Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Millet bebegi olsun diye yanip tutusuyorken nasil aldirabilirsiniz ki sukur etmeniz lazim allah vermis esiniz nasil aldiralim diyebiliyor kalbi atan bi canliya nasil kiyabilecek bide kendi kani kendi cani bu cinayet islemekten baska hic bisey degil bence esinizle konusun ve aldirmama konusunda ikna edin yazik gunah bu dunyanin bide obur dunyasi var orda nasil hesap verebilecek allah sen verdin ama ben oldurdum nasil diyebilecek hic dusundumuEvet canım bende aldırmak istemiyorum
Evet canım bende aldırmak istemiyorum
Allah hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sana arkadaşım. Çok rahat ve keyifli geçsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben 1 düşük yaşadım ve aradan 3 yıl geçti tekrar hamileyim. Sık sık kontrole gidiyorum. İnsanda o korku kalıyor. Acaba tekrar o acıyı yaşar mıyım korkusu... Allah hepimize hayırlı, sağlıklı hamilelik ve hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin.aldırmayın ya bak ben 2 senedir uğraşıyorum 2 tane kalp atışı durdu kaybettim çok çok ağladık eşimle zor günler geçirdik ben ultrasona bakamıyorum artık biliyo musun tekrar hamile kalsam nasıl olacak diyorum düşün psikoloji yerlerde yani ki daha çok uğraşanlar var 3 cocuk çok fazla değil aldırma yiyecek ekmeği varsa gelsin arkadaşım rabbim onu rahmine koymuş belki de bir kızın olur senin yerinde olmak isteyen çok insan var emin ol.
sitede dolaşırken gördüm aldırcan olemi benim bebeğim olsun diye her gün dua ediyorum yalvarıyorum göz yaşı dokmedim gün yok bir hamile görüyorum allahım karnındaki mucizeye bak diorum belki hiç bir zaman anne olamıcam ben bu dünyayı geçtim olunce kabrime bir fatiha şerife okumaya gelecek kimsem olmicak kıymetini bilin.....Evet canım bende aldırmak istemiyorum