oglu:)iyi dusun ve drla gorusursen merak ederim bilgi ver .ben aksama drum ne dedi soylerim .

Aglamaktan yorgun dustum ayrintili ultrasona gitcem ins mutlaka yazarim Allah kimseyi evladiyla sinamasin sabahtan beri cok zor bi surec gecirdim

Ya delimisin aglama uzme kendini simdi drdan ciktum ense kalinligi iyi burun kemigi var ama degerin yasitlarina gore cok yuksek ciddi risk var dedi.bu arada dr tacir degil arkadasin esi hatta aksam evine gitcez kesin krr icin.amniyosentez riski olmasin dersen yurt disina kan gonderiliyor dedi fkt fiyat 2500 tl

Zaten yuzde yuz degilki sonuc ben buyuk ihtimal ile bebegim sahlikli buna inaniyorum ama iki testten birini yptircam yinede

Zaten yuzde yuz degilki sonuc ben buyuk ihtimal ile bebegim sahlikli buna inaniyorum ama iki testten birini yptircam yinede
Iste icime anlatiyorum ki uyuyamadim bile sureklo aklimda bazen keske yaptirmasaydim diyorum artik kusku dustu icime ne yapsam nafile kafam allak bullak ne yapacagimi sasirmis durumdayim

Iste icime anlatiyorum ki uyuyamadim bile sureklo aklimda bazen keske yaptirmasaydim diyorum artik kusku dustu icime ne yapsam nafile kafam allak bullak ne yapacagimi sasirmis durumdayim
Canım ikilide testi yaptırdığında risk çıkmış mıydı üçlü test için çok üZme kendini benim doktorum üçlü testi yaptırmama izin vermedi direk renkli ultrasona giricem sende renkli ultrasona girdiğinde için çok rahatlıcak merak etme iyi düşün iyi olsun inşallah iyi bebişlerimiz

Benim doktorum da cok kizdi neden yaptirdin diye ama ben bir anlik gaflete dustum baska bir hekime gorunmustum oda uclu zamanin gelmis deyince biranlok bosluk ama kendi doktorumun dedgi gibi vardir bunda bi hayir ins hayirla sonuclanir amniyosentez den korkuyorum cok riskli oldugundan bahsetti doktorum elim kolum bagli ..

Canım hayırlısı olsun herşeyin ama içini ferah tut korkma bu mübarek günlerde inşallah kalbindeki gibi olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…