Merhaba kızlar, neredeyse 1 yıldır bu derginin sıkı takipçisiyim. Özellikle Ceyhun Yılmaz-Emir çıktıktan sonra dergiye olan aşkım 10a 20ye katlandı diyebilirim. hem cep telefonundan girincede derigiyi ücretsiz okuyabiliyorum. Türkiyenin ilk dijital dergisi olan Evos Angels ı herkese tavsiye ederim. Bende dijimecmua gibi sitelere yıllık abonman bedelleri verip cosmo/vogue gibi yabancı dergileri okumaktansa türklerin yaptığı hemde hiçbir ücret talep etmeden bu hizmeti sunan yerleri daha çok tercih ediyorum. Sonucunda kadınlarkulubu gibi bizlere mal olmuş sitelerinde böyle sitelere destek olduklarını biliyorum. Özellikle derginin editörleri bizden birileri gibi zaten bloggerları yanlarında çalıştırıyorlar. Kısacası gerçekten moda adına yapılan sosyal sorumluyluk projesi gibi diyebilirim. Derginin linkini yazmak istermiyorum reklam olabilir. Sadece internet tuzaklarına inanıp, bir dergiye onca para verip, sonra zamanında yayınlanmaması gibi şeylerle karşılaşmaktansa böyle ücretsiz birşeyin olması tüm bayanlar için süper olduğunu düşünüyorum :)
Teşekkürler...