- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Bişey konuşulmadı. Bugün c.başkanının açıklmasını bekliyormuş, sonrasında toplantı yapıp ücretsiz izin meselesini açacakmış.Kaç gün ayrılıyorsunuz izne ?
Bu durumda devletin insanları mağdur etmemek adına faturalarını, kredi ödemelerini vs durdurması gerek.Bişey konuşulmadı. Bugün c.başkanının açıklmasını bekliyormuş, sonrasında toplantı yapıp ücretsiz izin meselesini açacakmış.
aciklamadan boyle bir sey cikacagini nerden anlamış kiBişey konuşulmadı. Bugün c.başkanının açıklmasını bekliyormuş, sonrasında toplantı yapıp ücretsiz izin meselesini açacakmış.
Ücretsiz izinde de olsa mevcut işi olduğu için işsizlik maaşı alamaz çünkü sgk yatmasa da kaydı oluyor. Ben doğum nedeniyle ücretsiz izindeyim ordan biliyorumaciklamadan boyle bir sey cikacagini nerden anlamış ki
ucretsiz izin dediginizde sigortanizda duruyor benim bildigim.
bilen arkadaslar varsa cevap verirler bu durumda işsizlik maaşı alma şansiniz varmi?
birde bankalar 90 gun olan gecikme suresini 180 gune cikardilar zaten diye biliyorum
henüz bişey konuşulmadı çünkü cbaşkanı net bişey demedi diyor. toplantı bitimini bekliyor.. bi yanım dua ediyor virüsten uzak durmak için eve gidelim diye. bir yanım da maaşsız napacaksın diyor..ne karar verdi patronunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?