Uçuk

Melek010101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
131
62
28
34
Kızlar yaa gece uyurken sıçrayarak uyanıyorum sürekli korkuyorum eşim iyi misin diye uyandırıyor. Bugünde dudağım uçukladı 2 tarafta ve çok kaşınıyor. Önerisi olan yada böyle bir durum yaşayan var mı:110::110::110:

Kızlar yaa gece uyurken sıçrayarak uyanıyorum sürekli korkuyorum eşim iyi misin diye uyandırıyor. Bugünde dudağım uçukladı 2 tarafta ve çok kaşınıyor. Önerisi olan yada böyle bir durum yaşayan var mı:110::110::110:
Benimde alt dudağımın tam ortasında çıktı botokslu gibi oldum :) hiç bişey yapmadım geçiyo gibi. Oynama dağılıyo etrafa

Sirkeli suyla surekli temizleyin mikrobunu aliyr erken iyilesme saglar. Cay agaci yagi da ucuk icin etkili ve limon. Sakin elinizi ucuga degdikten sonra hicbir yerinie dokunmayin bulasici bir virus. Oglumda da var onun giz ve burnunda cikiyr ve buyuyr herpes virusu ayrica bi iki senedir bende de cikiyr.

Benim de uçuğum var. Kuruduğunda kanıyor diye kurumaması için vazelin sürüyorum. Sık sık sürüp birkaç saat bekledikten sonra üzerine peçete bastırıyorum kuruluklar dökülüyor. Henüz çıkmadıysa sadece kaşıntı varsa vazelin hemen sür çıkmadan

Kız bebişin olacağı zaman dudak ta uçuk oluyo diyolar :)))ne kadar doğru bilmiyorum. Ama benimde uçuk çıkmıştı dudağımda 7. Haftalarda benimde kızım oluyo bilmem bi bağlantısı var mı acaba

Benim de uçuğum var. Kuruduğunda kanıyor diye kurumaması için vazelin sürüyorum. Sık sık sürüp birkaç saat bekledikten sonra üzerine peçete bastırıyorum kuruluklar dökülüyor. Henüz çıkmadıysa sadece kaşıntı varsa vazelin hemen sür çıkmadan
Canım çıktı ama acayip kaşınıyor ne yapacağımı bilmiyorum :110:

Kız bebişin olacağı zaman dudak ta uçuk oluyo diyolar :)))ne kadar doğru bilmiyorum. Ama benimde uçuk çıkmıştı dudağımda 7. Haftalarda benimde kızım oluyo bilmem bi bağlantısı var mı acaba

İlk bebeğim kız yada erkek olması farketmez sağlıklı hayırlı olsun da ikisinden de yok sonuçta:anneadayı:

Sirkeli suyla surekli temizleyin mikrobunu aliyr erken iyilesme saglar. Cay agaci yagi da ucuk icin etkili ve limon. Sakin elinizi ucuga degdikten sonra hicbir yerinie dokunmayin bulasici bir virus. Oglumda da var onun giz ve burnunda cikiyr ve buyuyr herpes virusu ayrica bi iki senedir bende de cikiyr.
Hamileyim ya zararı olmaz mı bunların

Benim ayda bir veya 1.5 ayda bir mutlaka ucuk cikardi. Hamile kaldigimdan beri sukur cikmadi. Cok lanet bir sey.
Hamilelikte ciktiginda zararli diye okumustum ben acaba bir doktorunuza danissaniz mi?

Benim ayda bir veya 1.5 ayda bir mutlaka ucuk cikardi. Hamile kaldigimdan beri sukur cikmadi. Cok lanet bir sey.
Hamilelikte ciktiginda zararli diye okumustum ben acaba bir doktorunuza danissaniz mi?
Doktor kesinlikle ilaç kullanma dedi:110:internette tahta kaşık ısıtıp koyun falan okudum onu yapacağım

Canım çıktı ama acayip kaşınıyor ne yapacağımı bilmiyorum :110:

Vazelin sürüyorum canım ben.. Hamileliğin başında da çıktı.. 10 gün önce ateşlendim diye de çıktı hala ilaç kullanmadım diye geçmiş değil maalesef. Vazelin sadece kurumaması için.. Kantoron yağı varsa onu da sürebilirsin canım

canim bendede hamile kaldiktan sonra iki kez ucuk cikti buaralar yok şükür doktorum uçuk kremi kullanabilecegimi soylemisti ikinci çıktığında.. bide aolevera bitkisi var onu besliyorum normaldede cok cikiyor onla geciriyorum hep icindeki jeli ucugun ustune suruyorsun cevrende cicekci varsa alip evde bulundurursan hemencik surersin iltihapini hemen kurutuyor yaralara yaniklara sivilcelere cok iyi geliyor..

Kızlar 1. Çay ağacı yağı 2. Melisa yağı
Bunlar en etkilileri. Tecrübeli bir uçuk çıkaran olduğum için bana en fazla bunlar fayda ediyor. Çay ağacı yağının kremi var bende daha gidiklanma hissettigim an sürüyorum aklima geldikçe hemen sönüyor. Melisa yagina dikkat edin.o biraz yakiyor sadece uçuk yerine sürün derinize pek gelmesin. Ben çıktığında acillik oluyordum o derece.

Canim bana gecen sene esimden bulasmisti. Hayatm boyunca bilmedgm bisydi ve her ay cikardim. En son dr gittim 40 gunluk bi ilac kullandm tabi bu arada korunmak zorunda kalmistim. Neyse ki artik ayda bir olmuyorum. Arada cikiyor. Ama gebeligimn ikinci aynda halden dusunce iki tane birden cikti. Bu ecza kremleri bi halta yaramiyor en azndan bnde. Ben nane yagi suruyorum. Denedgm cogu seyden en iyisi o geldi. Sarimsak falan diyolar ben sevmem pek kendilerini bu yuzden belkide bana tesiri olmadi.

Back
X