Ücretsiz Doğum Fotosu

lukayra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
7
0
0
İstanbul
Merhabalar;

Öncelikle hepinizi kutsal ve bir o kadar mucize bir varlığa sahip olduğunuz için şimdiden tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)
Ben fotoğraf eğitimimi yeni tamamladım.Doğum fotoğrafçılığı alanında kendimi geliştirmek istiyorum.Kendime bir portfolyo oluşturmam için biraz çekim yapıp doğum albümleri oluşturmaya ihtiyacım var.
Bunun için yakında doğumu gerçekleşecek olan sizlerden bebeğinin doğum öncesi,doğum anı ve sonrasına ait çekim yaptırmak isteyen varsa benimle irtibat kurabilir.Çekimlerden herhangi bir ücret talebim olmayacak.
Normal ya da sezeryan her doğuma girebilirim ancak asıl işim farklı ve bir kuruma bağlı çalıştığım için akşamları ya da hafta sonları çekimlere gidebilirim.
Şimdiden heyecanınızı paylaşıyor mesajlarınızı bekliyorum....

Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım merhaba.. bende 27 haftalık hamileyim kasım 28 de dogumum olcak hayırlısıyla normal dogum istediğimiz için erken yada gecde olabılır. ümraniye atlas hastanesi düşünuyoruz şimdilik.. fakat gelemeyecegın bir gün olursa doğum sonrası ev cekımı yapmak istersen seni evımdede misafir edebılırım..doğumumdan yaklaşık 1 hafta sonra buyuk kızımın d.gunu var eğlenceli olur diyosan ogünde misafirimiz olabilirsin.. evım ünalanda.. eger şanslı kişi olursam yol ücretini vs de karşılarım.. bu işi reklam için yaptıgını cevre edınmek istediğini biliyorum. oyuzden fotografları sitende veya facebook adresinde kullanabilirsin tabi çok özel olmadıkca..:17:
olur diyosan burdan onay verirsen görüşürüz.. :3:

Olur tabi cokta guzel olur,bana uyan tarih olursa seve seve gelirim,mailimden irtibat kurabiliriz:)

tüh kaçırdım, aynı gün benim de bahçelievlerde doğumum, tabi 28 kasım'da normal doğarsa :)
ben de medical park bahçelievlerde inşallah doğumumu gerçekleştireceğim,
hastane dışarıdan kabul ediyor mu bilmiyorum ama iletişime geçebiliriz.
tabi burdan nasıl oluyor bilmiyorum

Gelmeyi isterim ayni tarihlere denk gelen birsey olmazsa,hafta ici oldugu icin aksam is cikisi gelebilirim cekime uyarsa sizede,bana mailimden yada cep telefonumdan ulasabilirsiniz,onceden haberleselim olurmu,
Sevgiler...

telefon veya mail verdiğiniz için sanırım forumda engellenmişsiniz..
mesajınızda yönetıcı tarafından degıstırılmıs oyuzden size ulaşabilecegım hiçbişey yok elimde.. burayı okursanız facebookdan bana ulaşmanızı rica edıyorum.. Nurşen D. Baykaya adım.. :44:

Back
X