Ücretsiz yıllık izin..

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.812
548
31
Selam kızlar,

Devletten gelen açıklama sonrası patronumuz herkesi ücretsiz izine ayıracakmış..

Çok canım sıkıldı..

Virüsten korunmak için yapılan hamle doğru ancak maaşsız kalınca napacağız?

Zaten maaş sıkıntısı çekiyorduk ama en azından kredilerimi ödeyecek kadar maaşımı veriyordu.

Bu durumda nolacak bilmiyorum, bankalar alacaklarını öteler mi onu da bilmiyorum.. kaos oldu yine kafamda.

Bişey konuşulmadı. Bugün c.başkanının açıklmasını bekliyormuş, sonrasında toplantı yapıp ücretsiz izin meselesini açacakmış.
Bu durumda devletin insanları mağdur etmemek adına faturalarını, kredi ödemelerini vs durdurması gerek.
Anca bu şekilde mantıklı olabilir.. Diğer türlüsü için Allah yardımcınız olsun, bende şimdilik 1 hafta izne çıktım yani patronum dün çıkardı evden çıkma diye hamile olduğum için ama hernangi bir kesinti yapmayacak, yıllık iznimden de çalmadı..

Umarım bir şekilde bu sorun çözülür, yoksa gidişat gerçekten kötü

Bişey konuşulmadı. Bugün c.başkanının açıklmasını bekliyormuş, sonrasında toplantı yapıp ücretsiz izin meselesini açacakmış.
aciklamadan boyle bir sey cikacagini nerden anlamış ki 🙄
ucretsiz izin dediginizde sigortanizda duruyor benim bildigim.
bilen arkadaslar varsa cevap verirler bu durumda işsizlik maaşı alma şansiniz varmi?
birde bankalar 90 gun olan gecikme suresini 180 gune cikardilar zaten diye biliyorum

cevap veren herkese teşekkür edeirm, bankaların erteleme yaptığından haberim yoktu çok sevindim bu habere.

haklarımız ne bende bilmiyorum. dilerim kolay bir süreç olur herkese ama zor olacak gibi

belediyeye bağlı özel bir şirkette çalışıyorum
okullu çocuğum var 2 tane biri 8. sınıf diğer anaokulu
bu hafta büyük kızım eşim idare ettiler ufaklığı bir şekilde
haftaya da ben izin alacağım ama sonraki haftalar ne olacak bilemiyorum
okul tatili uzayacak çünkü
sokağa çıkma yasağı tek umudum oda bir çok açıdan hem iyi hem çok zor
ve bende maaş konusunda endişeliyim

Bankalar öteledi diye biliyorum ama diğer aylarda daha sıkıntı çekmeyecekmiyiz faturalar krediler hepsi birekecek.

aciklamadan boyle bir sey cikacagini nerden anlamış ki 🙄
ucretsiz izin dediginizde sigortanizda duruyor benim bildigim.
bilen arkadaslar varsa cevap verirler bu durumda işsizlik maaşı alma şansiniz varmi?
birde bankalar 90 gun olan gecikme suresini 180 gune cikardilar zaten diye biliyorum
Ücretsiz izinde de olsa mevcut işi olduğu için işsizlik maaşı alamaz çünkü sgk yatmasa da kaydı oluyor. Ben doğum nedeniyle ücretsiz izindeyim ordan biliyorum

BDDK ödemeleri erteledi diye biliyorum ? ben idari izindeyim keşke kocama da izin verseler ücretli yada ücretsiz her yer virüsken çalışacağına evde otursa

ben evden çalışıyorum, dijital tabanlı bir işim var ama buna rağmen reel sektör ekonomik darboğaza gireceği için bizi de ücretsiz izne ayıracak gibi duruyorlar. ya da maaşlar tam verilmeyebilir, çalışma süremiz azalabilir. şu anda bile işlerimiz bu hafta inanılmaz azalmış durumda. en fazla 2 ay bu dükkanların kapanma düzenine dayanır bu ülke, sonrasında isyan çıkar. hayır çözüm de değil ki bu... dükkanları kapat, nereye kadar? herkesi izne ayır, nereye kadar?

Back
X