Üçüncü kimyasal gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Armki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Armki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
5
1
86
33
Merhaba kızlar,

6 yaşında bir kızım var. Geçen sene arka arkaya iki kimyasal gebelik yaşadım. Genetik test yaptırdım, sadece pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı ama doktorum çok önemli olmadığını söyledi. Bir süre ara verdim, bu ay tekrar denedik. Reglime 4 gün varken test yaptım, çift çizgiyi gördüm. Beta 45 çıktı. Doktorum hemen folik asit ve 100 mg Coraspin başlattı.

Ama bugün maalesef lekelenme başladı, büyük ihtimalle bu da düşecek gibi görünüyor 😔 Benim gibi olup kimyasal gebeliklerden sonra sağlıklı hamile kalan var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, bana da umut olur.
Genetik testimi de ekledim.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 6
Merhaba kızlar,

6 yaşında bir kızım var. Geçen sene arka arkaya iki kimyasal gebelik yaşadım. Genetik test yaptırdım, sadece pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı ama doktorum çok önemli olmadığını söyledi. Bir süre ara verdim, bu ay tekrar denedik. Reglime 4 gün varken test yaptım, çift çizgiyi gördüm. Beta 45 çıktı. Doktorum hemen folik asit ve 100 mg Coraspin başlattı.

Ama bugün maalesef lekelenme başladı, büyük ihtimalle bu da düşecek gibi görünüyor 😔 Benim gibi olup kimyasal gebeliklerden sonra sağlıklı hamile kalan var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, bana da umut olur.
Genetik testimi de ekledim.
ben de sağlıklı gebeliklerimden önce hep peş peşe kimyasal gebelik yaşadım vücut kendini gebeliğe hazırlıyor bence mesela şuan gebeyim önceki aylarda üst üste pozitif gördüm sonra adet oldum

ben de sağlıklı gebeliklerimden önce hep peş peşe kimyasal gebelik yaşadım vücut kendini gebeliğe hazırlıyor bence mesela şuan gebeyim önceki aylarda üst üste pozitif gördüm sonra adet oldum
Kan sulandırıcı vs. Kullanmadınız mı

Sorun da o keseyi göremeden düşüyor önceden başlamak lazım. Bugün gideceğim doktora bakalım hayırlısı. Teşekkür ederim 🥰
Benim doktorumun bana verdiği bilgi “Kan sulandırıcı ilaçlar ultrason aşamasına gelmemiş bir gebeliğin sağlıklı olma şansını arttırmaz, mevcutta bir gebelik var ise onu sağlıklı sürdürmeye yardımcı olur. Kimyasal gebelik ise kan sulandırıcı kullanmanız sonucu değiştirmeyecek. (bakınız sizin de öyle olmuş) Bizim kan sulandırıcı vermemizdeki amaç gebelik oluşması için değildir, olası bir damar tıkanıklığı olursa onu engelleyerek mevcut gebeliğin kan akımını korumaktır. Dolayısıyla keseyi görmeden kan sulandırıcı kullanmanın hiçbir faydası yoktur.” dedi ve kan sulandırıcı vermedi. Progestan fitil verdi, keseyi görünce de kan sulandırıcı hap ve iğne başladık.

Son düzenleme:
Back
X