lavantacım ne güzel çok sevindim .. çocukları sevindirmek gibisi yoktur heralde..
ayşegül tşk ederim cnm :)
birçok köyde öğretmen olan arkadaşımada verdim hemen linki,onalrda edicek.bnde köye atanma ihtimalimi düşünerek istedim:)
aa şekerim sen öğretmenmiydin bak o kadar konuştuk ama hiç sormamışız neci oldugumuzu :)) hatırladın mı bi ara sohbet bölümünde konuşurduk hep bekar kızların topicinde :)
cnm başka lavantayla karıştırdın heralde:) ama cevaplıyayım,evet okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve çalışıyorum aynı zamanda.ya sen ve diğerleri? ama şu sohbette bende bi takılayım
heheh ayy pardon cnm yaa bi tane daha lavanta varda sohbette bekarlar topikinde takılıoduk o sandım :) ben bayadır aktif olarak takılmıorum kk da yani geyik muhabbetlerine katılamıorum ancak böyle durumlarda girip haber vermek başkalarının da faydalanmasını sağlamak için konu açıorum:)
onun dışında güzel sanatlara hazırlanıorum resim bölümüne,ve alakasız bi iş te çalışıorum (muhasebe) okul öncesi çizimlere inanılmaz merakım var hatta blogumu da o çizimlerle doldurdum her fırsatta bişiler çiziorum,o yüzden çocuk kitaplarına dergilerine çok merakım vardır :82: :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?