• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretli ögretmenim kariyer planlamam napmaliyım ?

herseycokkotu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2025
40
12
3
23
Yeni mezun oldum 1 sene ücretli ogretmen yaptım tekrar yapıyorum bransım tarih ama biri tarih sorusu sorsa cevap veremiyorum yani aşırı bilgim yok eksik hissediyorum atamaları da çok az ags sistemi var normal kpss den 2025 ten 58 aldim napmaliyim ikinci üniversite farklı bir bölüm mü okusam ne okuyabilirim. Ücretli olunca sigorta yarım yatıyor ve maaş ara tatillerde kesiliyor .
Kpss ye çalışma isteği hiç yok ama çalışmam lazım

Yeni mezun oldum 1 sene ücretli ogretmen yaptım tekrar yapıyorum bransım tarih ama biri tarih sorusu sorsa cevap veremiyorum yani aşırı bilgim yok eksik hissediyorum atamaları da çok az ags sistemi var normal kpss den 2025 ten 58 aldim napmaliyim ikinci üniversite farklı bir bölüm mü okusam ne okuyabilirim. Ücretli olunca sigorta yarım yatıyor ve maaş ara tatillerde kesiliyor .
Kpss ye çalışma isteği hiç yok ama çalışmam lazım
Ama sizde hiçbir konuda ışık yok ki. Başka bir alana yönelin bence tamamen farklı bir yöne yani.

Tarihten 58 almış olmana şaşırdım açıkçası. Belli ki ilgin yokmuş okulu bitirmek için gidip gelmişsin. İkinci üniversiteyi istediğin bir şey oku bari.

Ne bekliyordun ki okumak için okumuşsun tarih bölümü düşük puanlı öğretmenlik vs değil muhtemelen 58 puan çoook düşük uzaktan eğitime mi denk geldin nasıl mezun oldun liseden kalma bilgimle daha iyi biliyorum muhtemelen yazık o çocuklara ya kimin torpili ile ücretlidesin hangi çocukları ziyan ediyorsun kim bilir

Tarih ogretmeni olarak sorulara cevap verememek trajikomik bi durum. Tarihi cok seviyorum finans alaninda calismama ragmen tarih bilgim asiri fazladir. Yerinizde olsam
Daha yolun basinda ilgimi ceken bi bölüme yonelirdim

Ben de tarih mezunuyum .Ama siz ilgi yönünde değilsiniz bu bölümü neden okudunuz anlamadım .Benim atamam olmadı en son 77, aldım çocuk vs. Suan çalışmıyorum.Ama başka bir işe atılmayi düşünüyorum.Tarih önü kapalı bir bölüm bence yaşınız genç başka bir bölüm okuyun derim. Atama puanı çok yüksek.

Youtube da Ramazan Yetgin var çok iyi anlatıyor ben atanmış olmama rağmen dinliyorum.butun konulara hakimim neredeyse.tabi bı tarihçi değilim ama okulda tarih dersi anlatacak kadar öğrenirsiniz.alan sınavına hazirlanirsaniz alanınızda baya ilerletme kaydedersiniz.

Yaşın küçükse başka bölüm oku. Lise branşlarında atamalar inanılmaz az artık. Edebiyat tarih cografya okunmaz. Sahada yeterince pişmemiş genç bi öğretmen tyt sorularında zorlanabilir, tarih dediğimiz derya deniz, ucu bucağı yok, zorlandığın yerlerde kaynaklardan destek al şimdilik.

Yaşın küçükse başka bölüm oku. Lise branşlarında atamalar inanılmaz az artık. Edebiyat tarih cografya okunmaz. Sahada yeterince pişmemiş genç bi öğretmen tyt sorularında zorlanabilir, tarih dediğimiz derya deniz, ucu bucağı yok, zorlandığın yerlerde kaynaklardan destek al şimdilik.
Evet 4 sene vakit kaybetmetmisim 2 yıllık önu açık ne okuyabilirim diye düşünüyorum

Youtube da Ramazan Yetgin var çok iyi anlatıyor ben atanmış olmama rağmen dinliyorum.butun konulara hakimim neredeyse.tabi bı tarihçi değilim ama okulda tarih dersi anlatacak kadar öğrenirsiniz.alan sınavına hazirlanirsaniz alanınızda baya ilerletme kaydedersiniz.
28 kisi kontenjan atmış acikcasi şimdi ags ye girsem kontenjanı çok az o da beni korkutuyor ama ramazan yetgini dinleyecegim

Ben de tarih mezunuyum .Ama siz ilgi yönünde değilsiniz bu bölümü neden okudunuz anlamadım .Benim atamam olmadı en son 77, aldım çocuk vs. Suan çalışmıyorum.Ama başka bir işe atılmayi düşünüyorum.Tarih önü kapalı bir bölüm bence yaşınız genç başka bir bölüm okuyun derim. Atama puanı çok yüksek.
Şehir dışına çıkmak için okudum acikcasi keşke okumasaydim iki yıllık önü açık ne okuyabilirim

Tarih ogretmeni olarak sorulara cevap verememek trajikomik bi durum. Tarihi cok seviyorum finans alaninda calismama ragmen tarih bilgim asiri fazladir. Yerinizde olsam
Daha yolun basinda ilgimi ceken bi bölüme yonelirdim
Bende öyle düşündüm acikcasi evet gerçekten üzücü ben zaten mezun olayım diye okudum çok ilgim yoktu universite mezunu olayım diploma alayim diye ama bir katkisida olmadı 2 yıllık hangi bölümlerin önü açık

Ne bekliyordun ki okumak için okumuşsun tarih bölümü düşük puanlı öğretmenlik vs değil muhtemelen 58 puan çoook düşük uzaktan eğitime mi denk geldin nasıl mezun oldun liseden kalma bilgimle daha iyi biliyorum muhtemelen yazık o çocuklara ya kimin torpili ile ücretlidesin hangi çocukları ziyan ediyorsun kim bilirki

Ne bekliyordun ki okumak için okumuşsun tarih bölümü düşük puanlı öğretmenlik vs değil muhtemelen 58 puan çoook düşük uzaktan eğitime mi denk geldin nasıl mezun oldun liseden kalma bilgimle daha iyi biliyorum muhtemelen yazık o çocuklara ya kimin torpili ile ücretlidesin hangi çocukları ziyan ediyorsun kim bilir
Nerden biliyorsunuz torpille geldigimi böyle kanıya nerden vardınız ilçeden okul çağırıyor yeni mezun oldum zaten staj gibi oluyor benim için kendimi geliştirmeye çalışıyorum 58 normal kpssden aldım

Back
X