Doğuma Hazırlık üçüncü bebiş belki kız olur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elifim3

rabbim ne eylerse güzel eyler
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
227
117
38
41
Üçüncü çocuk isteyenler varmı arkadaşalar

Benn :) iki oğluşum var Allah esirgesin . Onlar büyüdüler ve biz belki bi tane de kızımız olur dedik ve Rabbim hayırlısını versin. Geçen dayanamayıp bi cinsiyet testi alıp yaptım , erkek çıktı. İnşş o test yanlıştir yanlış değilsede ne yapalım hayırlısı buymuş demek ki ; )

İnş herkese gönlündekini hayırla verir Rabbim.

benimde iki oğlum var bende belki kızım olur diye istiyorum ama yinede herşeyin hayırlısı

semiraaay sen yum takipi yaptınmı canım

semiraaay sen yum takipi yaptınmı canım

Canım ben bi ara çok şey araştırdım beslenmeden tut yumurtlama gününe kadar hepsini. Sonra da baktım ki işin içinden çıkılcağı yok :) herkes birşey söylüyor. Bıraktım bunları bir tek yumurtlama gününü takip ettim ama bunu da testle falan değil adetim çok düzenlidir benim 26 günde bir hiç şaşmaz böyle olunca yumurtlamam düzenlidir diye düşündüm ve şu internetteki otomatik hedaplayıcılarla takip ettim ve yumurtlama günüme 3 gün kala en son ilişki ve onla hamile kaldım :)

özel test alıp takip etmedim istersen sen onu bi dene ay inşallah Rabbim sana nasib eder ya. Benim oğlan olcak gibi hissediyorum .

canım benim bi kızım olsun çok istiyorum ama yinede rabbim bilir iki oğlum var biri 15 diğeri 6 yaşında rabbim belki kız verir diye üçüncüyü istiyoruz işte senin cinsiyet beli değilmi daha öğrenince haber verirsen çok sevinirim

canım benim bi kızım olsun çok istiyorum ama yinede rabbim bilir iki oğlum var biri 15 diğeri 6 yaşında rabbim belki kız verir diye üçüncüyü istiyoruz işte senin cinsiyet beli değilmi daha öğrenince haber verirsen çok sevinirim

Benimde büyük oğlum 14 küçüğü 10 yaşında aslında bazen delirdim mi diyorum tam rahatlamışken çocuklar büyümüş oh hayatımı yaşarken felan :) ama sonra işte kız aşkına :))
Henüz doktorum cinsiyetle ilgili hiç bişey demedi derse muhakkak paylaşırım sen de gelişmelerden haberdar et beni . :KK46:

canım bende aynı düşüncelerdeyim ama etrafımda yaşı geçmiş nekadar iki oğlan anası varsa doğur şansını dene belki kızın olur diyorlar hepsi üçüncüyü denemediklerine pişman doğraydık belki olurdu diyorlar bende kız bebek için rabb

canım bende aynı düşüncelerdeyim ama etrafımda yaşı geçmiş nekadar iki oğlan anası varsa doğur şansını dene belki kızın olur diyorlar hepsi üçüncüyü denemediklerine pişman doğraydık belki olurdu diyorlar bende kız bebek için rabb

ya olmasa dahi ilerde en azından şansımızı denemiştik deriz pişmanlık duymayız bende öyle düşündüm bi de en sevdiğm arkadaşım da büyük oğlu 15 küçüğü 8 di doğurdu kızı olunca ben de yüreklendim bundan belki de olur diye dülşündm :) hayırlısı

inşallah senindebenimde ve bizim gibi küçük prensesler isteyenlerin rabbim dualarını kabul eder inşallah en yakın zamanda prenseslerimizin haberlerini veririz

Iki oğlum var
Çocukluğumdan beri hayalim kız çocuğumın olması ..
2. De kız Olmasını cok istemiştim ama Allah ım bana dünya yakışıklısı bir erkek evlat verdi.
Zaten hep Hayırlısı ise diye dua etmiştim.
Iki kezde Dr kıza benziyor Demişti. Ama biliyordum ben oğlum olacağını. Bu bir hisss.
Şimdi oğlum 13 aylık.
Üçüncü çocuk için yine heveslendirilmye başladım ama cesaretim Sıfır!!

Iki oğlum var
2. De kız Olmasını cok istemiştim ama Allah ım bana dünya yakışıklısı bir erkek evlat verdi.
Iki kezde Dr kıza benziyor Demişti. Ama biliyordum ben oğlum olacağını. Bu bir hisss.
Şimdi oğlum 13 aylık.
vallahi bendede yoktu cesaret ama etrafımdaki yaşı geçmiş nekadar erkek annesi varsa dene diuorlar belki kız olur diye bende Rabbimden hayrlısyla istiyorum

Iki oğlum var
Şimdi oğlum 13 aylık.

Burdada buldum seni deniz kader arkadasim ikimizde bulamadik oglani bir turlu:)))

Iki oğlum var
Şimdi oğlum 13 aylık.

Bence çok fazla kız isteyenlerin kızı olmuyor :(
Daha çok küçükmüş 13 ay. Allah size hayırlı bir kız çocuğu verir inş. Sizi öyle iyi anlıyorum ki :(

Arkadaşlar bende gebeyim ve kızım olacak duyunca havalara uçtum.biŞm çok zor oldu gerçi erkekde olsa sevinirdim.yöntemmidir bilmem ama, bizin adet bittiği gün banyo yapıp abdest alıp ilişki oldu ve her gün oldu, hafta sonları birden fazla hatta, sık ilişki kız bebek duymuştum ne kadar doğru bilmem bilginiZ olsun istedim .

vallahi bendede yoktu cesaret ama etrafımdaki yaşı geçmiş nekadar erkek annesi varsa dene diuorlar belki kız olur diye bende Rabbimden hayrlısyla istiyorum

Belki .. Ya olmazsa buna psikolojini hazırla ve oyle yola çık
Banada herkes yap diyor ama bakmak cok zor
Offf Allah ne eylerse guzel eyler

Bence çok fazla kız isteyenlerin kızı olmuyor :KK43:
Daha çok küçükmüş 13 ay. Allah size hayırlı bir kız çocuğu verir inş. Sizi öyle iyi anlıyorum ki :KK43:

Evet kucuk..
Ama bende 35 yaşındayım:/
Alt katta babaannemiz ve dedemiz oturuyo onlara cok güveniyorum aslında. Kucuk Oğlumu beraber büyütüyoruz. Sagolsunlar desteğim büyük.
Ama şu belkiler yok muuu..
Daha üç gun once eşimle dışardayken mevzusu geçti.. Gözlerim doldu.
Bi kız çocuğu görsem içim acıyor. Hep dilimde dua ..
Bilmiyorum

Arkadaşlar bende gebeyim ve kızım olacak duyunca havalara uçtum.biŞm çok zor oldu gerçi erkekde olsa sevinirdim.yöntemmidir bilmem ama, bizin adet bittiği gün banyo yapıp abdest alıp ilişki oldu ve her gün oldu, hafta sonları birden fazla hatta, sık ilişki kız bebek duymuştum ne kadar doğru bilmem bilginiZ olsun istedim .

Ilk çocuğun mu tatlım?
Allah hayırlı etsin. Sağlıkla al kucağına kızını..

Back
X