Üçüz gebelik

Merhaba aranızda üçüz gebelik geçiren veya çevresinde üçüz gebelik geçiren doğum yapan var mı ? Varsa kaçıncı haftada doğum yaptınız süreç nasıldı bilgi verir misiniz ? Doktorum bugün hiç iç açıcı şeyler söylemedi biraz tedirginim açıkçası yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba son durumunuz nedir ? Ben de tüp bebek tek transfer ile üçüz gebeyim. Doktorlar ( biri hariç ) sonlandırma fikrinde ısrarcılar. Hangi hastaneye/ hastanelere gittiniz ?

Benim ikisi bir plasentaya bağlı diğeri ayrı. Ayrı olan 8 gün geriden geliyor. Ondan ümitli değiller ama ben kalbi attığı sürece, benim için herhangi bir tehlike baş göstermediği müddetçe sonlandırmak fikrini düşünmek bile istemiyorum. Rabbim seçimi bana bırakmasın..

Rabbim yardımcımız olsun.

Merhaba son durumunuz nedir ? Ben de tüp bebek tek transfer ile üçüz gebeyim. Doktorlar ( biri hariç ) sonlandırma fikrinde ısrarcılar. Hangi hastaneye/ hastanelere gittiniz ?

Benim ikisi bir plasentaya bağlı diğeri ayrı. Ayrı olan 8 gün geriden geliyor. Ondan ümitli değiller ama ben kalbi attığı sürece, benim için herhangi bir tehlike baş göstermediği müddetçe sonlandırmak fikrini düşünmek bile istemiyorum. Rabbim seçimi bana bırakmasın..

Rabbim yardımcımız olsun.
Merhaba. Birkaç doktorla görüştüm alalım diyen de var normal şekilde karşılayan da var. Hiçbir şekilde moralinizi bozmayın bana kalirsa sorunlu olan bebek bir şekilde kendini belli edip aralarindan ayriliyor zaten. Ben gebeligimi 3 bebeğimi de devam ettirme taraftarı olan doktorla devam edeceğim. Çok örnek var çoklu gebelikle ilgili hem ülkemizde hemde diğer ülkelerde. Onlar yapıyorsa biz neden yapamayalım? Isparta'da hakan Kaya diye bir doktoru önerdiler çoklu gebeliklere bakıyormuş genelde. İnşallah bebisleriniz sağlıklı olur mutlulukla huzurla kolaylıkla kucağınıza alırsınız ❤️ bu arada kalp atışı vs duydunuz mu

Merhaba. Birkaç doktorla görüştüm alalım diyen de var normal şekilde karşılayan da var. Hiçbir şekilde moralinizi bozmayın bana kalirsa sorunlu olan bebek bir şekilde kendini belli edip aralarindan ayriliyor zaten. Ben gebeligimi 3 bebeğimi de devam ettirme taraftarı olan doktorla devam edeceğim. Çok örnek var çoklu gebelikle ilgili hem ülkemizde hemde diğer ülkelerde. Onlar yapıyorsa biz neden yapamayalım? Isparta'da hakan Kaya diye bir doktoru önerdiler çoklu gebeliklere bakıyormuş genelde. İnşallah bebisleriniz sağlıklı olur mutlulukla huzurla kolaylıkla kucağınıza alırsınız ❤️ bu arada kalp atışı vs duydunuz mu
Evet kalp atışlarını duydum . 13 haftalık benimkiler ( geriden gelen 11 hafta 5 günlük) . Hatta cinsiyeti bile tahminen söyledi doktor.

Ben İstanbul’dayım. Bazıları çok ümitsiz olsa da tüp bebek doktorumun yönlendirdiği bir Perinatolog vardı. O sonlandırma fikri için çoook erken olduğunu şu an düşünülmemesi gerektiğini söylemişti. Ben de onunla devam edeceğim ancak yarın Çapa tıp fakültesindeki hocalar da muayene edecekler.

Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler ..

Yeğenlerim var ucuz .kaç haftalık doğrular hatirlamiyorum , büyüdüler artik sağlıklı bir şekilde. Hatirladigim perinatologa gitmisti, dusuk olmamasi icin dikis atilmisti.
Stres yapmayın, dikkat edin . Siz hazırlıklı olun diye demiştir belki dr.
Sağlıkla kucağınıza alin❤️

Back
X