Sizin mesleğiniz nedirBende öyle söylemiştim doktor öyle birşey yok dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin mesleğiniz nedirBende öyle söylemiştim doktor öyle birşey yok dedi
Tıbbı sekreterimSizin mesleğiniz nedir
Hemşire misiniz acaba diye düşünmüştümTıbbı sekreterim
Hemşire misiniz acaba diye düşünmüşt
Bu işin içinde olan çalışan o kadar bilgisi oluyorHemşire misiniz acaba diye düşünmüştüm
Allah yardımcınız olsun evet haklısınızBu işin içinde olan çalışan o kadar bilgisi oluyor
Merhaba son durumunuz nedir ? Ben de tüp bebek tek transfer ile üçüz gebeyim. Doktorlar ( biri hariç ) sonlandırma fikrinde ısrarcılar. Hangi hastaneye/ hastanelere gittiniz ?Merhaba aranızda üçüz gebelik geçiren veya çevresinde üçüz gebelik geçiren doğum yapan var mı ? Varsa kaçıncı haftada doğum yaptınız süreç nasıldı bilgi verir misiniz ? Doktorum bugün hiç iç açıcı şeyler söylemedi biraz tedirginim açıkçası yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. Birkaç doktorla görüştüm alalım diyen de var normal şekilde karşılayan da var. Hiçbir şekilde moralinizi bozmayın bana kalirsa sorunlu olan bebek bir şekilde kendini belli edip aralarindan ayriliyor zaten. Ben gebeligimi 3 bebeğimi de devam ettirme taraftarı olan doktorla devam edeceğim. Çok örnek var çoklu gebelikle ilgili hem ülkemizde hemde diğer ülkelerde. Onlar yapıyorsa biz neden yapamayalım? Isparta'da hakan Kaya diye bir doktoru önerdiler çoklu gebeliklere bakıyormuş genelde. İnşallah bebisleriniz sağlıklı olur mutlulukla huzurla kolaylıkla kucağınıza alırsınızMerhaba son durumunuz nedir ? Ben de tüp bebek tek transfer ile üçüz gebeyim. Doktorlar ( biri hariç ) sonlandırma fikrinde ısrarcılar. Hangi hastaneye/ hastanelere gittiniz ?
Benim ikisi bir plasentaya bağlı diğeri ayrı. Ayrı olan 8 gün geriden geliyor. Ondan ümitli değiller ama ben kalbi attığı sürece, benim için herhangi bir tehlike baş göstermediği müddetçe sonlandırmak fikrini düşünmek bile istemiyorum. Rabbim seçimi bana bırakmasın..
Rabbim yardımcımız olsun.
Evet kalp atışlarını duydum . 13 haftalık benimkiler ( geriden gelen 11 hafta 5 günlük) . Hatta cinsiyeti bile tahminen söyledi doktor.Merhaba. Birkaç doktorla görüştüm alalım diyen de var normal şekilde karşılayan da var. Hiçbir şekilde moralinizi bozmayın bana kalirsa sorunlu olan bebek bir şekilde kendini belli edip aralarindan ayriliyor zaten. Ben gebeligimi 3 bebeğimi de devam ettirme taraftarı olan doktorla devam edeceğim. Çok örnek var çoklu gebelikle ilgili hem ülkemizde hemde diğer ülkelerde. Onlar yapıyorsa biz neden yapamayalım? Isparta'da hakan Kaya diye bir doktoru önerdiler çoklu gebeliklere bakıyormuş genelde. İnşallah bebisleriniz sağlıklı olur mutlulukla huzurla kolaylıkla kucağınıza alırsınızbu arada kalp atışı vs duydunuz mu
Aşılama ücreti nekadar bilgi alabilirmiyimAşılama ile
Ben fakültede yaptırdım ilaçlara para verdik muayene ücreti verdim yaklaşık 10 defa 590 TL bide aşılama ücreti var 700-800 civarı ilaçlar ne kadar tuttu bilmiyorum amaAşılama ücreti nekadar bilgi alabilirmiyim
Benim burda 10 .000 TL tutuyor sadece aşılamaBen fakültede yaptırdım ilaçlara para verdik muayene ücreti verdim yaklaşık 10 defa 590 TL bide aşılama ücreti var 700-800 civarı ilaçlar ne kadar tuttu bilmiyorum ama
Bİzim 5 bin TL de vitaminler tuttuBenim burda 10 .000 TL tutuyor sadece aşılama
İyi vallahi rabbim isteyenlere nasip etsin hayırlı evlatBİzim 5 bin TL de vitaminler tuttu
Amin inşallahİyi vallahi rabbim isteyenlere nasip etsin hayırlı evlat