- 11 Ağustos 2016
- 131
- 62
- 28
- 34
- Konu Sahibi Melek010101
-
Benimde alt dudağımın tam ortasında çıktı botokslu gibi oldum :) hiç bişey yapmadım geçiyo gibi. Oynama dağılıyo etrafaKızlar yaa gece uyurken sıçrayarak uyanıyorum sürekli korkuyorum eşim iyi misin diye uyandırıyor. Bugünde dudağım uçukladı 2 tarafta ve çok kaşınıyor. Önerisi olan yada böyle bir durum yaşayan var mı
Kız bebişin olacağı zaman dudak ta uçuk oluyo diyolar :)))ne kadar doğru bilmiyorum. Ama benimde uçuk çıkmıştı dudağımda 7. Haftalarda benimde kızım oluyo bilmem bi bağlantısı var mı acabaKızlar yaa gece uyurken sıçrayarak uyanıyorum sürekli korkuyorum eşim iyi misin diye uyandırıyor. Bugünde dudağım uçukladı 2 tarafta ve çok kaşınıyor. Önerisi olan yada böyle bir durum yaşayan var mı
Canım çıktı ama acayip kaşınıyor ne yapacağımı bilmiyorumBenim de uçuğum var. Kuruduğunda kanıyor diye kurumaması için vazelin sürüyorum. Sık sık sürüp birkaç saat bekledikten sonra üzerine peçete bastırıyorum kuruluklar dökülüyor. Henüz çıkmadıysa sadece kaşıntı varsa vazelin hemen sür çıkmadan
Kız bebişin olacağı zaman dudak ta uçuk oluyo diyolar :)))ne kadar doğru bilmiyorum. Ama benimde uçuk çıkmıştı dudağımda 7. Haftalarda benimde kızım oluyo bilmem bi bağlantısı var mı acaba
Hamileyim ya zararı olmaz mı bunlarınSirkeli suyla surekli temizleyin mikrobunu aliyr erken iyilesme saglar. Cay agaci yagi da ucuk icin etkili ve limon. Sakin elinizi ucuga degdikten sonra hicbir yerinie dokunmayin bulasici bir virus. Oglumda da var onun giz ve burnunda cikiyr ve buyuyr herpes virusu ayrica bi iki senedir bende de cikiyr.
Doktor kesinlikle ilaç kullanma dediBenim ayda bir veya 1.5 ayda bir mutlaka ucuk cikardi. Hamile kaldigimdan beri sukur cikmadi. Cok lanet bir sey.
Hamilelikte ciktiginda zararli diye okumustum ben acaba bir doktorunuza danissaniz mi?
Canım çıktı ama acayip kaşınıyor ne yapacağımı bilmiyorum
Doktor kesinlikle ilaç kullanma dediinternette tahta kaşık ısıtıp koyun falan okudum onu yapacağım
Canim bana gecen sene esimden bulasmisti. Hayatm boyunca bilmedgm bisydi ve her ay cikardim. En son dr gittim 40 gunluk bi ilac kullandm tabi bu arada korunmak zorunda kalmistim. Neyse ki artik ayda bir olmuyorum. Arada cikiyor. Ama gebeligimn ikinci aynda halden dusunce iki tane birden cikti. Bu ecza kremleri bi halta yaramiyor en azndan bnde. Ben nane yagi suruyorum. Denedgm cogu seyden en iyisi o geldi. Sarimsak falan diyolar ben sevmem pek kendilerini bu yuzden belkide bana tesiri olmadi.Kızlar yaa gece uyurken sıçrayarak uyanıyorum sürekli korkuyorum eşim iyi misin diye uyandırıyor. Bugünde dudağım uçukladı 2 tarafta ve çok kaşınıyor. Önerisi olan yada böyle bir durum yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?