ÜÇLÜ TESTİM RİSKLİ (TR 1.248) ÇIKINCA AMBİYOSENTEZ YAPTIRDIM DUA EDİN LÜTFENN..

rukiye1991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
7
2
1
31
Merhaba arkadaşlar ÖNCELİKLE BÜTÜN ANNELERE GEÇMİŞ OLSUN.. ben aranıza istanbuldan katılıyorum. genç annelerdenim. 22 yaşında 3 senelik evli ve 5 aylık hamileyim. beklenmedik bir durumdu hamileliğim ilk baslarında sgara ve arkol kullandım. hamile oldugumu bebeğim 5 haftalıkken öğrendım ve butun kotu alışkanlıklarımı ogun bıraktım. benim uykularımı kacıran bır konuyu paylasmak istıyorum lutfen yardımcı olun. üçlü testte dawn sendromu tr 1.248 çıktı ve cok zor bir kararla kanuni hastanesinde ambiyosentez yaptırdım. ( normalinden braz daha büyük bir iğneyle bebeğin suyuna iniliyor ve 3tüp su alınıyor ardından yataklar var orada 30 dakika uzanmanız söylenıyor biraz ağrı oluyor) doktorlar hemsireler cok iyilerdi ve ALLAHIMA şukurler olsunkı bebeğime zarar gelmedi. sonuçları 7martta alıcaz ama ben hiç iyi durumda değilim,bir gün bir hafta gibi ya öyle birşey çıkarsa ilk bebeğim benim ne yapacağız. nolur dua edin bana Allah kimseyi evladıyla sınamasın. eşim ve ben öğrendiğimizden beri bu durumu ne yediğimiz yemekte tat var nede soluduğumuz havada.. lütfen dualarınızı ve yorumlarınızı esirgemeyın..

İkili testin nasıldı ? Onda risk var mıydı? Bebeğin ense kalınlığı ne? 5 aylık hamileyim diyorsun. Detaylı ultrason yaptırdın mı? 3lü test 2liye göre daha az hassastır ve verilen değerler kesin olmamakla birlikte sadece ihtimali söyler. Ki yukardaki konuda 3lü test yaptıranlar vs gibi bir başlık vardı. Oraya gir yüzlerce sayfa var. Hemen herkesin 3lü testi riskli çıkıyor. Sonrasında yapılan amniyosentezler de Harmony testlerde tertemiz geliyor. Hiç canını sıkıp bebeğini de üzme. İkili testin normalse amniyosentezin de iyi gelecektir merak etme

çok teşekkurler öncelikle. ikili test için özel 400 ti istedi yaptıramadık. ayrıntılı ultrsyn ıçın kanuni marttn 1inde gelmemi soyledi. herkez 3lü testin çok ciddiye alınmaması gerektiğini söyluyor ama ynede insanın içi sonuçları almadan rahat etmiyor işte aslında yapmamam lazım ama kendımı ve bebeğimi üzmekten alı koyamıyorum. çok teşekkur ederim ins dediğiniz gibi olur diğer dedğinz sayfayada bir bakayım..

Yuhh 400 lira neymiş ya. Ben de özelde yaptırdım muayene ücreti haricinde 40 lira verdim. Üzülme allahın izniyle hiç bişey olmayacak. Sen iyi düşün iyi olsun. Kötüyü düşünüp de çağırma

kolon hastanesi öyle istedi. sen nerede yaptırdın bılseydım keske onu yaptırırdm resmen bedava. çok sağol canım benım. pekı ayrıntılı ultraston ıçın uygun bir yer biliyormusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…