ÜÇÜNCÜ ÇOCUK İSTEYENLER☺!!!!!

ARZUM44

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
336
44
623
Merhabalar ,üçüncü çocuk düşünüyorum,fakat normal yolla olmuyor.Tüp bebek denedik negatifle sonuçlandı,çevredeki bazı insanlar zaten iki çocuğun var diyorlar,insan üçüncü çocuk isteyemez mi?Benim bir tane kardeşim var,ailem bizden uzakta,kardeş sayım çok olsaydı daha iyi olurdu,bir tanesi belki benim yakınımda olurdu.Hatta ikiz olmasını bile istiyordum,biri kız diğeri oğlan.İki tane kızım var onlarda çok istiyordu kısmet olmadı.Sanırım dondurulmuş embriyolar Şubat ayında transfer olucak Allah nasip ederse.Sizce böyle birşey istemem anormal mi??

Arkadaşlar üçüncü çocuk için tüp bebek yaptırmayı düşünen yok mu?

Allah hayirlisini versin ama seni burada taslarlar. Ucuncu cocuk istemek hakkin ama burada evlat diye yillardir yanip tutusan insanlar var ve hakli olarak senin bu konun onlqri irrite edecek.
Dilerim gonlunce olur hersey

Allah hayirlisini versin ama seni burada taslarlar. Ucuncu cocuk istemek hakkin ama burada evlat diye yillardir yanip tutusan insanlar var ve hakli olarak senin bu konun onlqri irrite edecek.
Dilerim gonlunce olur hersey
Çok özür dilerim ,insanların kırılacağını hiç aklıma gelmezdi.Konuyu silmek istesem silinir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…