• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçuş bilgileri bana gelen kadın .

ABarti ve luzumsuz olmus
Oncelikle baskasinin karti ile islem yapmak oyle bir mail uzerinden mumkun olsa hepimizin kartlari sifirlanirdi ek odemeli seyler icin baska sayfa acilir ve kart no vb istenir ha koltuk yemek secmekten magdurluguda onun sorunu sonucta mailine gitmeyen birseyi insan sorgular ya ben koltuk yemek secimi vb yapmadim der cokcok muhimse sorgulamiyorsa sunulana razidir
Kaldiki cok ugrasmak istediyseniz havayolunun musteri hizmetlerini arayip durumu iletseydiniz onlar ucus bilgilerinden musterilerine ulasip gerekeni yaparlardi mail yanlis yazilmissada telefondan ulasilirdi

Kisiye ulasmak faceden aramak babaya mail atmak abarti geldi bana kusura bakmayin ama iyiniyetten ziyade baskalarinin isine burnunu sokan konumuna dusmussunuz
Kiz sizi bulsa uzerine vazifemi sanane cok rahatsizsan havayolunu arayip maili sildirseydin dese dunya laf sayarsiniz bozulursunuz ama o hakli olur

Sen yine uçuş bilgileri için uğraşmışsın. Kızın biri banka hesabına benim mailimi yazmıştı. Aynı isim soy isim harf farkıyla yanlış vermiş kıza ulaşmak için çok uğraşmıştım bir buçuk sene falan. Maile bana ait değil diye mail attım olmadı kızın abisini buldum ordan dedim olmadı. En son numara değişikliği yapmıştı Bilgi elime geçince direkt aradım anlattım durumu kız şok. Sıkıntı olmaz bence bulunur

Of ne saçma şeyler olmaya başlamış.

Beni de sürekli Digitürk arıyor. Hülya Hanım diye birini soruyorlar kadın benim numaramı vermiş. Bir sürü borcu varmış. Bir de inanmıyorlar benim o kadın olmadığıma. En sonunda çıldırdım dün, sizi de dava edeceğim o kadını da bu ne böyle sürekli taciz eder gibi arıyorsunuz dedim kapattım.

Ne sorumsuz insanlar var ya

• Beğen
Reactions: KV_
Of ne saçma şeyler olmaya başlamış.

Beni de sürekli Digitürk arıyor. Hülya Hanım diye birini soruyorlar kadın benim numaramı vermiş. Bir sürü borcu varmış. Bir de inanmıyorlar benim o kadın olmadığıma. En sonunda çıldırdım dün, sizi de dava edeceğim o kadını da bu ne böyle sürekli taciz eder gibi arıyorsunuz dedim kapattım.

Ne sorumsuz insanlar var ya
Aynen oyle ben dün bu olaydan sonra ne kadar dikkatli ve titiz davranıyorum bu tarz konularda kendimi tebrik ettim .Herşeyi teyit ederim bide maillerimi3 kontrol ettim bir sürü markalardan alışveriş yapmış ve e _faturası bana gelmiş kızın ya da kendinin hesabı sanıyor çok komik

H
Eee yuh artık KK hanımları daha ne kadar şüpheci olabilecekler merak ediyorum
Bende ona sasirdim bu ne kuruntu :halay:zavallı kocam kartları paraları herseyi bende meteliksiz ise gidiyor mi acaba bile demedim
ABarti ve luzumsuz olmus
Oncelikle baskasinin karti ile islem yapmak oyle bir mail uzerinden mumkun olsa hepimizin kartlari sifirlanirdi ek odemeli seyler icin baska sayfa acilir ve kart no vb istenir ha koltuk yemek secmekten magdurluguda onun sorunu sonucta mailine gitmeyen birseyi insan sorgular ya ben koltuk yemek secimi vb yapmadim der cokcok muhimse sorgulamiyorsa sunulana razidir
Kaldiki cok ugrasmak istediyseniz havayolunun musteri hizmetlerini arayip durumu iletseydiniz onlar ucus bilgilerinden musterilerine ulasip gerekeni yaparlardi mail yanlis yazilmissada telefondan ulasilirdi

Kisiye ulasmak faceden aramak babaya mail atmak abarti geldi bana kusura bakmayin ama iyiniyetten ziyade baskalarinin isine burnunu sokan konumuna dusmussunuz
Kiz sizi bulsa uzerine vazifemi sanane cok rahatsizsan havayolunu arayip maili sildirseydin dese dunya laf sayarsiniz bozulursunuz ama o hakli olur
Kızın bana arayıp maili sildirseydin deme hakkı yok kendide düzgünce teyit edip yazsaydı .havayolu şirketini aradım fakat musterimize bu şekilde ulaşıp işlem saglayamiyoruz kendisinin verdiği mail olduğu için onun farketmesini beklemeliyiz dedi

Bu kadar araştırmaya girmeniz babasına ulaşıp haber vermeniz çok saçma olmuş hem nasıl mail adresleri bu kadar karışıyor. İlla binerdi uçağa zaten bilgileri verirken saatini falan almıştır zaten en kötü havalyolu şirketini arar söylerdiniz onlarda telefon numarasından falan zaten ulaşırlardı

Uçuş bilgilerinin kendine gelmediğini görünce havayolunu arar yeniden mail isterdi ki zaten rezervasyon yaparken pnr numarası dahil hepsini bir kenara not edecek kadar akıllıdır diye düşünüyorum. Her zaman hata olur böyle durumlarda, kendinizi sorumlu hissedecek bir durum yoktu.

Sen yine uçuş bilgileri için uğraşmışsın. Kızın biri banka hesabına benim mailimi yazmıştı. Aynı isim soy isim harf farkıyla yanlış vermiş kıza ulaşmak için çok uğraşmıştım bir buçuk sene falan. Maile bana ait değil diye mail attım olmadı kızın abisini buldum ordan dedim olmadı. En son numara değişikliği yapmıştı Bilgi elime geçince direkt aradım anlattım durumu kız şok. Sıkıntı olmaz bence bulunur

Direkt bankayi arasaydiniz hemen musteriye ulasip duzeltiyorlar. Benim mailime de isim soy isim benimle ayni olan ama baska bir sehirde yasayan bir kadinin kredi karti ekstresi geldi ilk ay onemsemedim ikinci ay da gelince bankayi aradim onlar halletti saniyorum ki bir daha gelmedi.

Konuya gelince neden bu kadar panik yaptiniz ki? Bana mail olarak gelmezse ariyorum mail tekrar atar misiniz diyorum bir sorun varsa mail adresimde duzeltip tekrar atiyorlar. Ayrica ek ucretler icin tiklayinca direkt kizin ucusu odedigi kredi kartindan kesilmiyor, tekrar kart bilgileri istiyor o da sizde yoksa olayi ciddi bir mesele haline getirmek cok manasiz olmus.

Yıllardır uçak seyahati yaparım biletimi de hep internetten alırım doğal olarak mail adresini de veririm tabii ki
Ama o mail adresine gelen Mail bir defa olsun işime yaramamıştır ki bakmak da aklıma bile gelmemiştir
Sanki başkası sizin kimlik bilgilerinizle uçacakmış gibi neden bu kadar ardına düştünüz ki?

Back
X