Ücret Farkının Sebebi

dangerousbty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
33
2
86
Merhaba eminim burada soruma yanıt verebilecek üyeler vardır.Ben burun estetiği olmayı düşünüyorum.Bir devlet hastanesinde ücret için doktorum 1500-2000'den başlar dedi.Aynı zamanda bakıyorum klinikteki doktorlar çok daha pahalıya yapıyorlar.Örneğin Güncel Öztürk bir arkadasıma 20.000 demis.Bu aradaki uçuk farkın sebebini anlayamıyorum.Yani gidip devlet hastanesinde olursak neden daha ucuz daha mı düşük bir işçilik var ? Kafam çok karıştı.

Merhaba eminim burada soruma yanıt verebilecek üyeler vardır.Ben burun estetiği olmayı düşünüyorum.Bir devlet hastanesinde ücret için doktorum 1500-2000'den başlar dedi.Aynı zamanda bakıyorum klinikteki doktorlar çok daha pahalıya yapıyorlar.Örneğin Güncel Öztürk bir arkadasıma 20.000 demis.Bu aradaki uçuk farkın sebebini anlayamıyorum.Yani gidip devlet hastanesinde olursak neden daha ucuz daha mı düşük bir işçilik var ? Kafam çok karıştı.

Yok ya öyle bisi yok ha pahliya oldun ha ucuza oldun iki tarafda insan! ama pahliYa olursan istedigin sonuca varamasan iste ozaman kafayi yiyip kendine bela okuyup durursun sen sen ol aklini dinle gönlünü degil ben ölüp ölüp diriliyom kas aram meselah genis

20000 nedir ya hööh yani bende yaptırdım özelde çokta iyi bir doktor kendisi çokta mutluyum ama onun çeyreği fiyatında kaldı :D
20000 burnumu yaptırcağıma araba alırım :D:D

Oha ki ne oha o parayıda 2 yılda anca biriktirdim

memnun musunuz peki? Bana bu fiyat verilse altınmı kaplıyorsunuz acaba diye kesin sorardım :olamaz:
Acale mi karar verdiniz diyicem ama 2 yıl para biriktirmişsiniz.
Sanırım ben cimriyim :D bir doktorun randevusu 300 tl olduğunu duyunca gitmemiştim mesela :D:D:D

memnun musunuz peki? Bana bu fiyat verilse altınmı kaplıyorsunuz acaba diye kesin sorardım :olamaz:
Acale mi karar verdiniz diyicem ama 2 yıl para biriktirmişsiniz.
Sanırım ben cimriyim :KK70: bir doktorun randevusu 300 tl olduğunu duyunca gitmemiştim mesela :KK70::KK70::KK70:

Bende senin gibi cimriyim nasil okadar verdigimi bende anlamadım hic kemdimden beklemzedim hatta burda bi kiz okadar para verdigini duyunca kızım kafayımo yedin sen bile demistim iste memnunum sayılır ama bi kac seyler rahatsiz ediyo meselah gülünce ucu sarkiyo gibi birde önden eskisinden daha genis doktorumdan baska birinede güvenemiyom bana 2. De mükemmel olur demisti -.-

10 15 bin tlye olan zengilneri elitleri gördük kazzıklandılar burunları düştü.Devlet hastanedikiler her daim daha iyidir Adamlar hergün ameliyata giriyor işin profosyoneli olmuşlar

10 15 bin tlye olan zengilneri elitleri gördük kazzıklandılar burunları düştü.Devlet hastanedikiler her daim daha iyidir Adamlar hergün ameliyata giriyor işin profosyoneli olmuşlar

En kötüsüde ne bilirmisin hata yapip düzeltmezler önce 2. güzel olur derler parayi alip sonra sen pskolik hastasisin derler iste gelde isin icinden cik! benim ameliyat öncesi sag tarafimda kimse sislik var demezdi! pskologa bile gittim düsün birde oraya para verdim! Pskologum doktor hatasini kabul edemedigi icin sana pskolog hastasi diyor dedi!

En kötüsüde ne bilirmisin hata yapip düzeltmezler önce 2. güzel olur derler parayi alip sonra sen pskolik hastasisin derler iste gelde isin icinden cik! benim ameliyat öncesi sag tarafimda kimse sislik var demezdi! pskologa bile gittim düsün birde oraya para verdim! Pskologum doktor hatasini kabul edemedigi icin sana pskolog hastasi diyor dedi!
Goz kemigin duzeldimi ya?

nein düzelmedi.. deriyi kaldirdim zaman düzeliyor.. -.- kas aramda hala genis.. bari kas aram ince olsaydi.. önce inceydi.. nasil kalinlasti anlamis deglim.. nasil inceyken kalinlasiyor bi burun estetik sonrasi.. anlam veremiyom..
nein düzelmedi.. deriyi kaldirdim zaman düzeliyor.. -.- kas aramda hala genis.. bari kas aram ince olsaydi.. önce inceydi.. nasil kalinlasti anlamis deglim.. nasil inceyken kalinlasiyor bi burun estetik sonrasi.. anlam veremiyom..
ozelden bir resmini gorebilirmiyim?

Merhaba ben de 7 bine anlaştım amarikan estetikle ama huzursuzum fazla mi verdim diye :(

Back
X