ucuncu cocuk dusunnelimiyim

ahsensena

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
18
1
16
Antalya
Merhaba kizlar.iki cocugum var biri 8 digeri 5 yasinda diger cocuklarimi kayinvalidenin yaninda buyuttum dolayisiyla bebekliklerinden hamileliklerimden bisey anlamadim.simdi evim ayri cocuklarim ikiside okula gidiyo ben calisiyorum calismaktan usandim diyebilirim bir cocuk yapsammi diye dusunur oldum bebek ozledigimi farkettim esim istemiyor ama ben ozledim kucugum hala bebek gibi ilgi istiyor bes yasinda ama evin kucugu oldugundan kucugum krese gidiyor o okula gitsin oylemi yapsam 27 yasindayim yoksa 35 e dogrumu emin olamiyorum iki kizim var ve bi oglum olsun istiyorum sizce erkenmi bana bi fikir verin dogru zamanmi sizce erkenmi

Aslinda cocuklrinizin yasi 3. Cocuk icin iyi...ama tek tarafli istemekle olmazki esinizle karar vermelisiniz....

Merhaba kizlar.iki cocugum var biri 8 digeri 5 yasinda diger cocuklarimi kayinvalidenin yaninda buyuttum dolayisiyla bebekliklerinden hamileliklerimden bisey anlamadim.simdi evim ayri cocuklarim ikiside okula gidiyo ben calisiyorum calismaktan usandim diyebilirim bir cocuk yapsammi diye dusunur oldum bebek ozledigimi farkettim esim istemiyor ama ben ozledim kucugum hala bebek gibi ilgi istiyor bes yasinda ama evin kucugu oldugundan kucugum krese gidiyor o okula gitsin oylemi yapsam 27 yasindayim yoksa 35 e dogrumu emin olamiyorum iki kizim var ve bi oglum olsun istiyorum sizce erkenmi bana bi fikir verin dogru zamanmi sizce erkenmi

Bence bu isteginiz sadece erkek çocuk nedeniyle ve gayet de normal karşılıyorum.
İsteyebilirsiniz elbette, ama erkek olacagının garantisi yok ki.

Erkek olacak diye degil de 3 çocugu hakkıyla yetiştirebilecek miyiz diye düşünüp karar verin.

Yalnız eşiniz istemiyormuş, bence istiyorsanız tekrar konuşup ikna etmeye çalışabilirsiniz.
Ama ondan habersiz hamile kalmayı düşünmeyin...

Ondan habersiz tabikide olmaz cevre ucuncu cocugu yap diyor herzaman asla diyordum ama simdi kulagima hos gelmeye basladi.biliyorum erkek olmasi icin bi garanti yok kizda olsa farketmez ben hazirim iki ihtimalede esim onaylamadan yapamam tabiki ama bilmiyorum yapmalimiyim bide cevreye hep asla yapmam felan diyodum tukurugumu yalamak zorunda kalicam.kizda olsa erkekte olsa bi bebegi kokusunu ozleddigimi farkettim.maddi yonden bi problemde yok calismam biraz cocuk buyuyene kadar ama biraz daha beklesemmiki diyorum bi karar veremedim

eger bakabilecek sabrınız ve maddi gücünüz var ise eşinizi ikna edin.. çok çocuk iyidir, üstelik hem sizin hem de çocuklarınızın yaşları çok ideal.. :34:

Ondan habersiz tabikide olmaz cevre ucuncu cocugu yap diyor herzaman asla diyordum ama simdi kulagima hos gelmeye basladi.biliyorum erkek olmasi icin bi garanti yok kizda olsa farketmez ben hazirim iki ihtimalede esim onaylamadan yapamam tabiki ama bilmiyorum yapmalimiyim bide cevreye hep asla yapmam felan diyodum tukurugumu yalamak zorunda kalicam.kizda olsa erkekte olsa bi bebegi kokusunu ozleddigimi farkettim.maddi yonden bi problemde yok calismam biraz cocuk buyuyene kadar ama biraz daha beklesemmiki diyorum bi karar veremedim

O zaman eşini ikna et şu anki yaşın çok çok iyi...

Benim de 2 çocugum var eşim 3'yü istiyor,
bizde de istemeyen taraf benim :D

Tesekkurler kizlar esimle bi konusayim bakalim.aslinda gece uykusundan bebek cantasindan yeni kurtulmusken cesaret etmek tekrardan nasil olabilir bilemiyorum cahillik mi etmis olurumki.rahatligin tadini cikarmak varken bilemiyorum aslinda cok kararsizim.

valla maşallah ALLAH size bağışlasın evlatlarınızı yaşınız genç ama 2 çocuk ideal sanki okul çağına gelmişler genç yaşınızın sefasını sürün birazda diğer 2 çocuğunuza zaman ayırın ben 25 yaşındayım 2 senelık evlıyım yeni yeni düşünmeye başladım hatta bana kalsa ötelemk istiyorum biraz daha ama eşim çok baskın :1::1::1: evlendiğimizden beri çocuk çocuk çocuk :1::1:

ne desem ki o kadar faktör var ki, sizin sıraladıklarınız çok az geldi bana.bu devirde 3. çocuk biraz bencillik değil mi?

Back
X