Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Ücretsiz Ebe Sobe çocuk dergisi istemez misiniz?

Asmera

cizikooart
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
861
5
643
İstanbul
Ebe Sobe dergisi geçmiş sayılarını ücretsiz olarak isteyenlere gönderiyor hemde istediği miktarda ..kargo ücreti ve herhangi bir ödeme yok..ben bi hafta önce sipariş vermiştim 50 adet hem kendim için hemde çevremdeki çocuklara ve okullara dağıtmak için..bu gün gelmişsiparişlerim koca bir koli :) henüz eve gidip görmedim akşam inceleyeceğim..ben okullara da dağıtmak için biraz fazla istedim ve yanında kalem sticker gibi ek şeylerde göndermişler..yeni yıl öncesi çocuklar için güzel bir hediye olur diye düşündüm..ilgilenenler olursa eğer yardımcı olurum .. buraya link koyuluyormu biilmiorum o yüzden link veremedim ama profilimde blogumun adresi var orada da yayınladım bu haberi almak isteyenler varsa sipariş verdiğim sitenin linkini yazabilirim..

Arkadaşlar profilimde WebSitesi yazan yere tıklarsanız benim bloguma ulaşabilirsiniz ..

Son düzenleyen: Moderatör:
valla aradığım şeyi gökte ararken yerde buldum. ben de maddi durumu kötü olan öğrencilerin olduğu bır okulda çalışıyorum. ana sınıfını da yeni yeni oluşturmaya çalışıyoruz. hiçbişeyimiz yok.
neyse profilinizde adresi göremedim. yardımcı olursanız sevinirim. ben de derginin web sayfasına da bakıcam şimdi.
güzel bişeye aracaılık ettinz. teşekkürler. iyi seneler.

bu dergi kaç yaş gurubuna hitap ediyor benim kızım 2 yaşında faydalanabilirmi acaba
birde 1 2 adet sipariş verincede gönderiyorlarmı
ayrıca profilinizde bloğunuzun adresini bulamadım bana mesajla linki atarmısınız...

lkrszn çok sevinirim faydalı olucaksa eğer .. ben akşam inceledim yolladıklarını yalnız geçmiş sayıları oldugundan bahsetmiştim yukarda da ..Bana iki çeşit dergi yollamışlar ve okullara asmak yada çocuk odalarına asmak için stciker ve afişler de vardı içinde..dergilerin tarihleri eski ama benim çok hoşuma gitti ve içlerinden birer tane büyük boy afiş çıkıyor :) yani eğitici oldugunu düşünüyorum..umarım işine yararlar..

kelebegim cnm dergi ilk okul 1. ve 3. sınıflara kadar geçerli dediler ama içinde değişik aktiviteler var ben 5 tane falan istemeni öneririm içinde ki resimler de eğitici hem olmadı birilerine verirsin okumayı sevdiririz çocuklara olmaz mı :)

zeynep87 tabi ararım cnm

Bu da bahsettiğim site

Son düzenleyen: Moderatör:
çok çok teşekkürler.hemen sipariş ettirdim.kuzenimde doğuda ing. öğretmeni.çok ihtiyaçları var bu tür şeylere.onada söyledim oda edicek

lavantacım ne güzel çok sevindim .. çocukları sevindirmek gibisi yoktur heralde..

ayşegül tşk ederim cnm :)

lavantacım ne güzel çok sevindim .. çocukları sevindirmek gibisi yoktur heralde..

ayşegül tşk ederim cnm :)

birçok köyde öğretmen olan arkadaşımada verdim hemen linki,onalrda edicek.bnde köye atanma ihtimalimi düşünerek istedim:)

Son düzenleme:
birçok köyde öğretmen olan arkadaşımada verdim hemen linki,onalrda edicek.bnde köye atanma ihtimalimi düşünerek istedim:)

aa şekerim sen öğretmenmiydin bak o kadar konuştuk ama hiç sormamışız neci oldugumuzu :)) hatırladın mı bi ara sohbet bölümünde konuşurduk hep bekar kızların topicinde :)

aa şekerim sen öğretmenmiydin bak o kadar konuştuk ama hiç sormamışız neci oldugumuzu :)) hatırladın mı bi ara sohbet bölümünde konuşurduk hep bekar kızların topicinde :)

cnm başka lavantayla karıştırdın heralde:) ama cevaplıyayım,evet okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve çalışıyorum aynı zamanda.ya sen ve diğerleri? ama şu sohbette bende bi takılayım

cnm başka lavantayla karıştırdın heralde:) ama cevaplıyayım,evet okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve çalışıyorum aynı zamanda.ya sen ve diğerleri? ama şu sohbette bende bi takılayım

heheh ayy pardon cnm yaa bi tane daha lavanta varda sohbette bekarlar topikinde takılıoduk o sandım :) ben bayadır aktif olarak takılmıorum kk da yani geyik muhabbetlerine katılamıorum ancak böyle durumlarda girip haber vermek başkalarının da faydalanmasını sağlamak için konu açıorum :)

onun dışında güzel sanatlara hazırlanıorum resim bölümüne,ve alakasız bi iş te çalışıorum (muhasebe) okul öncesi çizimlere inanılmaz merakım var hatta blogumu da o çizimlerle doldurdum her fırsatta bişiler çiziorum,o yüzden çocuk kitaplarına dergilerine çok merakım vardır :82: :)

çokk güzell:106: inş. kazanırsın. senin blogda da takılayım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…