üçlü testte AFP değeri yüksek çıkan varmı?

Amin cümlesini inşallah iyi demi sağlığı
İyi çok şükür bir sorun yok normal herşey. Sadece tek başıma baktığım için çok zorlanıyorum sürekli başındayım. Şu anda ayağımda sallıyorum. Gaz sorunumuz var malesef daha bitmedi o da oğluşumu huzursuz ediyor. Ne yapalım bu şekilde idare edicez artık. Biraz büyüse rahat edicem inşallah:emir_bebek: senin bebişte iyidir inşallah canım.

Arkadaslar bnde iki gun once uclu test yaptirdim afp degeri 33.3 cikti aonuc cokmu yuksek acaba yaa morelim.cok bozuk

İyi çok şükür bir sorun yok normal herşey. Sadece tek başıma baktığım için çok zorlanıyorum sürekli başındayım. Şu anda ayağımda sallıyorum. Gaz sorunumuz var malesef daha bitmedi o da oğluşumu huzursuz ediyor. Ne yapalım bu şekilde idare edicez artık. Biraz büyüse rahat edicem inşallah:emir_bebek: senin bebişte iyidir inşallah canım.
Bizimkide çok gazlı canım hiç durmuyor devamlı kucakta neyse biz iyi olslımda bakarız inşallah anne olmak kolay değil

banada yardımcı olur musunuz?
23 yaşında 17 haftalık gebeyim geçtiğimiz hafta 3lü tarama testi yaptırdım labaratuar sonucları cıkmıs yorumlayabilir misiniz? Estriol (e3) free (down s.t.t. 3'lü test) 0,732 hCG, Mom (Down s.t.t. 3'lü test) 1,14 AFP Mom 0,950 hCG 28786 Estriol (e3) free Mom 1,23 AFP 28,1 Yer alan bilgiler bunlar tesekkur ederim.

Back
X