Göz Çevresi Bakımı ucuz eyeliner ve kötü son:(

canım çok geçmiş olsun sanada tekrardan.
senin çok uzun sürmüş kıyamam nasıl katlandın o duruma ben 1 gün zor dayandım kaşıntısına :(
birde loreal ın sahte çıkması beni daha çok ürküttü.nereden almıştın normal kozmetik bayisinden mi?
dava falan açsak yeridir yani

çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun..
doktora gittim işte alerji var gözünde dedi, çok fazla ilgilenmedi damla vercem bir hafta kullan dedi kullandım ama işe yaramadı bu arada makyajda yapmadım hiç ,ben de şüphelendim makyajdan çünkü,öyle damla bitsin diye bekledim, en son dayanamadım başka hastaneye gittim sağolsun dr. iyice muayene felan ettii onun verdiği ilaçlarla bir günde kurtuldum..
küçük bir dükkandı canım aldığım yer her marka vardı ama küçük yerdi hiç tahmin etmemiştim acelem vardı ordan aldım
hani pazarlarda satılır ya çakması hahh aynen ondandı :)
okulum bitmişti eve dönmüştüm ama duyduğuma göre şikayet üzerine kapanmış orası
şimdi ki aklım olsa dava ederdim valla..

çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun..
doktora gittim işte alerji var gözünde dedi, çok fazla ilgilenmedi damla vercem bir hafta kullan dedi kullandım ama işe yaramadı bu arada makyajda yapmadım hiç ,ben de şüphelendim makyajdan çünkü,öyle damla bitsin diye bekledim, en son dayanamadım başka hastaneye gittim sağolsun dr. iyice muayene felan ettii onun verdiği ilaçlarla bir günde kurtuldum..
küçük bir dükkandı canım aldığım yer her marka vardı ama küçük yerdi hiç tahmin etmemiştim acelem vardı ordan aldım
hani pazarlarda satılır ya çakması hahh aynen ondandı :)
okulum bitmişti eve dönmüştüm ama duyduğuma göre şikayet üzerine kapanmış orası
şimdi ki aklım olsa dava ederdim valla..

allah beterinden korumuş canım gerçekten bundan sonra çok dikkatli olalım.
kapatıcı fondatön kullanmıyorum zaten.dermo kozmetik ürünleri kullanıyorum.ama 2 gündür ara verdim.
yüzüme bu kadar önem verip
gözüme sahte ucuz ayeliner sürebilmekte ayrı bi ironi :)
şikayetten de kapanmış zaten sahte ürünler sattığı için insanların göz sağlığınla nasıl oynuyorlar anlamıyorum.
seninde göz çevrende kırışmış gibi pürüzlük oldumu?

allah beterinden korumuş canım gerçekten bundan sonra çok dikkatli olalım.
kapatıcı fondatön kullanmıyorum zaten.dermo kozmetik ürünleri kullanıyorum.ama 2 gündür ara verdim.
yüzüme bu kadar önem verip
gözüme sahte ucuz ayeliner sürebilmekte ayrı bi ironi :)
şikayetten de kapanmış zaten sahte ürünler sattığı için insanların göz sağlığınla nasıl oynuyorlar anlamıyorum.
seninde göz çevrende kırışmış gibi pürüzlük oldumu?

mesela ne kullanıyorsun fondöten hangi marka ?
evet oldu soyulma kırışma hepsi oldu ama doktor zaten onun içinde krem vermişti o geçirdi şu an hiç bir şey yok
benim yeni olmadı 1 yıl felan oluyor

evet oldu soyulma kırışma hepsi oldu ama doktor zaten onun içinde krem vermişti o geçirdi şu an hiç bir şey yok

fondoten kullanmıyorum hiç.bb krem kullanıyorum kapatıcı olarak 'dermoskin' dermo kozmetik bir ürün.
ama arada bir pudra'da sürerim tabi.
birde herbaderm krem kullanıyorum çok fresh bir hava katıyor tavsiye ederim.
hele şu pürüzlerim geçsin sürmeye başlarım :)
göz kaşınıp şişip indiği için tahribat yaratıyor göz çevresinde.umarım kendiliğinden geçer:(

fondoten kullanmıyorum hiç.bb krem kullanıyorum kapatıcı olarak 'dermoskin' dermo kozmetik bir ürün.
göz kaşınıp şişip indiği için tahribat yaratıyor göz çevresinde.umarım kendiliğinden geçer:(

ben makyaj yapıyorum o yüzden çok dikkatliyim artık bu konularda
m.a.c ın pudrasını alcaktım boglarda sivilce yaptığına dair yazılar okudum o yüzden tereddütte kaldım..
dermoksın le herbaderm tavsiyesi için tşk ederim:)
bana doktorum tahribat için krem vermişti sana vermedi mi ?

ben makyaj yapıyorum o yüzden çok dikkatliyim artık bu konularda
m.a.c ın pudrasını alcaktım boglarda sivilce yaptığına dair yazılar okudum o yüzden tereddütte kaldım..
dermoksın le herbaderm tavsiyesi için tşk ederim:)
bana doktorum tahribat için krem vermişti sana vermedi mi ?

rica ederim canım özellikle açık tenliysen herbaderm'i tavsiye ederim.
bana tahribatla ilgili hiç birşey vermedi.zaten bu durumda bugün ortaya çıktı. dün doktordayken göz çevremin kırışıçağını hiç akıl edemedim:) erkek arkadaşımda eczacı ama önermiyor hiç birşey kullanma diyor. az önce konuştum yine aynı şeyi tekrarladı.:44: ne kullanmıştın hatırlıyormusun ismini?

rica ederim canım özellikle açık tenliysen herbaderm'i tavsiye ederim.
bana tahribatla ilgili hiç birşey vermedi.zaten bu durumda bugün ortaya çıktı. dün doktordayken göz çevremin kırışıçağını hiç akıl edemedim:) erkek arkadaşımda eczacı ama önermiyor hiç birşey kullanma diyor. az önce konuştum yine aynı şeyi tekrarladı.:44: ne kullanmıştın hatırlıyormusun ismini?

hiç hatırlamıyorum inanki 1 yıl önceydi çünkü..
geçer zamanla geçicidir çünkü çok kaşınıyor felan normale döner kısa zamanda
zaten bende dr verdiği kremi uzun süre kullanmadım

hiç hatırlamıyorum inanki 1 yıl önceydi çünkü..
geçer zamanla geçicidir çünkü çok kaşınıyor felan normale döner kısa zamanda
zaten bende dr verdiği kremi uzun süre kullanmadım

tamam canım herşey için çok sağol sevgiyle kal.:)

aslında sürekli eyeliner,dipliner kullanan biriyim.ve hiç böyle hatalı davrandığımı hatırlamıyorum.
milyoncularda satılan o ürüne aldanıp nasıl alabildim inanın aklım almıyor.
her neyse ilk sürüşümden sonra hafif kaşındırmaya başladı.dışarıdaydım çok önemsemedim
gece eve geldiğimde eyeliner'i sürdüğüm yer şişmiş.temizleyip yattım. sabah uyandığımda göz kapaklarım berbat derecede şişmiş.nasıl kaşınıyor anlatamam.kaşımamaya özen göstersemde mümkün değil feci kaşınıyor
kaşındıkça dahada berbat oldu tabi.gözaltlarımda dahil olmak üzere.ödem yaptı.
soluğu doktorda aldım. hastanede bile güneş gözlüğünle dolaştım düşünün ne berbat haldeyim.
yanlış kozmetik kullanımı sonrası alerjik reaksiyon vermiş gözlerim..bugün 2.günü ilaçlar iyi geldi çok şükür ki geçti.
bir daha tövbeler olsun bilmediğim ucuz bir markayı almakmı.:50:
şimdi göz çevremde bu durumdan tahriş ve deforme olduğu için,kırışıklık problemim olmadığı halde kırışmış gibi görünüyor.:(
gözlerimin kuyruk kısımları özellikle çok sertleşmiş.pürüzlü oldu.bir an önce iyileştirmeliyim.nemlendirmem gerek ama ne kullanmalıyım?
haydi hanımlar bana bir el atın tavsiyelerinizi bekliyorum:34:

aynı şey başıma geldi benimde :( şişmişti, şimdi de göz kaparlarım ve kaz ayaklarının olduğu yerler çok fazla kurudu, pul pul dökülüyor
doktor bi alerjik hap ve contimycine diye bi krem verdi. eczacıda kuruluktan dolayı çok hızlı bi kırışma olabilir dedi. göz için nemlendirici almak istiyorum . önerebilceğiniz bir şey var mı?

aynı şey başıma geldi benimde :( şişmişti, şimdi de göz kaparlarım ve kaz ayaklarının olduğu yerler çok fazla kurudu, pul pul dökülüyor
doktor bi alerjik hap ve contimycine diye bi krem verdi. eczacıda kuruluktan dolayı çok hızlı bi kırışma olabilir dedi. göz için nemlendirici almak istiyorum . önerebilceğiniz bir şey var mı?

bu hataya düşen bir tek ben değilmişim meğer:19:
geçmiş olsun sanada canım.benimde özellikle kaz ayakları denilen yerler tahriş oldu kurudu.ama toparlıyorum çok şükür.
banada aleji hapı ve cortimiycine krem kullandırttı onlar sayesinde şişlik kaşıntı vs.geçti.
ama onun dışında bir göz nemlendiricisi şu durum için önermedi.hassaslık devam ediyordur sonuçta.
kimyasal bir ürün sürmemek lazım.
ama ben kayısı çekirdeği yağı sürdüm sanırım iyi geldi eski haline gelmeye başladı.sizede tavsiye edebilirim.

geçmiş olsun kızlar benimde dün akşam kaşlarıma zeytinyagı sürmüştüm bakım için göz kapagıma gelince sert bir kumaş parçasıyla silmiş bulundum tahriş oldu sanki su toplamış gibi buz koydum çay poşetleri yumurta akı sürdüm şiş görüntü gitti gibi ama şimdide sanki pörsümüş buruşmuş görüntü var ne yapsam sizce ,geçmez kalıcı olur diye ödüm patlıyor:/ elifzer sen o kremin adını hatırlıyormusun.buarada cazu o herbaderm krem nerede satılıyor nemlendiricimi yaglı cilde uygunmu?

geçmiş olsun kızlar benimde dün akşam kaşlarıma zeytinyagı sürmüştüm bakım için göz kapagıma gelince sert bir kumaş parçasıyla silmiş bulundum tahriş oldu sanki su toplamış gibi buz koydum çay poşetleri yumurta akı sürdüm şiş görüntü gitti gibi ama şimdide sanki pörsümüş buruşmuş görüntü var ne yapsam sizce ,geçmez kalıcı olur diye ödüm patlıyor:/ elifzer sen o kremin adını hatırlıyormusun.buarada cazu o herbaderm krem nerede satılıyor nemlendiricimi yaglı cilde uygunmu?

ay canım maalesef hatırlamıyorum ya doktor yazmıştı geçince kabını da çöpe attım.. iyi bir göz doktoruna görün mutlaka bir krem verir.
zeytinyağı gözü yakar ama zarar vermez keşke panik yapmasaymışın ben hep göz makyajımı zeytinyağı ile silerim hiç bir sorunla karşılaşmadım temizleme jeli veya sabunla felan yıkasaydın keşke.

ay canım maalesef hatırlamıyorum ya doktor yazmıştı geçince kabını da çöpe attım.. iyi bir göz doktoruna görün mutlaka bir krem verir.
zeytinyağı gözü yakar ama zarar vermez keşke panik yapmasaymışın ben hep göz makyajımı zeytinyağı ile silerim hiç bir sorunla karşılaşmadım temizleme jeli veya sabunla felan yıkasaydın keşke.

yag bezesi yapar diye korkmuştum daha beter oldu:(

sanada geçmiş olsun canım.gerçi baya olmuş yazalı ama giremedim foruma uzun zamandır.
ancak cevaplıyorum geç olsada.:19:
ben geçirdim çok şükür.ilk başlarda insan geçmicek hep böyle kalıcak sanıyor ama zamanla cilt kendini yeniliyor ve eski haline kavuşuyor.
büyük ihtimalle seninde geçmiştir inşallah :)
herbaderm eczanelerde bulabilirsin canım. ben kullanıyorum çok da memnunum.
tavsiye ederim cilt beyazlatıcı diye yazar üzerinde ama bitkisel bir ürün cilt beyazlama yapmıyor aydınlık veriyor.
özellikle gece sürülüp yatıldığında sabaha inanılmaz güzel bir ciltle karşılaşıyorsun.
benim artık vazgeçilmezim bu krem. gündüz makyaj yerine bu kremi sürüyorum.
ama bu kremi kullanırken güneş koruyucuda tavsiye ediyorum sana.

sanada geçmiş olsun canım.gerçi baya olmuş yazalı ama giremedim foruma uzun zamandır.
ancak cevaplıyorum geç olsada.:19:
ben geçirdim çok şükür.ilk başlarda insan geçmicek hep böyle kalıcak sanıyor ama zamanla cilt kendini yeniliyor ve eski haline kavuşuyor.
büyük ihtimalle seninde geçmiştir inşallah :)
herbaderm eczanelerde bulabilirsin canım. ben kullanıyorum çok da memnunum.
tavsiye ederim cilt beyazlatıcı diye yazar üzerinde ama bitkisel bir ürün cilt beyazlama yapmıyor aydınlık veriyor.
özellikle gece sürülüp yatıldığında sabaha inanılmaz güzel bir ciltle karşılaşıyorsun.
benim artık vazgeçilmezim bu krem. gündüz makyaj yerine bu kremi sürüyorum.
ama bu kremi kullanırken güneş koruyucuda tavsiye ediyorum sana.

çok şükür benimde geçti canım .herbadermde civa varmı peki genelde cilt beyazlatıcı kremler civa içeriyor

bu ürùnù ilk gördúğümde Benimde ilk korkum içinde acaba civa bulunduruyormu olmuştu.ama erkek arkadasim eczaci icerisindeki maddeleri tek tek okuyup olmadiğini soyledi.Dogal bir ùrùn herhangi bir kimyasal içerse asla kullandirtmaz ;) eczaneler Dışında başka bir yerde satışı yok.zaten cilt beyazlatmiyor lekelerin rengini açıci òzelliği var.bu kremi kullandiğimdan beri kapaticilari attim;)

Son düzenleme:
Back
X