üçüncüye hamileyim eşim aldıralım diyor

tulay_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
10
8
38
10398103_740565182645288_7265131749859643334_n.webp
10398103_740565182645288_7265131749859643334_n.webp

Maşallah çocukların çok güzel hele iki numaraya bayıldım Allah size bağışlasın bence 3 çocukta çok değil yaş aralarıda normal hemde çok günah bu işin bide toprak altı var lutfen orayıda çok iyi duşun hesabını veremezsiniz hem cinayet hemde ömrünü çalıuosunuz bizleri göz önüne al bizde olsun diye uğraşıyoruz rabbim demekki sana lutfetmiş geri çevirme günaha girme derim

aman ha... olmuş birşey artık keşkeler kullanmayın, rızkı veren rabbim, sanmayın aldrnca rahat edeceksnz. eşinizn aldıralım demeye değil sadece tedbir almaya hakkı var.. onuda kullanamamış. güzel düşünün güzel olsun....

Zaten bende dedim eşime olmuş birkere bundada bağlatırız sen eve para getiriyorsun ama sıkıntıyı çeken anneler sabahlara kadar sabahlayan biziz bende onun günahını çekemem babalar korkarlar hep okul başlayana kadar bir sıkıntı yok bir şekilde büyüyorlar ama okullar başlayınca masraflar başlıyor

Evet canım bende aldırmak istemiyorum
Millet bebegi olsun diye yanip tutusuyorken nasil aldirabilirsiniz ki sukur etmeniz lazim allah vermis esiniz nasil aldiralim diyebiliyor kalbi atan bi canliya nasil kiyabilecek bide kendi kani kendi cani bu cinayet islemekten baska hic bisey degil bence esinizle konusun ve aldirmama konusunda ikna edin yazik gunah bu dunyanin bide obur dunyasi var orda nasil hesap verebilecek allah sen verdin ama ben oldurdum nasil diyebilecek hic dusundumu

boyle bir vebali nasil alacaksin.benimde iki cocugum var ben ucuncu olmasini istiyorum cocuk dunyanin en guzel seyi.rabbim ne veriyorsa vardir bir hayir.cocuk istemiyorsan kesin korunma yontemi kullanacaksin.artik olmus o zaman onune bakacaksin.belki en hayirli evladin ucuncu olacak.ona kiyilirmi o bir kucuk mucize.annesin zaten bu duygulari biliyorsun.kac haftalik hamilesin.ben dusuk yaptim sana o uzuntuyu anlatamam.

aldırmayın ya bak ben 2 senedir uğraşıyorum 2 tane kalp atışı durdu kaybettim çok çok ağladık eşimle zor günler geçirdik ben ultrasona bakamıyorum artık biliyo musun tekrar hamile kalsam nasıl olacak diyorum düşün psikoloji yerlerde yani ki daha çok uğraşanlar var 3 cocuk çok fazla değil aldırma yiyecek ekmeği varsa gelsin arkadaşım rabbim onu rahmine koymuş belki de bir kızın olur senin yerinde olmak isteyen çok insan var emin ol.

Canim Allah bagislasin cok tatli cocuklarin var masallah. Arkadaslarin yazdiklarina katiliyorum, yapilmasi gereken korunmakti, madem hamile kaldin artik yapacak birsey yok. Rabbim nasip etmis sukretmelisiniz. Biz 2 yildir evladimiz olsun diye yanip tutusuyoruz, burda nice arkadaslar var yillardir bekleyen.. Rabbim rizkini verir, 2 oglun var belki birde kizin olur, nekadar guzel.Esini ikna etmeye calis cok gunahi var, cinayet olur bu .Kismetinizde varmis sukredin canim, Allahin bir emaneti cocuklar

Aldır desek aldıracak mısın ? Biz anne evladına kıyar mı aldıranlar nasıl aldırırır bilemiyorum büyük konuşmayayayım ama benim için cinayetle eş değer böyle evladımıza kıyalım diyen babanın da suratına bakmazdım ben. Evladı veren rabbim rızkını da verir elbet.Allah yavrularınıza uzun ömürler versin.Evlat için yanıp tutuşan aileleri de hatırlatın eşinize

aldırmayın ya bak ben 2 senedir uğraşıyorum 2 tane kalp atışı durdu kaybettim çok çok ağladık eşimle zor günler geçirdik ben ultrasona bakamıyorum artık biliyo musun tekrar hamile kalsam nasıl olacak diyorum düşün psikoloji yerlerde yani ki daha çok uğraşanlar var 3 cocuk çok fazla değil aldırma yiyecek ekmeği varsa gelsin arkadaşım rabbim onu rahmine koymuş belki de bir kızın olur senin yerinde olmak isteyen çok insan var emin ol.
Allah hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sana arkadaşım. Çok rahat ve keyifli geçsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben 1 düşük yaşadım ve aradan 3 yıl geçti tekrar hamileyim. Sık sık kontrole gidiyorum. İnsanda o korku kalıyor. Acaba tekrar o acıyı yaşar mıyım korkusu... Allah hepimize hayırlı, sağlıklı hamilelik ve hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin. Hoppa

Asla düşünmeyin aldırmayı, doğmamış bebeğinizin katili olmayın!

bir kere erkeklerin hakkı yok aldır demeye..o işi yaparken iyi de çocuğa gelince aldır..taşıyan anne büyüten anne..sadece masrafa katkısı oluyor diye dünyaya gelmek isteyen bir insana kıyıyor..ben böyle adamı boşarım..siz kölemisiniz..aldır deyince aldırıyorsunuz..hemde keyiften..:KK62:

sitede dolaşırken gördüm aldırcan olemi benim bebeğim olsun diye her gün dua ediyorum yalvarıyorum göz yaşı dokmedim gün yok bir hamile görüyorum allahım karnındaki mucizeye bak diorum belki hiç bir zaman anne olamıcam ben bu dünyayı geçtim olunce kabrime bir fatiha şerife okumaya gelecek kimsem olmicak kıymetini bilin.....

Okuyunca başımdan aşşa kaynar sular döküldü gecenin bir yarısı uyuyamıyorum neden ben anne olacakmıyım tadacakmıyım o duyguyu kuzum diyebilecekmiyim anne kelimesini duyabilecekmiyim sorular sorular karnındaki mucize unutma

Ikisi de çok tatlı Allah dertlerini göstermesin iki çocuğunda enazından temel ihtiyaçları artık sana bağlı değil.hayırlısı ile doğsa iki çocuğunda ona bayılır.bence aldırma günahına girme
benim de 9aylık bebeğim var ve hamileyim tabi planlamadım ama Allahın verdiği cana emanete kanımdan bir parçaya kıyamam.eşini dinleme Allah yardımcın olsun

Esiniz bu iki tane kuzudan vazgecebilirmi suan ki karninizdaki masumdan bu kadar rahat vazgecebiliyor... aman etkilenmeyin derim herseyiyle ugrasan siz olacaksiniz neticede uykusuzlugu hastaligi yorgunlugu...

AH AHHHHHH......
ALLAH EVLATLA DA EVLATSIZLIKLA DA SINAMASIN KİMSEYİ....:KK46::anneadayı::KK46:

Back
X