• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçuyorum ya...

kelebekgil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
55
0
86
İstanbul
ARKADAŞLAR 25 MART TA PREGNYL ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM NİSAN 15 TEST YAPTIRACAKSIN DEMİŞTİ DR.BEN DAYANAMADIM VE BUGÜN SABAH HASTAHANEYE GİDİP KAN TESTİ YAPTIRDIM VE 3 SENEDEN BERİ DUYMAK İSTEYİPTE DUYAMADIĞIM HABERİ HEMŞİRE MÜJDELEDİ ÇOK MUTLUYUM BEN YA ALLAHIM İSTEYEN HERKESE BU DUYGUYU NASİP ETSİN :CüvCüv:

canım benim tebrik ederim
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

ARKADAŞLAR 25 MART TA PREGNYL ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM NİSAN 15 TEST YAPTIRACAKSIN DEMİŞTİ DR.BEN DAYANAMADIM VE BUGÜN SABAH HASTAHANEYE GİDİP KAN TESTİ YAPTIRDIM VE 3 SENEDEN BERİ DUYMAK İSTEYİPTE DUYAMADIĞIM HABERİ HEMŞİRE MÜJDELEDİ ÇOK MUTLUYUM BEN YA ALLAHIM İSTEYEN HERKESE BU DUYGUYU NASİP ETSİN :CüvCüv:

canımmmmmmm ya walla çok sevindim böle haberleri duymak iyi geliyoo tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıklı sıhatli al kucağına inşallahh

amiiiiiiin arkadaşlar teşekür ederim allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah dualarınız kabul olsun inşallah ben de buradan hamile haberlerini duydukça düşünüyodum acaba ben ne zaman duyarım bu haberi die sanki hiç olmayacakmış gibi geliodu ama allah ol dedikten sonra oluyo sakın dua etmekten bıkmayın ben meryem suresi hatim ve bol bol yasin okuttum bunların da tedavinin yanında faydası olduğunu düşünüyorum

tebrikler canım,
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin
darısı biz yıllardır anne olmayı bekleyenlere olsun boshayallersmile

ya birde arkadaşlar eklemeden geçemiyeceğim bunda doktorumunda büyük faydası oldu daha önce kimi olur tedaviye davam dedi,kimi senin normal yolla hamile kalman imkansız direk tüp bebek dedi :(Ama bu doktorum 3 ay içerisinde hamile kalıcaksın dedi ve dediği de oldu en azından biliyorum ki ben hamile kalabiliyorum şimdiden sonra allah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağıma alıp kokusunu duyacağım günleri beklemek ve her ay onu ultrasonda görmek tabiiiki

tebrikler rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah.yazınızı okuken duygulandım aynen bence çatlatma iğnesinden sonra doktorun dediği günden önce kan tahlili yaptırmıstım ve o anın anlatılması imkansız ya rabbim herkese nasip eder inşallah

Back
X