Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
semiraaay sen yum takipi yaptınmı canım
canım benim bi kızım olsun çok istiyorum ama yinede rabbim bilir iki oğlum var biri 15 diğeri 6 yaşında rabbim belki kız verir diye üçüncüyü istiyoruz işte senin cinsiyet beli değilmi daha öğrenince haber verirsen çok sevinirim
canım bende aynı düşüncelerdeyim ama etrafımda yaşı geçmiş nekadar iki oğlan anası varsa doğur şansını dene belki kızın olur diyorlar hepsi üçüncüyü denemediklerine pişman doğraydık belki olurdu diyorlar bende kız bebek için rabb
vallahi bendede yoktu cesaret ama etrafımdaki yaşı geçmiş nekadar erkek annesi varsa dene diuorlar belki kız olur diye bende Rabbimden hayrlısyla istiyorumIki oğlum var
Çocukluğumdan beri hayalim kız çocuğumın olması ..
2. De kız Olmasını cok istemiştim ama Allah ım bana dünya yakışıklısı bir erkek evlat verdi.
Zaten hep Hayırlısı ise diye dua etmiştim.
Iki kezde Dr kıza benziyor Demişti. Ama biliyordum ben oğlum olacağını. Bu bir hisss.
Şimdi oğlum 13 aylık.
Üçüncü çocuk için yine heveslendirilmye başladım ama cesaretim Sıfır!!
Iki oğlum var
2. De kız Olmasını cok istemiştim ama Allah ım bana dünya yakışıklısı bir erkek evlat verdi.
Iki kezde Dr kıza benziyor Demişti. Ama biliyordum ben oğlum olacağını. Bu bir hisss.
Şimdi oğlum 13 aylık.
Iki oğlum var
Şimdi oğlum 13 aylık.
Burdada buldum seni deniz kader arkadasim ikimizde bulamadik kizi bir turlu:)))
vallahi bendede yoktu cesaret ama etrafımdaki yaşı geçmiş nekadar erkek annesi varsa dene diuorlar belki kız olur diye bende Rabbimden hayrlısyla istiyorum
Burdada buldum seni deniz kader arkadasim ikimizde bulamadik oglani bir turlu:)))
Bence çok fazla kız isteyenlerin kızı olmuyor
Daha çok küçükmüş 13 ay. Allah size hayırlı bir kız çocuğu verir inş. Sizi öyle iyi anlıyorum ki![]()
Arkadaşlar bende gebeyim ve kızım olacak duyunca havalara uçtum.biŞm çok zor oldu gerçi erkekde olsa sevinirdim.yöntemmidir bilmem ama, bizin adet bittiği gün banyo yapıp abdest alıp ilişki oldu ve her gün oldu, hafta sonları birden fazla hatta, sık ilişki kız bebek duymuştum ne kadar doğru bilmem bilginiZ olsun istedim .