Ücretli öğretmenlik doğum izni ve ücreti

misafirceylan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
1
0
1
37
Merhaba Arkadaşlar,

Ücretli öğretmenler doğum izni, ücreti, süt parası vb ücretleri alabiliyorlar mı ?
Aranızda ücretli öğretmenlik yapıp da yukarıda bahsettiğim detayları alan varmı

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

merhaba ben 3 sene ücretli öğretmenlik yaptım ama böyle bişeyden faydalandıklarını zannetmiyorum...çünkü saat başına ücret aldıkları için böyle bi hakları olamıcağını düşünüyorum..

Alan arkadaşlarım olmuştu SSK ödeme yapıyor gerekli prim sayınız varsa

Alan arkadaşlarım olmuştu SSK ödeme yapıyor gerekli prim sayınız varsa
her milli eğitim aynı olmuyor benim çalıştığım müdürlük saat başına yatırıyordu buda ayda 16 güne denk geliyordu 30 gün prim yatırrsa dediğiniz gibi haklarından faydalanabilirsiniz sizi idare edecek anlayışlı müdürde lazım tabi....

her milli eğitim aynı olmuyor benim çalıştığım müdürlük saat başına yatırıyordu buda ayda 16 güne denk geliyordu 30 gün prim yatırrsa dediğiniz gibi haklarından faydalanabilirsiniz sizi idare edecek anlayışlı müdürde lazım tabi....

Bu dediğiniz imkansız çünkü 2009 yılında çıkan yeni yasa ile primler 30 gün üzerinden yatmak zorunda

Bu dediğiniz imkansız çünkü 2009 yılında çıkan yeni yasa ile primler 30 gün üzerinden yatmak zorunda
Evet daha önceden çalıştığın saat kadar yatardı 2008 2009 eğitim öğretim döneminde ben de ücretli öğretmenlik yaptım ve 30 günden yattı öncesinde 10 gün 15 gün gibi yatardı

Evet doğum parası alan ücretli çalışan tanıdıklarım var

SSK ile görüşün kesin ve net bilgiyi ordan alırsınız prim gün sayınız yeterse alırsınız diye düşünüyorum ben

Bende 2010-2013 yılları arasında yapmıştım benim hep öyle yatardı ki sınıf öğretmenliği yaptım ben şuan milli eğitime gidip dava açsam günlerim tamamlanır mı acaba...

Bende 2010-2013 yılları arasında yapmıştım benim hep öyle yatardı ki sınıf öğretmenliği yaptım ben şuan milli eğitime gidip dava açsam günlerim tamamlanır mı acaba...

2008 2009 eğitim öğretim yılında benim hep 30 gün üzerinden yattı 2009 2010 yılındada atandım
SSK dökümünde 2008 öncesi hep eksik tam bi ay görünmüyor çünkü saat üzerinden hesaplaşmıştı
Sonra hizmet birleştirme yaptım.
Eski günlere yönelik
Bilemem ama araştırın derim çünkü doğum parası alan arkadaşlar var bundan kesin eminim

Back
X