ücretsiz bebek esyalari ankara

Himal_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
4.210
8.180
398
Arkadaslar ben bir senedir trabzondayim ayin 14unde ankaraya evime gidicem ve oradaki bebek esyalarini vermek istiyorum 25 ine kadar orda olucam onun icin isteyen varsa acil iletisme gecmeliyiz. Yalniz kisa sure gidecegim icin annemde kalicam kargoyla vs ugrasamam ankarada yasayan gelip alabilicek biri olmali.
Sadete gelelim besigim var yan korumaliklariyla beraber beyaz demir sallanan besik ,anakucagi otokoltugu gibi kullanilanlardan 0.9 kilo tasiyo , kanguru var .kullanilmamis ilac biberonu var, bir kacda yeni dogan yada 6 aya kadar bebek kiyafetleri var,suan tam ne var hatirlamiorum ne varsa topliycam.2tane hamis jilem var biri kot birii siyah kadife hepsi ucretsiz yeterki ihtiyaci olan gelsin alsin ise yarasin

Son düzenleme:
Bu.arada besigin yatagida var ortapedik ikisinide istikbalden aldim besik ve yatagi yani yatak konusunda iciniz rahat olsun 1 sene anca kullanildi ondada direk yataga yatirmadim carsafin ustune elyaf kucuk yorgan koyup yatirdim yatak temiz yani.kasikli biberonumda var bi kac oyuncakta olmali

Rabbim gonlune gore versin canim umarim vericek birisini bulabilirim

Yok mu ihtiyaci olan kimse cvp yazmiyo

Yalnis yeremi konu actim acaba. 2. Ele mi yazmaliydim

Nekadar güzel düşünmüşsünüz
İnşallahta gerçekten ihtiyacı olan birine gider.

Nekadar güzel düşünmüşsünüz
İnşallahta gerçekten ihtiyacı olan birine gider.

Tesekkurederim canim ama iki ayri siteye yazmama ragmen isteyen olmadi. Ankaraya gidince onlari vermek istiyorum kullanmiyagim seyler bosuna evde durmasin is gorsun istedim bakalim isteyen olucak mi

Bu arada isteyen illa bebek sahibi olmak zorunda deyil hamile olabilir ikinci ucuncu icin aliyim saklayim diyebilir yada yakini icin olabilir hadi ankarali annisler :)

Esyalar verilmistir

Back
X