Merhaba arkadaşlar ÖNCELİKLE BÜTÜN ANNELERE GEÇMİŞ OLSUN.. ben aranıza istanbuldan katılıyorum. genç annelerdenim. 22 yaşında 3 senelik evli ve 5 aylık hamileyim. beklenmedik bir durumdu hamileliğim ilk baslarında sgara ve arkol kullandım. hamile oldugumu bebeğim 5 haftalıkken öğrendım ve butun kotu alışkanlıklarımı ogun bıraktım. benim uykularımı kacıran bır konuyu paylasmak istıyorum lutfen yardımcı olun. üçlü testte dawn sendromu tr 1.248 çıktı ve cok zor bir kararla kanuni hastanesinde ambiyosentez yaptırdım. ( normalinden braz daha büyük bir iğneyle bebeğin suyuna iniliyor ve 3tüp su alınıyor ardından yataklar var orada 30 dakika uzanmanız söylenıyor biraz ağrı oluyor) doktorlar hemsireler cok iyilerdi ve ALLAHIMA şukurler olsunkı bebeğime zarar gelmedi. sonuçları 7martta alıcaz ama ben hiç iyi durumda değilim,bir gün bir hafta gibi ya öyle birşey çıkarsa ilk bebeğim benim ne yapacağız. nolur dua edin bana Allah kimseyi evladıyla sınamasın. eşim ve ben öğrendiğimizden beri bu durumu ne yediğimiz yemekte tat var nede soluduğumuz havada.. lütfen dualarınızı ve yorumlarınızı esirgemeyın..