• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretli ögretmenlik

Yeni mezunlari liseye vermiyorlar diye birsey yok kesinlikle. Gecen sene yeni mezun bi arkadasimiz calisiyordu okulumda. Ayrica ilceye basvurup da cikarmi diye beklemeyin. Okullari arayin. Ihtiyac var mi sorun. Hatta gerekirse baska derslere de girebileceginizi belirtin. Ucretli ogretmenlikte biraz giriskenlik onemli yani.

Yeni mezunlari liseye vermiyorlar diye birsey yok kesinlikle. Gecen sene yeni mezun bi arkadasimiz calisiyordu okulumda. Ayrica ilceye basvurup da cikarmi diye beklemeyin. Okullari arayin. Ihtiyac var mi sorun. Hatta gerekirse baska derslere de girebileceginizi belirtin. Ucretli ogretmenlikte biraz giriskenlik onemli yani.

Liselere yerlestirilmiyoruz kısmı bana da tuhaf geldi, bilemiyorum ben bu sekilde duydum

Bölümünüz hangi bölüm önlisans mezunu musunuz? Açıkcası torpil çok fazla bu işte de öncelik kendı tanıdıklarını alıyorlar,yer kalırsa basvuranlara bakıyorlar ..Önce eğitim fakültesi,sonra fen edebiyat fakültesi,sonra lisans sonra önlisans mezunları alınıyor ..Ben bıkac yıl basvurmustum,sonra bı torpıl bulmustuk bı gunde ogretmenlıge baslamıstım ..Her işte maalesef torpıl var:( Çok ümitlenmeyın derım ..Olsa da atanma halınde ucretlıler sene bıtmeden cıkabılıyor...Bikac ılceye basvuru yapın daha ıyı olur.

Bölümünüz hangi bölüm önlisans mezunu musunuz? Açıkcası torpil çok fazla bu işte de öncelik kendı tanıdıklarını alıyorlar,yer kalırsa basvuranlara bakıyorlar ..Önce eğitim fakültesi,sonra fen edebiyat fakültesi,sonra lisans sonra önlisans mezunları alınıyor ..Ben bıkac yıl basvurmustum,sonra bı torpıl bulmustuk bı gunde ogretmenlıge baslamıstım ..Her işte maalesef torpıl var:KK43: Çok ümitlenmeyın derım ..Olsa da atanma halınde ucretlıler sene bıtmeden cıkabılıyor...Bikac ılceye basvuru yapın daha ıyı olur.

Ön lisans mı? :KK64: Lise mezunlarını ögretmen olarak atayabiliyorlar mı?
Bölümüm ingilizce ve egitim fakültesi mezunuyum. Torpil nerde yok kii. Olan verilen emeklere oluyor iste :KK14:

Ön lisans mı? :KK64: Lise mezunlarını ögretmen olarak atayabiliyorlar mı?
Bölümüm ingilizce ve egitim fakültesi mezunuyum. Torpil nerde yok kii. Olan verilen emeklere oluyor iste :KK14:
Atayabiliyorlar maalesef Liseye vermemeleri daha iyi Liseler sıkıntılı Tecribesiz öğretmen yapamaz lisede Ben 4 yıllık öğretmenim ama liseye gitmem mecbur kalmayınca MEB de işler torpil canım Eğer çalışman gerekiyorsa başvurabildiğin yerlere başvur Ama gerekmiyorsa çok zorlama derslere yoğunlaş Biran önce atan

Atayabiliyorlar maalesef Liseye vermemeleri daha iyi Liseler sıkıntılı Tecribesiz öğretmen yapamaz lisede Ben 4 yıllık öğretmenim ama liseye gitmem mecbur kalmayınca MEB de işler torpil canım Eğer çalışman gerekiyorsa başvurabildiğin yerlere başvur Ama gerekmiyorsa çok zorlama derslere yoğunlaş Biran önce atan

Kesinlikle liseler sıkıntılı, zaten bu nesil baslı basına sıkıntı saygı yok neredeyse hic birinde. Bos durmak istemiyorum yeni mezunum ama calısmak istiyorum. Bakalım kısmet artık

Son olarak eleman alınmadıysa ÖNLİSANS yanı ıkı yıllık unıversıte mezunu olanlar da alınıyor.Lise mezunları degıl tabı kı..

Back
X