• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi ücretsiz poregon 300 ihtiyacı olan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

elifsu34

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
12
2
16
Konya
hemen tüpbebeğe başlamakta olan varsa lütfen özelden telefon numarasını bıraksın. tedavimiz sollandı 3 kutu fazla kaldı. ihtiyacı olan hastalar varsa lütfen özelden numarasını bıraksın. ilaçlar istanbulda.

hemen tüpbebeğe başlamakta olan varsa lütfen özelden telefon numarasını bıraksın. tedavimiz sollandı 3 kutu fazla kaldı. ihtiyacı olan hastalar varsa lütfen özelden numarasını bıraksın. ilaçlar istanbulda.

merhaba elifsu, ben de yarın baslıyorum tedaviye puregon ile istanbuldayım..size nasil ulasabilirim..

merhaba elifsu, ben de yarın baslıyorum tedaviye puregon ile istanbuldayım..size nasil ulasabilirim..

istanbul-erenköy deyim yarın puregon a baslayacagız bruksel tup bebek de yucel hoca ile eger mesajımı alırsanız arar mısınız lutfen.0532 694 28 64 gülüm koçak sunamak.tesekkurler..

istanbul-erenköy deyim yarın puregon a baslayacagız bruksel tup bebek de yucel hoca ile eger mesajımı alırsanız arar mısınız lutfen.0532 694 28 64 gülüm koçak sunamak.tesekkurler..

size ücret almadan 3 kutu poregon iğneyi ben göndermiştim. hatırladınız mı? acaba gebelik oluştu mu? size çok dua etmiştim. lütfen buraya olanları yazar mısınız? merak ettim.

aasasaSasasASsSsSsSsSsSsSsSeğe başlamakta olan varsa lütfen özelden telefon numarasını bıraksın. tedavimiz sollandı 3 kutu fazla kaldı. ihtiyacı olan hastalar varsa lütfen özelden numarasını bıraksın. ilaçlar istanbulda.[/QUOTE]

Son düzenleme:
Back
X